Håndmikser

Håndmiksere

Mange av oss som har erfaring med stå time etter time på kjøkkenet og lage mat bruker ofte håndmikser. Det er et praktisk redskap som tar liten plass i skapet og som kan blande og mikse på en enkel og rask måte. Her hos POWER finner du flere typer håndmiksere til ulike behov og i ulike prisklasser. De fleste selges separat, men er du av den typen som ønsker en kombinasjon med et stativ og en bolle, sånn at du selv kan gjøre annet samtidig som mikseren mikser for deg, finnes også dette smarte alternativet.

Håndmikseren har vært en ener på kjøkkenet i mange tiår, og dens nytte og popularitet ser ikke til å dale med det første – selv ikke i konkurransen med mye mer avanserte kjøkkenmaskiner.

For sammenlignet med annet kjøkkenutstyr, er det befriende enkelt å ta frem håndmikseren og en bolle, så er du i gang. Og når det skal vaskes opp, går alt enkelt og elegant inn i oppvaskmaskinen. Hos oss kan du kjøpe kvalitetsmiksere fra merker som blant annet Grundig, Elektrolux, Braun og Bosch.

  • Raskt og enkelt å hente frem, når du skal lage enklere retter eller bakverk
  • De mest avanserte modellene er som små kjøkkenmaskiner å regne
  • Lav pris sammenlignet med kjøkkenmaskiner og de største modellene kan gjøre mye av den samme jobben

Håndmikser til bakverk, krem osv

De enkleste håndmikserne er slik vi kjenner de fra «gamle dager», hvor du har en håndmikser med to visper. Perfekt til å lage ting som pannekaker, vaffelrøre eller krem. Myke ting som basalt sett, trenger å røres sammen.

Disse mikserne har varierende hastigheter, gjerne 4 eller 5 trinn, slik at de egner seg til å røre og vispe.

Coctail stavmiksere

Dette er ikke akkurat mikserne du kjøper for å lage pannekaker. Med en slik liten godsak kan du lage gode coctails på en enkel måte. Slike coctailsett kommer med noe mer utstyr enn en tradisjonell håndmikser, slik at du kan vispe, kutte og blande – og selvfølgelig, siden det er coctail det dreier seg om – er det med en shaker og en isknuser.

Da har du vel egentlig alt som er nødvendig for å blande deilige coctails, eller fruktdrikker med is.

Avanserte håndmiksere – alternativet til kjøkkenmaskinen

Håndmiksere eller stavmiksere med en litt større utstyrspakke kan langt på vei erstatte kjøkkenmaskiner. Med en slik mikser kommer det gjerne ting som minihakkere, visper, målebagere og roterende kniver.

Dermed kan du kutte eller mose grønnsaker og frukter. Kanskje til en gryterett, eller en deilig suppe. Etter en kjapp vask, kan du kutte noe deilig frukt til dessert.

 

Håndmiksere laget til bakverk

Så til sist, har vi noen håndmiksere som er laget primært til bakverk. Med solid bolle, deigkroker og kraftige visper. Dette er miksere med relativt sterk motor, slik at de kan håndtere ei tyngre bør når bakverket skal eltes.

Prisene på disse ligger langt under de litt større maskinene man tradisjonelt forbinder med bakverk, så hvis du ikke lager store mengder, er dette en prisgunstig løsning.

Trenger du en større maskin allikevel?

Kjøkkenmaskiner

Ser du at behovet ditt nok er mer i retning av en stor og kraftig kjøkkenmaskin, har vi selvfølgelig dette også i sortimentet vårt. Som en av Norges foretrukne elektrokjeder, har vi jo godt utvalg!

Kjøkkenmaskinene er mer robuste, kommer med noe mer utstyr og har gjerne en kraftig motor som virkelig får fart på sakene. Deiger på 2 kilo og mer er ikke uvanlig, så med en kjøkkenmaskin kan du lage brød til hele familien for flere dager.

Eller du kan ta de virkelig tunge oppgavene, som for eksempel å kverne kjøtt.

Les mer om kjøkkenmaskiner

Foodprosessorer

Foodprosessorer kommer med forskjellige utstyrspakker. Til de mest avanserte modellene følger det med et helt lite arsenal av verktøy – stor bolle, skål, kutteksiver, raspeskiver, vispeskiver, blender og så videre.

Så med en foodprosessor kan du gå løs på hakking, riving og kutting av grønnsaker, blande deiger eller hakke kjøtt. Du kan sågar gjøre mer spesielle ting som å male kaffe og rive hardere oster.

Prismessig er disse maskinene faktisk ganske gunstige, se selv her: Foodprosessor

Brødbakemaskin

Til sist nevner vi den dedikerte brødbakemaskinen. Sliter du med å få brødene dine til å heve som de skal, eller blir de alltid stekt litt feil? Da er det en brødbakemaskin du skal investere i, så vil du lykkes med brødet – hver gang.

Det beste med en slik brødbaker, er at du kan starte den på kvelden før du legger deg. Så kan du stå opp til nybakt brød, som fremdeles er godt og varmt.

Kjøp brødbakemaskin

Slik kan vi holde de gode Power-prisene

Du har helt sikkert lagt merke til de gode prisene vi har her i Power. Hver dag jobber vi med å skaffe gode avtaler, slik at dere – kundene våre – kan nyte godt av gode priser.

Dessuten har vi jo butikker i både Norge, Sverige og Danmark, og når vi kjøper inn til alle disse samtidig, får vi gode innkjøpspriser, som vi gir videre til kundene.

Så det er den lille hemmeligheten bak de gode Power-prisene.

Trenger du hjelp til å finne rett produkt?

Vår kundeservice sitter klare til å hjelpe deg, så du finner de rette produktene til ditt behov. Enten det nå er en håndmikser, foodprosessor eller noe annet.

Du treffer kundeservice på telefon, e-post eller Facebook. Dessuten har vi en god chattefunksjon her på siden. Finn vår kontaktinformasjon i menyen i bunnen av denne siden.

Og du, du er selvfølgelig hjertelig velkommen innom i en av våre mange butikker.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat