47 produkter

Få den optimale opplevelsen av din nye TV!

Vi strekker oss langt i å hjelpe deg med å velge nettopp den TV-en som oppfyller dine behov. Når du har kjøpt en ny TV, er det viktig å få det meste ut av den. Med POWERS Premium Picture Experience sikrer vi at du får nettopp det. Vi hjelper deg med alle innstillinger og optimerer bl.a. bildekvaliteten.

Få den optimale opplevelsen av din nye TV

Vi strekker oss langt i å hjelpe deg med å velge nettopp den TV-en som oppfyller dine behov.

Når du har kjøpt en ny TV, er det viktig å få det meste ut av den. Med POWERS Premium Picture Experience sikrer vi at du får nettopp det. Vi hjelper deg med alle innstillinger og optimerer bl.a. bildekvaliteten

Når du kjøper en klargjøring og kalibrering får du følgende:

• Visuel kontroll av panel for pixelfeil sikrer at din nye TV er feilfri.

• Førstegangsoppsett, med norsk språk.

• Oppdateres med nyeste tilgjengelig versjon software ved kjøp.

• Kalibrering av bildet, både farger og skarphet.

• Nedpakking av TV i eske for henting / transport.

• Gjennomgang av standard funksjoner med deg. Vi vil gjerne være sikker på du er kjent med din nye TV.

• Vi legger ved en testrapport så du alltid kan finne tilbake til den optimale innstillingen, hvis du har justert noe selv i etterkant.

Få den optimale opplevelsen ut av din nye TV. Vi hjelper deg med å velge den TVen som oppfyller alle dine behov og krav og bistår med korrekt valg av størrelse og eventuelt tilbehør som bord eller veggfeste. Når du har valgt modell og kjøpt en ny TV så er det viktig å få det mest optimale ut av den, både på bilde og andre tilleggsfunksjoner. Med Powers klargjøring og bildekalibrering sikrer vi, at du får det beste ut av din nye TV. Vi hjelper deg med alle innstillingene og optimerer bildekvaliteten.

Når vi juster din TV, så vil vi ved hjelp av teknisk utstyr analysere den TVen du nettopp har kjøpt. Deretter innstiller og optimerer vi skjermens bilde. Vi mener at en kalibrering er fornuftig fordi dagens modeller er innstilt med alt for kraftige farger og alt for høy lysstyrke når de kommer fra fabrikken. Produsentene bruker denne metoden for å fremheve sine produkter i butikkene og innstillinger er derfor ikke optimal. Du kan dermed få en mer optimal bildekvalitet ut av din nye TV med en kalibrering.

 

Pris for TV klargjøring pr. 09.02.2018 er 1295,-

Nyttig tilbehør

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat