{{cart.cartItems}}
Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater


NOREMA + POWER = SANT

Nå forener POWER kjøkken og elektronikk!

Med felles lokaler, markedsføring og administrasjon kan Power selge Noremas kvalitetskjøkken mye billigere enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere.

Norema har utviklet serien Urban Collection med fokus på effektiv produksjon og rask levering. Våre kjøkken leveres derfor flatpakket – billigere produksjon og enklere frakt, gjør det billigere for oss og billigere for deg.

Kombinert med et stort utvalg kjente hvitevarer til lave priser er ditt nye kjøkken nærmere enn du tror.

Våre kjøkkenmodeller

Sett sammen ditt eget kjøkken

Se utvalget av blandebatteri, håndtak og benkeplater

Bli inspirert:

Smarte løsninger for ditt kjøkken

Vi har alle opplevd hvor vanskelig det kan være å finne frem på andres kjøkken, der noe så enkelt som at gaflene ikke ligger ved siden av knivene fort kan bli et frustrasjonsmoment.

Les mer her

Kunsten å velge kjøkken

Vi har spurt ekspertene hos Parallell om hva man bør tenke på når man velger kjøkkeninnredning.

Les mer her

LEVERING

Norema kvalitetskjøkken produseres i Sverige og lagerføres i Sverige. Vi kan levere din kjøkkendrøm på 14 dager. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

MONTERING

Våre erfarne montører hjelper deg gjerne. Vi gir deg forutsigbarhet og faste priser så du har oversikt over ditt kjøkkenbudsjett. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

25 ÅRS FUNKSJONSGARANTI

Vi gir 25 års funksjonsgaranti på alle bevegelige deler: hengsler, skuffesider, skinner, trådvarer og metallbraketter forbundet med trådvarer.