Bakeutstyr

Bakeutstyr - kjøkkenets leketøy

Finn ekte bakeglede hos Power, hvor du kan få et stort spekter av bakeutstyr til et lykkelig, praktisk og kreativt liv på kjøkkenet.

Dette spekteret går fra det fargerike og praktiske Kulz til klassikere fra Miele. Dette gir deg derfor en mulighet for å sette dine kokkekunnskaper på prøve eller å planlegge årets beste bursdag med det lekne CACAS.

  • Bakeutstyr er kjøkkenets leketøy og her kan du uttrykke din kreativitet
  • Baking har aldri vært enklere! Nye produkter på markedet gjør det enklere å være en bakekunstner.
  • Skal det bakes i helgen? Power er Norges raskeste nettbutikk og er klar for å sende deg bakeglede.

Alt du trenger å vite om bakeutstyr på Power

For å oppnå ditt fulle potensiale på kjøkkenet, skal du ha det rette bakeutstyret. Derfor har Power et stort utvalg av bakeutstyr så du kan la dine mesterverk utfolde seg og la lukten av hjemmelaget brød spre seg på kjøkkenet.

Derfor vil vi gjøre deg kjent med noen av merkene til bakeutstyr på Power, så du blir godt rustet til å ta opp kampen. Kanskje finner du et merkevare for livet?

CACAS

CACAS kaller seg selv for spesialister på bakeutstyr. Dette er den rette merkevaren for deg om du vil bake og ta vare på miljøet på samme tid. Spekteret på bakeutstyr er stort hos CACAS og derfor også hos Power, hvor vi har alt fra muffinsformer til en slikkepott med termometer.

Fiskars

Fiskars er nesten en 370 år gammel virksomhet fra Finland og med nesten 4 århundrer bak seg. Derfor er deres produkter basert på smart tenking og av kvalitet. Vi har blant annet deres visper i Functional Form-serien, som er smart og brukervennlig.

 

ISI

Hos ISI handler alt om innovasjon og forskning. Dette for å inspirere til nye trender og å gjøre det enklere å utforske matlagning, som bakeutstyr. Vi har blant annet en kremsprøyte, som på noen minutter lager ferdig kremen og den kan lagres i kjøleskapet i opptil 10 dager.

Hvilke type bakeutstyr?

Finn det rette beredskapet til ditt bakeskap. Under får du en liten oversikt over det ulike bakeutstyret vi har i nettbutikken.

Bakeformer

Vi har blant annet bakeformer til ulike formål. Blant annet har vi en kakeform for runde kaker og en langpanne. Står ikke kake på planen, har vi også brødformer. Vi har også en muffinspanne som har en avtagbar kant, så det blir nemmere å fjerne muffinsen fra formen. I tillegg er det laget av varmebestandig silikon, så de ikke smelter eller blir brent i ovnen. Sist, men ikke minst, har vi også pepperkakeformer til å lage pepperkakehus og mindre pepperkaker.

Bakeutstyr til pynting

Power har blant annet nummerlys til eventuelt bursdagskaker, flagg og muffinsformer i alle stiler. Vi har også en egen innovativ kremsprøyte, som gjør det enklere og raskere for deg å få kremkaken til nye høyder.

Bakeutstyr til barn

Vil du ha litt bakeglede med barna, så har vi også mye bakeutstyr for dem. Blant annet har vi dekorasjonssett både til glasur og muffins, sprøyteposer og en barnekjevle.

Bakeutstyr til å røre med

Det blir ikke noe bakverk uten noe å røre med. Power har blant annet noen visper i Functional Form serien og er bakeutstyr med god kvalitet og brukervennlighet. Vi har også en ballongvisp med en digital termometer, så det blir enklere å måle temperaturen under pisking.

Hvorfor kjøpe bakeutstyr hos Power?

Power er bygget på smarte løsninger, effektivitet og vi er alltid et steg foran med priser og utvalg av produkter. I tillegg er hele handleopplevelsen viktig for oss, og du vil alltid få den beste servicen - både i nettbutikken og i butikkene rundt omkring i Norge.

Hos oss kan du få stor hjelp til å finne det rette bakeutstyret, siden våre medarbeidere er alltid med på det nye. De er engasjerte og bevisste over det store utvalget i butikken. Ikke nok med det, er det en prisgaranti for alt av bakeutstyr, siden vi har en prisrobot som arbeider konstant for å finne de beste prisene på markedet. Derfor er nettbutikken oppdatert med de beste prisene og også de digitale prisskiltene i butikken.

Norges raskeste nettbutikk

Glemte du å bestille kjevlen til den store bakedagen hjemme? Du trenger ikke å bekymre deg, for Power er Norges raskeste nettbutikk og håpet trenger ikke å være ute. Du kan også følge med på hvor kjevlen er, ved å spore bestillingen din her.

Om du er rett sikker på at håpet er ute, da har Power 120 butikker rundt omkring i landet - kanskje også i din by? Du finner en oversikt over alle Power butikker her.

30 dagers åpent kjøp på hele utvalget

I tillegg har vi 30 dagers åpent kjøp på alle våre produkter, så om du ikke var fornøyd med kjevlen, kan du sende den inn igjen og du får pengene i retur.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat