Vi flatpakker kjøkkendrømmen og gjør den billigere

Med felles lokaler, markedsføring og administrasjon kan POWER selge Noremas kvalitetskjøkken til en lavere pris enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere.

  • Produsert i Skandinavia
  • Rask levering
  • 25 års funksjonsgaranti
Bestill gratis tegnetime

POWER

+ NOREMA = SANT

POWER er Nordens raskest voksende elektronikkjede og premissleverandør for større utvalg og lavere priser på elektronikk, hvitevarer og kjøkken i det norske markedet. Handler du hos Power kan du alltid velge blant de beste og mest kjente merkevarene. I Powers kjøkkenavdelinger møter du engasjerte medarbeidere med høy kompetanse på både kjøkken og hvitevarer. Her får du hjelp hele veien - fra valg av modell og hvitevarer, til levering og montering av kjøkken.

Visste du at i snitt byttes hvitevarer to ganger før det investeres i et nytt kjøkken? Derfor er det også greit å vite at våre kvalitetskjøkken fra Norema følger standardmål, og gir deg muligheten til å erstatte integrerte hvitevarer i den kjøkkenløsningen du velger, når det er behov for det. Våre kjøkken er trygge investeringer på lang sikt!

NOREMA har produsert kvalitetskjøkken i over 70 år, og er en av de mest kjente merkevarene i det norske kjøkkenmarkedet. Alle Norema-kjøkken produseres i Skandinavia og gjennomgår streng kvalitetskontroll før de forlater fabrikken. Spon til fronter, skap og benkeplater kommer alltid fra anerkjente, europeiske leverandører. Det samme gjelder alle mekaniske deler, som hengsler og skinnesystemer. Kjøkkenkomponentene gjennomgå kontinuerlige tester for å sikre at de alltid er i samsvar med forventet kvalitet.

Noremas kjøkkenmoduler har standardmål som er tilpasset de aller fleste kjente hvitevareleverandører. Det betyr at du står fritt til å velge akkurat de hvitevarene som passer best til dine behov.

Våre kjøkkenmodeller

Veni

Høyglans er populært, ikke uten grunn. Det gir et eksklusivt og moderne inntrykk, uten å legge føringer for hvordan du ellers vil innrede. Praktiske grepslister hindrer fingermerker på overflaten. Kjøkkenøyen har kolonialskuffer, som gjør det langt enklere å få utnyttet plassen i under benkeflaten.

16 mm MDF-front med svakt avrundede kanter. Overflaten har hvit høyglansfolie.

Priseksempel VENI 45.242,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitervarer.

Bera

Enkelt og plasseffektivt kjøkken med alle funksjoner dekket. Her finner både integrerte hvitevarer og frittstående sin plass, helt naturlig. Arbeidsflatene er gode, og den lyse fargen og de rene flatene gjør det lett å holde rent. En smart spiseplass er integrert. .

16 mm slett front med silkematt melamin.

Priseksempel BERA  17.594,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Fryd - Hvit

Tenk deg et kjøkken med en koselig sitteplass, hvor du nyter en morgenkaffe eller tekoppen på kvelden. Da har du Fryd. Vi har tenkt klassisk, landlig og stilrent. Fryd er et vakkert kjøkken til både hjemmet og hytta.  .

16 mm MDF-front med freste profiler og svakt avrundede kanter. Alle overflater er behandlet med slitesterk, hvit lakk. 

Priseksempel FRYD - HVIT 32.844,-* 

* *ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Hill

Hill er et kjøkken som står ut i mengden, her med sorte detaljer som synes og skaper spennende kontraster til de hvite frontene. Det er også et effektivt kjøkken, laget for aktivitet. Med stekeovn og kompaktovn gir Hill deg helt nye muligheter til å få maten raskt på bordet eller time en komplisert rett perfekt. 

16 mm hvitmalt MDF-front med svakt avrundede kanter. Alle overflater er behandlet med slitesterk, hvit lakk. 

Priseksempel HILL  25.156,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Ivara

Et kjøkken som inviterer til invitasjoner, til venner på middag, til lange sene kvelder eller til å bare stikke innom og lage mat etter trening. Med kjøkkenøy kan du være sosial også når maten skal tilberedes. Velger du kjøleskuffer istedenfor kjøleskap, får du dessuten et åpnere rom med plass, hvis gjestene foretrekker kjøkkenet. Og det gjør de gjerne.  .

18 mm slett MDF-front med svakt avrundede kanter. Forsiden er belagt med matt, grå folie. 

Priseksempel IVARA  41.214,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Elfi

Livet blir enklere når du har nok plass. ELFI er et kjøkken hvor vi har satt av godt med plass til oppbevaring og tenkt praktisk for deg som liker å bruke tid til å lage mat. En stor kjøkkenøy med dobbel skaprekke og nedfellbar benkeventilator. Alt innen rekkevidde. 

16 mm slett front med melamin i fargen mørk mokka. 

Priseksempel ELFI  52.904,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Karma

Mer lyst og luft, et åpent rom som likevel har godt med plass. Dette er ambisjonene vi satte for Karma. Her er det gode arbeidsflater og kjøkkenøy med dobbel skapplass, et romslig kjøkken hvor du unngår overskap. Trestrukturen og de horisontale linjen gir et harmonisk innrykk. God karma, om du vil. 

16 mm front med strukturert melamin, vannrett lys almlook. 

Priseksempel KARMA  57.079,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Odel

Hvis du tar en landlig stil og kombinerer den med kompakte og praktiske løsninger, får du Odel. Under den koselige og tradisjonelle overflaten skjuler deg seg smarte og arealeffektive løsninger som kolonialskuffer for oppbevaring av mat og dekketøy. 

ODEL 20 mm MDF-front med rammelook og svakt avrundede kanter. Forsiden er belagt med matt, grå folie. 

Priseksempel ODEL  29.258,-*

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Valda

Med et VALDA kjøkken får du gleden av ekte materialer, de små detaljene som skiller det stilrene fra det enkle. Vi har laget dette kjøkkenet for deg som opptatt av kvalitet. Kjøkkenet tåler bruk av flere generasjoner og står seg gjennom skiftende trender. 

16 mm slett front med silkematt melamin. Kantet med 3 mm skrå, massiv list. Velg mellom eik kantlist eller bøk kantlist. 

Priseksempel VALDA  32.641,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Ragne

Et kjøkken som har alt finnes ikke. Men Ragne er ikke langt unna. Her kan du jobbe på kjøkkenet og nyte utsikten og gjestene. Arbeidsflatene er gjennomtenkte og det er rikelig med skapplass. Ragne har rom for både elektronikk og hvitevarer, med et fargevalg som gjør at kjøkkenet fremstår integrert og gjennomtenkt. Et moderne kjøkken på alle måter. 

19 mm glatt melaminfront, med loddrett alm struktur. Kantet med 1,3 mm strukturert kunststoff. 

Priseksempel RAGNE 41.214,-* 

*Prisen er inkl.: Skap, fronter, benkeplater, innvendig innredning, hengsler, dekksider, sokler, ben, skuffer, dører. Prisene er ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Magnora

Stramme linjer og en eksklusiv, urban look preger Magnora. Kjøkkenet står klart for moderne matvaner, både raske måltider og råflotte måltider når gjestene sitter til bords. Med både stekeovn og kompaktovn med skuff til å holde tallerkener varme, kan rettene times perfekt. Spiseplass til en rask frokost er integrert, minimalistisk og lekkert. 

19 mm MDF-front med integrerte håndtak. Velg mellom malt hvit og hvit høyglans.

Priseksempel MAGNORA  54.905,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Sigun - Hvit

Liker du det klassiske kommer du til å elske Sigun hvit. Dette er et kjøkken som har diskret, men gjennomtenkte, lekre detaljer. Her får du plass til alt du trenger å oppbevare kjøkkenet, uten at det ser rotete ut.

19 mm hvit MDF-front med rammelook. Overflatebehandlet med slitesterk lakk.

Priseksempel SIGUN - HVIT  52.791,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Sigun - Grå

Sigun grå er et kjøkken som er lett å like, i all sin enkelhet. Med sine kvadratiske, diskrete detaljer har dette kjøkkenet et moderne preg, uten å bli for minimalistisk. Vil du ha et kjøkken som inviterer både til hygge og orden er dette kjøkkenet for deg.

19 mm grå MDF-front med rammelook. Overflatebehandlet med slitesterk lakk.

Priseksempel SIGUN - GRÅ  56.196,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Lava

Der hvor naturen møter det urbane finner du Lava - et moderne kjøkken som vil gi deg en følelse av å være hjemme. Noen ganger er det best å holde ting enkelt, og derfor har Lava fått sine rene linjer med farger fra naturen.

16 mm strukturert front. Loddrett mønster i trøffelgrå eik.

Priseksempel LAVA 32.977,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Fryd - Grå

Er du tilhenger av det tradisjonelle, men er redd for at det blir for traust? Da er Fryd kjøkkenet du ser etter! Med sine tradisjonelle fronter og rene, lange benkeplater blir det null problem å lage god mat til familie og venner, eller bake sju slag til jul.

16 mm MDF-front med freste profiler og svakt avrundede kanter. Overflatebehandlet med slitesterk lakk.

Priseksempel FRYD - GRÅ  28.830,-* 

*ekskl. kjøkkenvask, armatur og hvitevarer. .

Bli inspirert!Se hele Norema Urban Collection

Les katalogen

LEVERING

Norema kvalitetskjøkken produseres i Sverige og lagerføres i Sverige. Vi kan levere din kjøkkendrøm på 14 dager. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

MONTERING

Våre erfarne montører hjelper deg gjerne. Vi gir deg forutsigbarhet og faste priser så du har oversikt over ditt kjøkkenbudsjett. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

25 ÅRS FUNKSJONSGARANTI

Vi gir 25 års funksjonsgaranti på alle bevegelige deler: hengsler, skuffesider, skinner, trådvarer og metallbraketter forbundet med trådvarer.

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat