Kjøkkenutstyr

Hvilken kaffemaskin burde jeg kjøpe?

For mange av oss er kaffe en viktig del av en god frokost, en vellykket arbeidsdag eller en effektiv studiedag. I dag er det et stort antall forskjellige typer kaffemaskiner på markedet som kan lage gode kopper med kaffe. Så hvordan finner du en kaffetrakter som dekker dine behov best? Vi har satt sammen denne veiledningen som skal hjelpe deg med å ta riktig beslutning.

Les mer her
Jeg vil starte dagen med ferskpresset juice – hva må jeg ha for å komme i gang?

Juicepresser varierer med hensyn til blant annet størrelse, effektivitet og pris. Hvordan finner du dermed en juicepresse som best passer til dine behov? Dagens utvalg har mange alternativer, og det er ikke alltid like enkelt å finne den rette. Under har vi satt sammen en guide som hjelper deg med å velge.

Les mer
Blender-guide: Finn blenderen som passer for deg

Når du skal kjøpe ny blender må du først tenke gjennom hva du skal bruke den til. Skal du kun lage smoothier av myke ingredienser, eller skal du også knuse is?

Les mer her
Philips Airfryer - Friter med luft, ikke fett

Tilbered dine favorittretter på en sunnere måte uten å kompromisse på smaken. Airfryeren gir maten en sprø overflate og saftig innside med lite eller ingen olje. Nå trenger du ikke lenger å velge mellom sunt og godt.

Les mer
Kjøkken og matlaging

Her finner du alt du trenger til kjøkkenet, og produkter for deg som ønsker å briljere med kokkekunstene! Vi har et bredt utvalg av smarte kjøkkenredskaper som gjør matlagingen lettere og morsommere. Vi har kvalitetsutstyr til kjøkkenet og til matlagingen, og du finner produkter fra kjente merker som KitchenAid, Kenwood, Landmann, Ankarsrum, Kulz, Philips, OBH Nordica, Point, Electrolux, Braun, Senz, SodaStream og Wilfa.

Kjøkken og kjøkkenutstyr

Enten matlaging er din altoppslukende hobby eller du bare gjør det aller mest nødvendige for å få mat i kroppen, trenger du et velutstyrt kjøkken. Det skal også være morsomt å stå på kjøkkenet, og ikke en konstant kilde til irritasjon over at du ikke finner det du vil ha eller du stadig må vaske opp fordi du ikke har nok av det.

Her på Power tar vi alle behov på alvor. Vi har allround kjøkkenutstyr som kan brukes til det meste. Vi har maskiner som effektiviserer kjøkkenarbeidet og kjøkkenverktøy til deg som elsker å lage alt fra bunnen av.

Du skal ha et velutstyrt kjøkken fordi:

  • Matlaging er en alvorlig sak. Vi må alle spise.
  • Har du nok utstyr, behøver du ikke vaske opp underveis i matlagingen.
  • Jo mer du har, desto mer varierte retter kan du lage
  • Med det rette utstyr er det mye du kan lage fra bunnen av framfor å kjøpe ferdigprodukter.

Maskinen som gjør alt

Det finnes i dag et stort tilbud av forskjellige maskiner eller apparater som hjelper deg i matlagingen.

Det kjøkkenapparatet som har reservert seg betegnelsen kjøkkenmaskin, i konkurranse med alle de andre apparatene, er det kraftige monsteret som hjelper deg med å elte, kna og vispe deig. Herav er det mulig å produsere utallige kaker, brød og andre levnetsmidler i løpet av året.

Tenk deg at for få år siden gjorde alle dette for hånd. Det er ikke å undres at det bare var til helt spesielle anledninger det kom hjemmebakst på bordet. Med disse kjøkkenmaskinene lager du boller til et helt kompani uten risiko for senebetennelse eller andre belastningsskader under bakingen.

Hos Power fører vi de etablerte merkene fra kjøkkenmaskinenes barndom. VI snakker om Kenwood, Elektrolux, Point Pro, Bosch og flere. De store modellene har også et vell av tilleggsfunksjoner som kan utvide repertoaret ditt. Det er for eksempel mulig å installere ei kjøttkvern til deg som vil lage dine egne pølser, eller ønsker hamburgere av topp kvalitet. Du kan også lage hjemmelaget salsa, smoothies eller supper.

Vi elsker godt brød

Kjøkkenmaskinen ordner brøddeig, men for deg som er stor forbruker av brødmat vil vi anbefale at du skaffer deg en egen brødmaskin. Finn oppskriften til ditt favorittbrød, eller komponer din egen melblanding og l maskinen gjøre resten.

Du kan gjøre noe helt annet i mellomtiden. Deretter kan du uten et snev av anstrengelse servere verdens beste brød, uten konserveringsstoffer og til en fornuftig pris. Bli en av mange nordmenn som lager brødet selv. Grovbrød til hverdags og fint brød til fest, alt fra eget bakeri.

Kaffe må man ha

Vi er på verdenstoppen i nytelse av kaffe. Kaffe passer like godt til hverdags som til fest. Kaffekosen er vår sosiale samlekrok, også for de få som ikke drikker kaffe.

Det bør helst ikke være for lang vei til en kaffekopp i Norge, hverken hjemme, på jobben eller om man så skulle befinne seg på toppen av Galdhøpiggen.

Drikken som er laget av denne mirakuløse kaffebønnen, som beklageligvis ikke egner seg så godt for dyrking i norsk jordsmonn, kan tilberedes på ulike vis. Den gamle kaffekjelen som våre besteforeldre var så glade i, har funnet verdige arvtakere.

Tør vi si at kaffetrakteren er det apparatet som er i hyppigst i bruk både i norske hjem og på norske arbeidsplasser? Er ikke den velsignede dryppingen av god kaffe like alminnelig som printerens desperate forsøk på å holde tritt med det produktive (og kaffedrikkende) personalet? Bruk av kaffetrakteren er den enkleste måten å forsyne mange personer med kaffe på samtidig.

Av den grunn er det også viktig å sikre seg en kaffetrakter av god kvalitet og gjerne med stor kapasitet. Se derfor våre modeller fra de største og beste produsentene av kaffetrakter i veden. VI snakker om merker som Moccamaster, Kitchenaid, Mellita og Point.

Til hjemmebruk finnes det også mer raffinerte maskiner som kan gi deg forskjellige typer kaffe, hvis du vil variere med cappuccino, espresso eller andre drikker som tilbys i de moderne kaffebrenneriene. Tar du en titt på våre kaffemaskiner eller kapselmaskiner, vil du få et bedre inntrykk av omfanget av muligheter.

Og nykvernet kaffe smaker aller best. Ei god kaffekvern er ikke den største investeringen. Sjekk utvalget her.

Til serveringen trenger du selvsagt kopper og krus. Og helst også en god termos du kan ha med deg til toppen av Galdhøpiggen.

Andre (nærmest) uunnværlige ting til kjøkkenet

Vi regner med at du allerede har et vaffeljern. Hvis ikke har du sikkert tenkt på å skaffe deg et. Det er få ting som skaper trivsel på et øyeblikk, som nystekte vafler på et fat. Hvis dere ikke er besteforeldre som alltid har hjemmebakte boller å tine opp når barnebarna er på besøk, er vafler redningen. Vaffelrøre er rask å blande sammen, og lett å steke mens praten går rundt kjøkkenbordet.

Er du betrodd vaffelsteker til større arrangementer eller dugnader, trenger du et dobbelt vaffeljern.

Blant slektningene til vaffeljernet finner vi gorojern og krumkakejern. Kjekt å ha til julebaksten.

For deg som vil servere noe spesielt til spesielle anledninger, kan vi jo foreslå en ismaskin. Du kan nemlig lage din egen iskrem hjemme på kjøkkenbenken. Jordbæris eller sjokoladeis etter ønske kan dermed tilberedes til glede for små og store på varme sommerdager. Maskinen kan også lage varianter av sorbett, gelato og frozen yoghurt.

Til en god suppe trenger du en god kjele og god tid. En suppemaskin kan imidlertid forenkle prosessen, og sørg for jevne leveranser av supper. Innfør gjerne en sunn og velsmakende suppe til fast forrett. På suppemenyen står både jevne og fyldige supper. Maskinen kan også brukes til å lage gode sauser.

Jus er et godt bidrag til et sunt og allsidig kosthold. Dessuten er det så godt at det ikke er noen oppofrelse å være sunn. En slowjuicer gir deg den beste hjemmelagde jusen. Maskinen skviser saften ut av frukten med alle dens vitaminer og næringsstoffer intakt, helt uten skumle tilsettinger. Spesielt til appelsiner og andre sitrusfrukter, kan du anskaffe en sitruspresse.

Til ditt utendørs kjøkken

Har du en balkong eller en hage, har du ekstra areal til matlaging. Vi snakker selvfølgelig om grilling. Norges største kjøkken er åpen opptil 9 måneder hvert år.

En god og romslig grill er et must. Smaken av grillmat går ikke av moten så lenge vi er avskåret fra denne gleden i de kaldeste månedene. De er det som kjent mange av. Med de største og mest moderne gassgrillene er det også funksjoner som gir deg et fullstendig kjøkken; til grilling, steking, koking og røyking.

Les mer om våre modeller her.

Diskusjonene går stadig høyt om hva som er best av gass- eller kullgriller. Vi skal ikke sette oss til doms i denne saken her, men kort gjengi hovedpunktene at gassgrill er raskere å starte mens kullgrillene som oftest koster litt mindre.

Bestill det du trenger til kjøkkenet og andre ting hos Power

Bestiller du fra oss, blir varen ekspedert samme dag vi mottar den, eller nærmeste etterfølgende virkedag. Du får egen sporingskode. Leveringstiden varierer fra 3 til 7 dager.

Les gjerne mer om våre kundegarantier.

Vi har også gavekort og rabattkort som kan brukes i våre butikker.

Power er for øvrig Nordens nye elektrogigant. Du finner det nyeste av elektronikk og data i vårt sortiment til svært konkurransedyktige priser.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat