Hvitevarer

Hvitevarer

Hvitevarer er et bredt begrep som favner om mange forskjellige apparater. Begrepet stammer fra en tid da alt på kjøkkenet skulle være hygienisk hvitt, i kontrast til brunevarene, en kategori som inkluderer lydanlegg, fjernsynet og radioer, som gjerne hadde en finnish i treverk da begrepene oppstod. Generelt kan vi derfor si at hvitevarer referer til kjøkken og husholdningsutstyr, pluss diverse hendige småsaker.

Hvorfor kjøpe hvitevarer på nett?

  • Hos Power.no er du garantert rask levering
  • Utvalget av hvitevarer er stort
  • Vi har hvitevarer i alle prisklasser, slik at du garantert finner det du trenger til en rimelig pris¨

Hvilke produkter finner du i kategorien hvitevarer hos Power

Power kan levere hvitevarer i alle prisklasser, slik at du kan handle hos oss uavhengig av størrelsen på lommeboka. Dertil tilbyr vi et bredt spekter av hvitevarer fra de beste produsentene. Alt fra komfyrer og oppvaskmaskiner, til tørkeskap og kaffemaskiner.

Når du kjøper dine hvitevarer hos oss er du dermed garantert at du kjøper et kvalitetsprodukt. Innenfor kategorien hvitevarer, er det god plass, og vi har mange underkategorier som enkelt lar deg finner frem til akkurat det du trenger.

Tilbud om hvitevarepakker

Ved siden av den vanlige oversikten over hvitevarene hos Power, har du også muligheten til å kjøpe matchende sett av de hvitevarene som vanligvis skal passe sammen. Dette er pakker av hvitevarer hvor Power har tatt hensyn til at like eller liknende modeller kan kjøpes uten at du trenger å lete.

Du kan kjøpe fryseskap og kjøleskap som ser like ut, du finner vaskemaskiner og tørketromler som er avstemt på hverandre, og du finner lett den passende stekeovnen som matcher platetoppen og du skal ha en innbygget komfyr på kjøkkenet.

I tiden finner vi også at mange produsenter, som Siemens, tilbyr smart appstyring av alle elementer som skal fungere i husholdningen. Om du vil utstyre et topp-moderne hjem, kan power også hjelpe med pakkeløsninger for fullstendig utstyring med alt av hvitevarer som trengs.

Kjøleskap, fryseskap og kombinasjoner

Om du er ute etter kjøleskap eller en fryser finner du et fremragende utvalg av disse i tilgrensende kategorier. Rene kjøleskap er plasser for seg selv, mens frysebokser og fryseskap utgjør en egen avdeling hver for seg. Fryseboksene egner seg best for langtidslagring av matvarer om du ikke kan handle så ofte, mens Fryseskapene i forskjellige størrelser er et praktisk innslag på kjøkkenet. De har gjerne bedre muligheter for å organisere matvarene som trengs for den daglige matlagingen.

Mellom kjøleskap og frysere, finner vi en rekke kombiskap som enten har kjøleskapet på toppen av fryseren, eller de to elementene plassert til siden for hverandre.

For de mer spesielt interesserte har power også en rekke nisjeprodukter innen kjøling og temperering, som egner seg bra for lagring av vinflasker eller tobakk. Vinskap har den fordelen at de lar deg stille inn høyere temperaturer enn det som er tilrådelig for et vanlig kjøleskap, slik at du kan drikke din vin på en passelig temperatur uten at den er for varm eller for kald.

Kompakte hvitevarer for små boliger og hybler

Om du skal utstyre en hybel eller en mindre bolig har vi også et bredt tilbud av små og kompakte løsninger som bidrar til å vedlikeholde en sivilisert livsstil. I utvalget kan du blant annet finne minikjøkkenet fra Whirlpool, som inkluderer vaskekum, kokeplater og kjøleskap med fryseboks.

Ved siden av dette kan du også finne miniovner. Små mikrobølgeovner som også kan steke mat er kanskje det beste alternativet i kombinasjon med et minikjøkken.

Om du har lyst på en liten ekstra heving av standarden i ditt minikjøkken, eller hybelkjøkken finnes det også lure løsninger som kombinerer en liten oppvaskmaskin i bunnen av komfyr, med et romslig rom for stekeovnen over, og kokeplater på toppen.

På baderommet kan plassen selvfølgelig spares ved at du kjøper en kombinasjon av vaskemaskin og tørketrommel, noe som medfører seg den videre fordelen at klærne automatisk tørkes etter at de er blitt vasket.

Komfyrer, kokeplater og stekeovner

Komfyrer har i lang tid vært et vanlig innslag på kjøkkenet, men det er i dag mulig å skille kokeplatene fra stekeovnen om dette er ønskelig. Kokeplatene kan settes inn i kjøkkenbenken, mens stekeovnen kan plasserer høyere oppe, i en behagelig arbeidshøyde.

Om dette ikke frister er der også et stort utvalg av frittstående komfyrer i alle prisklasser, hvor de beste har noen fantastiske spesialfunksjoner, som pyrolytisk selvrengjøring.

Vaskemaskiner, tørkeskap og tørketromler, så vel som alt av tilbehør

Utvalget av vaskemaskiner, tørketromler og tørkeskap er også stort. Samtidig vil du finne at det også er en stor kategori med tilbehør til hvitevarer som gir deg stilfulle og plassparende løsninger for små baderom.

Du kan for eksempel sikre deg matchende vaskemaskin og tørketrommel, som så ved hjelp av et sikkerhetsstativ kan stables, noe som sparer en mengde plass. De mer avanserte løsningene gir deg samtidig ekstra skuffer og praktisk lagringsplass for skittentøy eller vaskeprodukter og såpe.

Det betyr at du ved siden av et slikt tårn, plutselig også får plass til et praktisk tørkeskap, noe som egner seg fremragende for rask tørking av klær som ikke tåler å bli tørket i tørketrommelen.

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat