NYHETSBREV

Ved å registrere deg til å motta nyhetsbrev fra Power Norge AS ("POWER") samtykker du til å motta blant annet ukens kampanje og personaliserte tilbud på e-post.

E-postadressen din vil kun benyttes til utsending av relevant informasjon relatert til våre produkter og vil aldri selges eller formidles til en tredjepart. POWER vil i samsvar med lovgivning kunne benytte offentlige registre for å verdiøke informasjonen om deg som kunde, slik at vi skal kunne tilby personaliserte tilbud basert på demografiske data som blant annet kjønn, fødselsdato og adresse. Du kan forvente å motta en til tre e-poster i uken. 

Ved å melde deg på samtykker du i at vi sender deg markedsføring spesielt tilpasset deg basert på opplysninger om dine kjøp og andre opplysninger vi har og innhenter om deg, og at vi kan behandle disse personopplysningene for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av og trekke tilbake ditt samtykke. Les mer om ditt personvern og betingelsene her.

 

Avmelding

Du kan enkelt melde deg av her. Det er viktig at du melder deg av med nøyaktig samme e-postadresse som du meldte deg på med. Avmeldingen kan ta opp til 72 timer og vi beklager på forhånd om du mottar nyhetsbrev i denne perioden. 

 

KONKURRANSER

Vilkårene for nyhetsbrevet er de samme om du registrerer deg i forbindelse med en konkurranse. Premier sendes enten direkte til vinneren eller hentes i nærmeste POWER-butikk. Det er dessverre ikke mulig å bytte premien i kontanter, gavekort eller andre produkter. Se vinnere av våre konkurranser her

 

Kontakt og foreldelse av premie

Vinnere av konkurranser vil kontaktes via telefon eller e-post, samt offentliggjøres via power.no, nyhetsbrev og/eller Facebook. Dersom du vinner en konkurranse og vi ikke får tak i deg i løpet av 14 dager, kan du risikere at vi trekker en ny vinner og at premien dermed foreldes.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat