Juicer og sitruspresse

Juicer og sitruspresse

Er du på jakt etter en juicer eller sitruspresse finner du det du trenger hos Power. Juicere deles som regel inn i to hovedtyper, juicesentrifuge og slowjuicer, som begge har sine fordeler.

Hva bør jeg velge?

En slowjuicer skviser saften ut av råvarene ved å presse dem langsomt rundt. Fordelen med dette er at både nærings- og fiberinnhold bevares bedre enn ved sentrifugal juicing. En slowjuicer vil i tillegg kunne presse juice ut av ingredienser som blader og nøtter, noe en sentrifugejuicer vil ha problemer med. En juicesentrifuge benytter seg av sentrifugalkraft og trekker ut saften fra råvarene ved å spinne dem rundt i høy hastighet. Dette gir et raskere resultat og er en fordel om du ønsker å lage større mengder juice raskt. En elektrisk sitruspresse er en saftpresse med et mer spesifikt bruksområde enn både slowjuicere og juicesentrifuger, nemlig å presse sitrusfrukter som appelsin og sitron. Om du er på jakt etter en presse for nettopp dette kan en elektrisk sitruspresse være midt i blinken.

Juicer eller Slow Juicer? Klikk på bildet og les mer.

Antall produkter: {{totalProductCount}}

Filtre

{{option.TargetName}}
{{product.StockText}} Få på nettlager 10+ på nettlager 50+ på nettlager 100+ på nettlager {{product.StockText}} {{product.StockDeliveryDateJS | date: 'dd.MM.yyyy'}} Bestillingsvare 10-14 dager Ikke på nettlager {{product.StockText}} Click&Collect Click&Collect

Chat

Chatten er åpen

Chat