UKENS ANNONSERTE

Vaskemaskin med dampfunksjon og matchende tørketrommel med duftkapsel-teknologi

Støysvak vaskemaskin med 8 kg kapasitet, A+++ energieffektivitet, lavt lydnivå og dampfunksjon som byr på en rekke smarte løsninger. Med dampprogrammet SteamRefresh fjernes uønsket lukt og tøyet glattes ut på kun 15 minutter, mens 40ºC-hurtigprogrammet AquaPerfect vasker helt rent på kun 40 minutter.

Den matchende tørketrommelen i samme, lekre design kommer også med 8 kg kapasitet, innvendig trommelbelysning og hele 16 tørkeprogrammer. Med den innovative ProScent-teknologien tilsettes naturlig duft fra duftkapsler til tøyet underveis i tørkingen, slik at klærne lukter nyvasket også etter endt tørking.

Stillegående vaskemaskin og matchende tørketrommel med selvrensende kondensator

Stillegående vaskemaskin med hele 9 kg kapasitet, energiklasse A+++, 15 vaskeprogram og EcoSilence Drive-motor med 10 års motorgaranti. VarioPerfect-funksjonen lar deg enkelt velge om du vil begrense tidsbruk eller strømforbruk på valgt vaskeprogram.

Den matchende tørketrommelen har også hele 9 kg kapasitet og kommer med selvrensende kondensator. Dette gjør at tørketrommelen beholder sin energieffektivitet gjennom hele levetiden og opprettholder effektive tørkeresultater.

Innovative vasketeknologier og skånsom tørking

Vaskemaskin med stor kapasitet på 9 kg, rask sentrifuge på 1600 o/min og innovative vasketeknologier. ÖKOMix forblander vaskemiddel med vann før det sendt ut i trommelen, samtidig som DirectSpray bruker vannet i vaskemaskinen mer effektivt og dusjer klærne dine kontinuerlig gjennom hele syklusen. Dette gir en mer effektiv vask og et helt jevnt vaskeresultat.

Den matchende tørketrommelen kommer med like stor kapasitet, innvendig trommelbelysning og ProTex-teknologi som sikrer svært skånsom tørking. Ved å måle tøyets fuktighet kan det tørkes på så lave temperaturer som mulig, slik at delikate tekstiler ikke tar skade. I tillegg holder dette strømforbruket til et minimum.

Enorm vaskekapasitet på 10 kg og svært skånsom tørking

Vaskemaskin med enorm kapasitet på hele 10 kg. Maskiner i AEGs 9000-serie renser og mykner vann, noe som lar deg vaske klærne like grundig på en 30°C vask som ved en 60°C. I tillegg kommer maskinen med innovative vasketeknologier som ÖKOMix, som forblander vaskemiddel og vann, og ProSteam dampfunksjon.

Den matchende tørketrommelen har 8 kg tørkekapasitet og en skånetrommel i XXL-størrelse. AbsoluteCare-systemet tilpasser tørkeprogrammet til tekstiltypen og velger riktig tørkebevegelse og -temperatur. Slik bevares tøyets kvalitet, utseende og mykhet over tid.

Energieffektive og stillegående kvalitetsmaskiner fra Miele

Testvinnende og stillegående kvalitetsmaskin fra Miele med 8 kg kapasitet, app-styring via WiFi, automatisk vaskemiddeldosering og svært lavt strømforbruk. Alle Mieles vaskemaskiner er testet for å tåle 20 års husholdningsbruk.

Den matchende tørketrommelen holder samme kvaliteten og kommer med 8 kg kapasitet, EcoDry-teknologi med vedlikeholdsfri varmeveksler og duftampull-systemet FragranceDos. FragranceDos lar deg selv velge hvilken duft du ønsker å tilsette under tørking og maskinen gjør resten av jobben.

UKENS ANNONSERTE

Selvrensende ovn + Induksjonstopp med touch-betjening

Integrert stekeovn fra Grundig med pyrolytisk selvrens, stort ovnsrom på 70 l, uttrekkbare teleskopskinner og stilig LCD-skjerm med touch-betjening. Ovnens booster-funksjon sørger for en rask oppvarming og med 12 stekefunksjoner, inkl. varmluft, har du fleksibiliteten du trenger for å lykkes på kjøkkenet.

Den elegante og rammeløse induksjonstoppen kommer også med touch-betjening, i tillegg til 10 ulike effektnivåer og booster-funksjon på alle soner. Platetoppen fra Point er laget for å vare og kommer derfor med 5 års garanti.

Jevntstekende ovn med pyrolytisk selvrens + Induksjonstopp i helsort design fra AEG

Integrert stekeovn med stort ovnsrom på 72 liter og SurroundCook vifteteknologi som sørger for en helt jevn steketemperatur i hele ovnen. Rengjøringen gjøres enkelt med ett trykk på pyrolyse-funksjonen og smuss, fett og matrester gjøres om til aske som du enkelt tørker av med en fuktig klut.

Induksjonstoppen kommet i et unikt og helsort design som gir et svært elegant preg når den er avskrudd. Alle 4 kokesoner har booster-funksjon for rask oppvarming og med MaxiSense tilpasses kokesonen automatisk til størrelsen på kjeler og panner.

Kvalitetspakke fra AEG i stål eller hvit

Stilig ovn med solid kvalitetsfølelse, pyrolytisk selvrens, 71 liters ovnsrom, glassdisplay med touch-betjening og dempet dørlukking. SteamBake-funksjonen tilsetter damp under bakingen, noe som lar baksten heve mer og gir en gyllen og velsmakende skorpe rundt en luftig og saftig innmat. Det medfølgende steketermometeret gir deg i tillegg total kontroll over kjernempteraturer på f.eks. kjøttretter, slik at du får et perfekt resultat hver gang.

Den fantastiske induksjonstoppen har 4 kokesoner med booster-funksjon og MaxiSense for automatisk tilpassing av kokesonen til størrelsen på kjeler og panner. I tillegg kommer toppen med et FlexiBridge-spesialområde som lar deg koble sammen flere soner – for maksimal fleksibilitet i matlagingen.

Kvalitetspakke fra Grundig med romslig lagringsplass

Energieffektivt kjøleskap i høy kvalitet med kapasitet på hele 375 liter og innovative teknologier som bidrar til at matvarene holder seg friske lenger.

Ferskvaresonen med en temperatur på 0–3°C opprettholder optimal fuktighet i kjøtt, fisk og meieriprodukter. IonFresh-teknologien sørger sammen med det fotokatalytiske kullfilteret for fjerning av bakterier og forebygging av vond lukt, slik at matvarene alltid oppbevares i et friskt miljø.

Det matchende fryseskapet kommer med samme type kullfilter, stor frysekapasitet på 275 liter, NoFrost avrimingsfunksjon og kraftig EcoCompressor-motor. EcoCompressor-motoren fryser matvarer ned raskt og sørger samtidig for et redusert energiforbruk.

Begge skapene er 185 cm høye, har dører som kan hengsles om og kommer med et lavt støynivå på kun 41 og 42 dB. I tillegg er begge utstyrt med innvendig display og LED-belysning.

Matchende kvalitetsskap fra AEG i hvit eller stål

Kjøleskap fra AEG med enorm kjølekapasitet på 358 l, elektronisk teromstat og MultiAirFlow luftsirkulasjon som sikrer en jevn luftstrøm og stabil temperatur i hele skapet. CustomFlex-hyllene lar deg organisere oppbevaringen akkurat slik du ønsker og maksimerer slik lagringsplassen. Med Coolmatic hurtigkjøling kjøles skapet raskt ned og matvarene holdes ferske lenger.

Det matchende fryseskapet kommer med frysekapasitet på 241 l, automatisk avriming og FastFreeze hurtiginnfrysing. Skapet kommer med tre romslige og gjennomsiktige skuffer, samt en stor Maxi-skuff for når du trenger ekstra god plass.

Begge skapene har omhengslingsbare dører med dempet lukking.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat