Gryter og panner

Gryter, kjeler og panner

Liker du å lage mat, vet du hvor viktig det er med gode redskaper på kjøkkenet. Gryter og panner av god kvalitet gjør det ikke bare enklere for deg å lage god mat, du lykkes faktisk bedre med matlagingen også. Så her snakker vi virkelig om å slå to fluer i en smekk!
Men du finner ikke bare gryter og panner her – se også etter praktiske lysløsninger til kjøkkeninnredningen og kanskje en omelettmaker er tingen for deg?

Gryter og kjeler er det ikke nødvendig å skifte ut i «hytt og pine», men noen ganger er det bare på tide å gå gjennom beholdningen og se om ikke en fornyelse er på sin plass. Og noen ganger det faktisk helt nødvendig, for eksempel om du går fra konvensjonelle kokeplater og over til induksjonsplater – da skal som regel alt av kjeler, gryter og panner skiftes ut. Da er det godt at du kan kjøpe billige kvalitetsprodukter hos oss i Power! Vi fører produkter fra blant annet Tefal, Jamie Oliver, Høyang Polaris og Fiskars.

  • Kvalitetsgryter og panner gjør det mer morsomt å lage mat
  • Nye materialer har gjort non-stick beleggene langt mer effektive – så blir det ikke så kjedelig å ta oppvasken
  • Kjøkkenprodukter som gryter og kjeler har gått mer over fra å være designelementer til å være praktiske – nye ergonomiske grep gjør kjøkkenproduktene mer behagelige i bruk.

Stekepanner

En god stekepanne skal steke maten uten at den brenner seg, men du skal samtidig kunne ha høy nok temperatur til å få en god stekeskorpe. Nye og innovative non-stick belegg gjør at dette nå faktisk er mulig, uten at pannen flasser i løpet av noen måneders bruk.

Noen ting du skal huske på ved kjøp av panne:

Når du skal kjøpe panne, skal du tenke på hva slags koketopp du har. Er det keramisk, induksjon eller gode gammeldagse metallplater?

Hvilke størrelser trenger du på pannen? Hva du steker og til hvor mange er avgjørende for størrelsen på pannen. Men vi anbefaler at du kjøper panne i ett par størrelser, slik at du kan bruke riktig panne etter som hva du skal tilberede.

Det er jo ikke noe vits å bruke en panne med 28 cm i diameter, hvis du bare skal steke ett speilegg. Motsatt, så blir en liten panne upraktisk, hvis du skal steke biff til fire personer.

Så skal du vurdere en skikkelig jernpanne hvis du ofte steker kjøtt som biffer og burgere. Så kan du med trygghet kjøre på med nødvendig varme, når du skal få den perfekte stekeskorpen.

Spesialpanne til pannekaker: Har du forelsket deg i de nye pannekaketrendene? Heksepannekaker, pannekake med tacokjøttdeig, eller pannekake til dessert?

Mulighetene er uendelige! Bare søk etter oppskrifter, så vil du bli overrasket! Hvis du ikke har en egnet panne, så har vi opptil flere «pannekake-panner» - de har lavere kant og ofte et mønster.

Gryter

To ting skal du huske når du kjøper gryter, kasseroller og kjeler:

  • Størrelsen: Har du dekket inn til alle behovene dine? Alt fra å koke ett egg, til å koke saft? Som et minimum skal du ha en liten, mellomstor og stor kjele. I praksis vil du ofte oppleve at du skal ha minst to eller tre kjeler i mellomstørrelsen, så fire eller fem er nok mer realistisk for en husholdning av medium størrelse.
  • Koketoppens teknologi: Er det keramisk, induksjon eller god gammeldagse plater som skal benyttes?

Når man kjøper gryter til kjøkkenet er det lett å bli opphengt i designet. For design er viktig! Særlig i et lekkert kjøkken som man bruker tid og energi på å holde strøkent.

Men samtidig skal man huske at funksjonaliteten er viktigst. En viktig detalj, som ofte skiller designproduktene fra dem med funksjonalitet i fokus er håndtakene. Hvor varme blir håndtakene etter å ha stått på platen en stund med kokende vann? Et annet eksempel er; hvor lett er det å helle ut av kjelen? Det høres banalt ut, men faktisk er det lettere å helle ut av noen kjeler enn andre.

Belysning til kjøkkeninnredningen

Vi nevnte at vi også selger praktisk belysning til kjøkkeninnredningen. – Og dette er praktiske lamper som du monterer uten å bruke verktøy og de drives av batterier, slik at du slipper å tenke på å få strukket ledninger frem til lyspunktet.

Batteriet varer dessuten lenge, for det er ikke så ofte du trenger å tenne lampen.

Burgerpresse

Dette er ett av disse fiffige produktene. Ett du slett ikke trenger, men som kan gjøre hverdagen litt enklere. Særlig hvis du liker gode burgere! Og spesielt hvis du liker burgere med fyll.

Press ett lag med kjøtt i pressen. Legg inn fyllet (for eksempel løk, bacon, ost eller oliven). Press på ett lag til med kjøtt og forsegl burgeren.

Så kan du steke deg en himmelsk god burger, med unik smak.

Pris kontra kvalitet på kjøkkenutstyr

Også på kjøkkenet gjelder regelen om at du får hva du betaler for. Kvalitetsprodukter koster helt enkelt mer å kjøpe. Men samtidig er det en rekke gode utfordrere til de kjente merkevarene, som lager veldig gode produkter – og for å få innpass på markedet, så konkurrerer de på pris.

Så husk at du kan få svært godt kjøkkenutstyr, til en lavere pris enn det merkevarene koster.

Skal du ha et nytt kjøkken?

Visste du at Power også selger hele kjøkkeninnredninger? Vi anbefaler at du besøker en butikk med kjøkkenavdeling og få hjelp til å sette opp ditt nye drømmekjøkken – ferdig med integrerte hvitevarer og alt du trenger av skapplass, skuffer og hyller.

Du kan forberede deg ved å laste ned vår kjøkkenkatalog eller kanskje til og med begynne å sette opp dine krav til kjøkkenet med vårt tegneverktøy.

- Og siden vi samarbeider med Norema om kjøkkeninnredninger, kan vi nærmest love at vi har akkurat den stilen du ønsker. Enten det skal være glatt og funksjonalistisk, eller bondekjøkken med stilren dekor.

Les mer her: Kjøkken

Nytt kjøkkenutstyr?

Se vårt enorme utvalg av kjøkkenutstyr her: Kjøkkenutstyr

Du finner alt fra blendere, eggkokere, kjøkkenmaskiner og takker der – og alt det andre av praktisk kjøkkenutstyr som forenkler matlagingen.

Trenger du veiledning om kjøkkenutstyr?

Vi hjelper deg gjerne, enten via telefonen, e-post eller på Facebook. Vi har sågar en egen chattefunksjon her på siden. Så er du selvfølgelig hjertelig velkommen innom i en av Powers mange butikker – der får du også se de aktuelle produktene før du kjøper dem. Hvis du vil besøke en av butikkene våre, så er det lett – vi er jo på plass over nesten hele landet!

Du finner kontaktinformasjonen til vår kundeservice i bunnen av denne siden.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat