Knotter og håndtak

← Tilbake til forsiden

Knotter

Håndtak

← Tilbake til forsiden

Lekre knotter og håndtak

Valg av knotter og håndtak på kjøkkenet kan virke trivielt, men vi har alle sett et kjøkken eller bad hvor disse småtingene ikke matcher. Så selv om det kanskje ikke er blant livets aller største valg, har det mye å si for sluttresultatet på kjøkkenet eller badet.

Når alle designelementene stemmer på kjøkkenet, da blir det virkelig lekkert. Et bonderomantisk kjøkken fortjener klassiske knotter, på samme vis som en innredning i høyglans fortjener å bli matchet med et enkelt design, gjerne funkis. 

  • Kvalitetsknotter og håndtak som passer godt inn på de kjøkkeninnredningene vi forhandler
  • Med en rekke stilarter i sortimentet kan du få akkurat den stilen du selv ønsker
  • Kjøper du full pakke hos oss, med kjøkkeninnredning og hvitevarer, får du et billig kvalitetskjøkken hvor alt matcher. – Helt ned til den siste knotten!

Du lurer kanskje på hvorfor en elektrokjede som Power selger knotter og håndtak? Vel, det er fordi vi selger kjøkkeninnredninger – og da må vi jo nesten ha fullt sortiment og sørge for at skuffer og skapdører kan åpnes også.

Og snur vi på det, hvem er vel egentlig bedre egnet enn oss, siden vi selger masse annet til husholdningen til de særs gode Power-prisene?!

Hvilken stil ønsker du?

Som du vet, når vi i Power først bestemmer oss for å gjøre noe, da gjør vi det skikkelig. Så når du skal kjøpe knotter og håndtak hos oss, da har vi et bredt utvalg av stilarter å velge mellom. Så enten du har, eller skal kjøpe, et bonderomantisk kjøkken, et tradisjonelt kjøkken eller går for lekker høyglans – så har vi de nødvendige håndtakene og knottene.

Høy kvalitet

Selv om vi selger disse produktene til lave priser, betyr det ikke at vi kompromisser med kvaliteten. Du får rett og slett den gode kvaliteten du forventer av et produkt som du har kjøpt hos Power.

Kjøkkeninnredningen varer jo i år etter år, og da må jo knotter og håndtak være like solide. Minst.

 

Et lite tips: Kjøp noen ekstra

Når du kjøper slike produkter, lønner deg seg alltid å kjøpe ett par ekstra. Riktignok er knottene og håndtakene vi selger solide, så de går ikke i stykker med det første.

Men hva hvis dere har et uhell på kjøkkenet og får risset opp en knott eller et håndtak, er det praktisk å ha en ekstra. Så kan du få skiftet ut den som skjemmer utseende med det samme.

Skal du bytte hele kjøkkeninnredningen?

Power har inngått avtale med Norema, en av Nordens ledende produsenter av kjøkkeninnredninger, om å selge deres produkter i våre butikker.

Dermed kan du få kjøpt alt på ett sted. Komplett kjøkkeninnredning, inkludert transport hjem til deg, sågar ferdig montert på kjøkkenet. Og du kan få kjøpt alt av hvitevarer samtidig. De fleste ønsker jo å skifte hvitevarer samtidig med at kjøkkenet får en større oppgradering.

Men det å få kjøpt alt på ett sted, det er ikke den eneste fordelen. Du vil nemlig få alt til de velkjente lave Power-prisene. Det er jo også et vesentlig poeng når du skal kjøpe kjøkkeninnredning.

Fremgangsmåte ved kjøp av kjøkken hos oss: Først bør du tenke litt gjennom hva slags stil du ønsker på kjøkkenet og hvilke behov som skal dekkes. Så tar du kontakt med en av våre forhandlere som selger kjøkkeninnredninger.

Sammen kan dere så gå gjennom ønsker, behov og se på smarte praktiske løsninger. Og selvfølgelig diskutere pris.

Husk: Du får alt på ett sted (til og med knotter og håndtak), helt frem til montering hvis ønskelig – alt til Powers lave priser!

Les mer om kjøp av kjøkkeninnredning hos Power: Kjøkken

Ser du etter nye hvitevarer?

Skal du ha noe nytt innen hvitevarer, da har du virkelig kommet til rett sted! Som du vil se på vår oversikt over hvitevarer, har vi et enormt utvalg og vi har priser konkurrentene sliter med å matche.

Produktgruppene spenner fra de tradisjonelle hvitevarene som vaskemaskin og oppvaskmaskin, til produkter som ikke er så vanlige i Norge enda – for eksempel vinskap og tørkeskap.

Foruten de gode prisene, så får du en annen vesentlig fordel hvis du kjøper hvitevarer og kjøkken hos oss. Med en totalleverandør på kjøkkenløsning, fra de første skissene lages, til kjøkkenet er ferdig montert hos dere – sikres dere en helhetlig løsning. Hele veien fra småting som knotter og håndtak, til hvitevarer som matcher kjøkkeninnredningen.

På denne siden kan du se vårt utvalg av hvitevarer: Klikk her

Så velger du undergrupper fra menyen til venstre – for eksempel fryseskap, komfyr, kaffemaskin – eller noe helt annet.

 

Kundeservice hjelper deg gjerne

Kjøp av knotter og håndtak vil være individuelt og gå på din personlige smak og kjøkkeninnredningen dere allerede har i hjemmet. Så det akkurat hvilket håndtak, eller hvilke knotter du skal velge – det kan være litt vanskelig for oss å svare på. Med mindre du kjøper kjøkken hos oss, da finner vi jo ut av en komplett stil sammen.

Men skulle du trenge hjelp til kjøp av andre ting her på Power.no, så hjelper vi deg mer enn gjerne!

Du når oss på akkurat den kanalen du selv ønsker – enten det er en prat på telefonen, eller praktiske spørsmål på e-post – eller hvis du gjerne tar praten på Facebook. Kontaktinformasjonen vår finner du menyen i bunnen av siden.

- Eller så har vi 120 Power butikker spredd rundt om i Norge. Besøker du en av disse får du personlig hjelp og oppfølging. Velkommen innom!

Lave priser på alt – også knotter og håndtak til kjøkkeninnredningen

Vi går på jobb hver dag med en viktig målsetning: Selge varer til deg og andre forbrukere, til gode priser og med god service.

Den gode servicen kommer naturlig for oss. Det er en selvfølge og det er godt kjøpmannskap.

De gode prisene krever noe mer, men vi klarer den biffen også. Vi har jo tross alt hele kjeden; i Norge, Sverige og Danmark å kjøpe inn til. Slikt blir det volum og gode priser ut av!

De gode prisene gir vi videre til deg. Slik får vi fornøyde kunder som kommer tilbake til oss.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat