Kampanjeperiode: 21. mai - 16. juni

Kjøper du et kjøkken fra Norema by POWER i perioden 21. mai - 16. juni får du hele 30 % rabatt på ditt kjøkken!

* Rabatten gjelder ikke vask, blandebatteri og benkeplate, og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

** Rabatten på integrerte hvitevarer fra AEG gjelder ikke allerede annonserte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Vi flatpakker kjøkkendrømmen og gjør den billigere

Med felles lokaler, markedsføring og administrasjon kan POWER selge Noremas kvalitetskjøkken til en lavere pris enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere.

  • Produsert i Skandinavia
  • Rask levering
  • 25 års funksjonsgaranti
Bestill gratis tegnetime

NOREMA + POWER = SANT

Nå forener POWER kjøkken og elektronikk!

Med felles lokaler, markedsføring og administrasjon kan Power selge Noremas kvalitetskjøkken mye billigere enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere.

Norema har utviklet serien Urban Collection med fokus på effektiv produksjon og rask levering. Våre kjøkken leveres derfor flatpakket – billigere produksjon og enklere frakt, gjør det billigere for oss og billigere for deg.

Kombinert med et stort utvalg kjente hvitevarer til lave priser er ditt nye kjøkken nærmere enn du tror.

Våre kjøkkenmodeller

Veni

Høyglans er populært, ikke uten grunn. Det gir et eksklusivt og moderne inntrykk, uten å legge føringer for hvordan du ellers vil innrede. Praktiske grepslister hindrer fingermerker på overflaten. Kjøkkenøyen har kolonialskuffer, som gjør det langt enklere å få utnyttet plassen i under benkeflaten.

16 mm MDF-front med svakt avrundede kanter. Overflaten har hvit høyglansfolie.

Priseksempel VENI 45.242,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitervarer.

Bera

Enkelt og plasseffektivt kjøkken med alle funksjoner dekket. Her finner både integrerte hvitevarer og frittstående sin plass, helt naturlig. Arbeidsflatene er gode, og den lyse fargen og de rene flatene gjør det lett å holde rent. En smart spiseplass er integrert. .

16 mm slett front med silkematt melamin.

Priseksempel BERA  17.594,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Fryd

Tenk deg et kjøkken med en koselig sitteplass, hvor du nyter en morgenkaffe eller tekoppen på kvelden. Da har du Fryd. Vi har tenkt klassisk, landlig og stilrent. Fryd er et vakkert kjøkken til både hjemmet og hytta.  .

16 mm MDF-front med freste profiler og svakt avrundede kanter. Alle overflater er behandlet med slitesterk, hvit lakk. 

Priseksempel FRYD  32.844,-* 

* *ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Hill

Hill er et kjøkken som står ut i mengden, her med sorte detaljer som synes og skaper spennende kontraster til de hvite frontene. Det er også et effektivt kjøkken, laget for aktivitet. Med stekeovn og kompaktovn gir Hill deg helt nye muligheter til å få maten raskt på bordet eller time en komplisert rett perfekt. 

16 mm hvitmalt MDF-front med svakt avrundede kanter. Alle overflater er behandlet med slitesterk, hvit lakk. 

Priseksempel HILL  25.156,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Ivara

Et kjøkken som inviterer til invitasjoner, til venner på middag, til lange sene kvelder eller til å bare stikke innom og lage mat etter trening. Med kjøkkenøy kan du være sosial også når maten skal tilberedes. Velger du kjøleskuffer istedenfor kjøleskap, får du dessuten et åpnere rom med plass, hvis gjestene foretrekker kjøkkenet. Og det gjør de gjerne.  .

18 mm slett MDF-front med svakt avrundede kanter. Forsiden er belagt med matt, grå folie. 

Priseksempel IVARA  41.214,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Elfi

Livet blir enklere når du har nok plass. ELFI er et kjøkken hvor vi har satt av godt med plass til oppbevaring og tenkt praktisk for deg som liker å bruke tid til å lage mat. En stor kjøkkenøy med dobbel skaprekke og nedfellbar benkeventilator. Alt innen rekkevidde. 

16 mm slett front med melamin i fargen mørk mokka. 

Priseksempel ELFI  52.904,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Karma

Mer lyst og luft, et åpent rom som likevel har godt med plass. Dette er ambisjonene vi satte for Karma. Her er det gode arbeidsflater og kjøkkenøy med dobbel skapplass, et romslig kjøkken hvor du unngår overskap. Trestrukturen og de horisontale linjen gir et harmonisk innrykk. God karma, om du vil. 

16 mm front med strukturert melamin, vannrett lys almlook. 

Priseksempel KARMA  57.079,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Odel

Hvis du tar en landlig stil og kombinerer den med kompakte og praktiske løsninger, får du Odel. Under den koselige og tradisjonelle overflaten skjuler deg seg smarte og arealeffektive løsninger som kolonialskuffer for oppbevaring av mat og dekketøy. 

ODEL 20 mm MDF-front med rammelook og svakt avrundede kanter. Forsiden er belagt med matt, grå folie. 

Priseksempel ODEL  29.258,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Valda

Med et VALDA kjøkken får du gleden av ekte materialer, de små detaljene som skiller det stilrene fra det enkle. Vi har laget dette kjøkkenet for deg som opptatt av kvalitet. Kjøkkenet tåler bruk av flere generasjoner og står seg gjennom skiftende trender. 

16 mm slett front med silkematt melamin. Kantet med 3 mm skrå, massiv list. Velg mellom eik kantlist eller bøk kantlist. 

Priseksempel VALDA  32.641,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Ragne

Et kjøkken som har alt finnes ikke. Men Ragne er ikke langt unna. Her kan du jobbe på kjøkkenet og nyte utsikten og gjestene. Arbeidsflatene er gjennomtenkte og det er rikelig med skapplass. Ragne har rom for både elektronikk og hvitevarer, med et fargevalg som gjør at kjøkkenet fremstår integrert og gjennomtenkt. Et moderne kjøkken på alle måter. 

19 mm glatt melaminfront, med loddrett alm struktur. Kantet med 1,3 mm strukturert kunststoff. 

Priseksempel RAGNE 41.214,-* 

*Prisen er inkl.: Skap, fronter, benkeplater, innvendig innredning, hengsler, dekksider, sokler, ben, skuffer, dører. Prisene er ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Magnora

Stramme linjer og en eksklusiv, urban look preger Magnora. Kjøkkenet står klart for moderne matvaner, både raske måltider og råflotte måltider når gjestene sitter til bords. Med både stekeovn og kompaktovn med skuff til å holde tallerkener varme, kan rettene times perfekt. Spiseplass til en rask frokost er integrert, minimalistisk og lekkert. 

19 mm MDF-front med integrerte håndtak. Velg mellom malt hvit og hvit høyglans.

Priseksempel MAGNORA  54.905,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Sett sammen ditt eget kjøkken

Se utvalget av blandebatteri, håndtak og benkeplater

Bli inspirert!Se hele Norema Urban Collection

Les katalogen

Bli inspirert:

Smarte løsninger for ditt kjøkken

Vi har alle opplevd hvor vanskelig det kan være å finne frem på andres kjøkken, der noe så enkelt som at gaflene ikke ligger ved siden av knivene fort kan bli et frustrasjonsmoment.

Les mer her

Kunsten å velge kjøkken

Vi har spurt ekspertene hos Parallell om hva man bør tenke på når man velger kjøkkeninnredning.

Les mer her

Perfekt juleribbe og medisterkaker med Flying Culinary Circus

Sliter du med ribbestekingen år etter år, eller skal du lage din aller første ribbe? Her viser Flying Culinary Circus deg hvordan du enkelt får den perfekte juleribba!

Les mer her

Dampet laks med grønnsaker og smørsaus

Få det perfekte resultatet på fiskemiddagen med disse tipsene, og lag saftig dampet laks med hjelp fra Flying Culinary Circus sin oppskrift.

Les mer her

LEVERING

Norema kvalitetskjøkken produseres i Sverige og lagerføres i Sverige. Vi kan levere din kjøkkendrøm på 14 dager. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

MONTERING

Våre erfarne montører hjelper deg gjerne. Vi gir deg forutsigbarhet og faste priser så du har oversikt over ditt kjøkkenbudsjett. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

25 ÅRS FUNKSJONSGARANTI

Vi gir 25 års funksjonsgaranti på alle bevegelige deler: hengsler, skuffesider, skinner, trådvarer og metallbraketter forbundet med trådvarer.

Chat

Chatten er åpen

Chat