Kjøkkenutstyr

Hvilken kaffemaskin burde jeg kjøpe?

For mange av oss er kaffe en viktig del av en god frokost, en vellykket arbeidsdag eller en effektiv studiedag. I dag er det et stort antall forskjellige typer kaffemaskiner på markedet som kan lage gode kopper med kaffe. Så hvordan finner du en kaffetrakter som dekker dine behov best? Vi har satt sammen denne veiledningen som skal hjelpe deg med å ta riktig beslutning.

Les mer her
Jeg vil starte dagen med ferskpresset juice – hva må jeg ha for å komme i gang?

Juicepresser varierer med hensyn til blant annet størrelse, effektivitet og pris. Hvordan finner du dermed en juicepresse som best passer til dine behov? Dagens utvalg har mange alternativer, og det er ikke alltid like enkelt å finne den rette. Under har vi satt sammen en guide som hjelper deg med å velge.

Les mer
Blender-guide: Finn blenderen som passer for deg

Når du skal kjøpe ny blender må du først tenke gjennom hva du skal bruke den til. Skal du kun lage smoothier av myke ingredienser, eller skal du også knuse is?

Les mer her
Philips Airfryer - Friter med luft, ikke fett

Tilbered dine favorittretter på en sunnere måte uten å kompromisse på smaken. Airfryeren gir maten en sprø overflate og saftig innside med lite eller ingen olje. Nå trenger du ikke lenger å velge mellom sunt og godt.

Les mer

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat