AMD Ryzen lanserer to nye prosessorer

AMD Ryzen har lansert to nye prosessorer, AMD Ryzen 3 2200G med Radeon Vega 8 grafikk og AMD Ryzen 5 2400G med Radeon RX Vega 11 grafikk. Få med deg alt om de to nyhetene her!

AMD Ryzen™ 3 2200G med Radeon™ Vega 8 Grafikk

Prosessoren er designet for å gi deg den ultimate, høy-ytelses dataopplevelsen du ønsker. Den nye revolusjonerende AMD multi-tråd prosessor teknologien gir deg super rask ytelse enten du spiller eller jobber.

Den kraftfulle Radeon Vega grafikken leverer i et høyt tempo, med en jevn ytelse på spillene du elsker!

AMD Ryzen prosessorer med Radeon Vega Grafikk er rustet med noen av de mest avanserte og kraftfulle data og grafikk maskinvarene tilgjengelig i dag, sammensveiset i én prosessor for å gi deg den høye ytelsen du trenger for krevende arbeid og seriøs gaming, uten kompromiss.

AMD Ryzen™ 5 2400G med Radeon™ RX Vega 11 Grafikk

De intelligente og revolusjonerende AMD Ryzen prosessorene er designet for å gi deg den ultimate, høy ytelses dataopplevelsen. Få den raskeste og beste opplevelsen når du gamer eller jobber med den nyeste AMD multi-tråd prosessor teknologien.

Nyt den mest kraftfulle grafikken du kan få tak i på stasjonær prosessor, takket være Radeon RX Vega prosessorens grafikk. Den nyeste, og mest avanserte Vega grafikk teknologien leverer hurtighet, og en jevn ytelse på dine favoritt spill.

AMD Ryzen prosessorene med Radeon RX Vega grafikk er rustet med noen av de mest avanserte og kraftfulle data og grafikk maskinvaren du får fatt i, samlet i én og samme prosessor for å gi deg den ytelsen du trenger til krevende arbeidsoppgaver og spill.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat