Betalingsalternativer

Betalingsalternativer

 

I våre fysiske butikker

I våre butikker kan du betale med bankkort, VISA og Mastercard. Vi kan også hjelpe deg med finansiering om du ønsker å utsette betalingen eller delbetale. Dette kaller vi handlekonto. Du finner mer informasjon om dette litt lenger ned på denne siden.

Du er også selvfølgelig velkommen til å bruke gavekort fra POWER og Expert.

 

I vår nettbutikk

I vår nettbutikk har vi noen flere alternativer. Du kan betale med VISA, Mastercard, Vipps og PayPal. Vi kan også hjelpe deg med finansiering om du ønsker å få faktura, utsette betalingen eller delbetaling, såkalt handlekonto. Du finner mer informasjon om dette litt lenger ned på denne siden.   

Fysiske gavekort fungerer ikke i vår nettbutikk. Kun verdikoder som er utstedt av oss.              

 

Betaling med kort                                                 

For at du skal føle deg trygg når du handler hos oss har vi valgt sikre betalingsalternativer.

Hos oss kan du trygt og enkelt betale ved hjelp av ditt VISA eller Mastercard som er utstedt av en norsk bank. Når du på nett betaler med kort må du oppgi kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-koden (de tre siste tallene på baksiden av kortet). Du må deretter signere med BankID med din personlige kode og engangskode. 


Ved betaling med bank-/kredittkort reserveres kun beløpet på din konto. Ved en eventuell avbestilling kan vi enkelt fjerne reservasjonen og frigjøre pengene på din konto innen 0 til 3 virkedager. I det bestillingen din blir sendt fra lageret vårt trekkes pengene fra din konto.

Alle oppgavene håndteres med et meget sikkert, globalt krypteringssystem fremstilt av VISA og Mastercard som gjøre at ingen utenforstående kan se dine kortoppgaver. Du kan derfor handle trygt og sikkert med ditt bankkort hos oss.

Kort utstedt av en utenlandsk bank kan ikke anvendes for betaling. 

 

POWER Handlekonto

Med Power Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag og betale senere. Vi gir deg mulighet til å enten utsette betalingen eller å dele opp betalingen med faste månedsbeløp.

  • Få varen i dag, betal senere
  • Kontokreditt inntil kr 100 000
  • Slå til på gode tilbud når det passer deg
  • Kjøp det du virkelig ønsker deg

Les mer om POWER Handlekonto

 

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat