SAMSUNG Q90R QLED TV

Som et av de eneste merkene som så langt ikke har hoppet på OLED-karusellen, har Samsungs innsats for å foredle og utvikle LCD-teknologi i stedet virkelig betalt seg i den nye Q90R-modellen. QLED TV-en har mottatt strålende anmeldelser over hele verden som hevder at Samsung har klart å løse noen av de største problemene med LCD i utgangspunktet, samtidig som de har beholdt alle fordelene LCD-teknologien har i forhold til OLED-TV-er.

Høydepunkter fra nye Q90R

Med nye Q90R leverer Samsung slående sortnivåer som aldri tidligere er sett på en bakbelyst TV. Det beste med det er at det er gjort uten å inngå kompromisser i forhold til det fantastisk lyssterke og levende bildet.

Den bransjeledende QLED-TV-en har også lykkes med å løse det tilbakevendende generelle problemet i LCD-teknologi der bildekvaliteten reduseres når visningvinkelen endres. Med en fantastisk bred visningsvinkel, bevises det at den kan beholde sterke farger uansett hvor du ser fra.

En enormt forbedret AI-prosessor leverer eksepsjonell bildekvalitet, selv ved visning av innhold som ikke er i 4K, ved å oppskalere bildet som aldri før. Nyt en utrolig jevn og fantastisk skarp visningsopplevelse på én gang.

 

«65Q90R er en utrolig prestasjon av Samsung».

Forbes, 2019

 

«Samsung Q90R QLED er en eksepsjonell TV som gjør ting som tidligere ble betraktet som OLEDs iboende fordeler».

What Hi-Fi, 2019

 

«Samsung Q90 er uten sammenligning den mest imponerende QLED vi har anmeldt noensinne, og inkluderer omfattende funksjoner og banebrytende bildeinnovasjoner».

TechRadar, 2019

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat