Gavekort og rabattkode

Gavekort og rabattkode

Gavekort er en populær gave som passer til alle anledninger og kan kjøpes i alle våre butikker. Gavekort utstedt før 25.03.19 er gyldig i 1 år etter utstedelsesdato, mens gavekort utstedt etter 25.03.19 har en gyldighet på 3 år. Rabattkodene har ulik gyldighetstid ut fra ulike tilbud og kampanjer.

Du står fritt til å velge beløp på gavekortet, og gavekortet må betales i sin helhet før det er gyldig. Gavekort kan benyttes til hel eller delvis betaling av varer i våre butikker, men et gavekort kan ikke innløses i  kontanter. Tapte kort refunderes ikke.

Vi skiller mellom gavekort og rabattkoder, gavekort er et fysisk kort som du kan bruke i alle våre fysiske butikker, mens rabattkodene fungerer på nettbutikken. Merk deg at rabattkoden ikke fungerer ved leveringsmåten Click&Collect da det betales i fysisk butikk.


Betaling med rabattkode

Etter at du har valgt ut produkter som du ønsker å kjøpe kan du gå inn i handlekurven og legge inn rabattkoden din. Rabattkoden legges til allerede i trinn 1 der det står ”Har du en rabattkode?”. Trykk på teksten og en egen linje dukker opp, det er her du legger inn rabattkoden og trykker på ”Bruk”. Nå vil totalbeløpet endre seg automatisk.

Merk deg at rabattkoden kun er gyldig for engangs bruk og at totalprisen på bestillingen din bør overskride kodens verdi for å få full utnyttelse.

Her kan du sjekke saldoen på ditt gavekort.

 

Her har du mulighet til å se saldoen på ditt gavekort.

Gavekortene kan kun brukes i våre fysiske butikker. Vi er i full gang med å gjøre klart, slik at de også kan brukes i vår nettbutikk.

Finn din nærmeste POWER-butikk her.

 

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat