Beskyttelse og oppbevaring

Produktene du finner på denne siden er laget for å beskytte og hjelpe deg til å ta vare på de elskede høyttalerne dine. Men skal vi være helt ærlige, og det skal man jo, så pimper de også opp høyttalerne en smule. Så de allerede fete høyttalerne, bare står frem enda litt mer…

Disse beskyttelsesproduktene er først og fremst laget for designpregede høyttalere, fra produsenter som Tivoli, Bose og B&O Play. Så de fortjener i aller høyeste grad beskyttelse, for å ta vare på investeringen som er gjort i høyttaleren. Samtidig som noen av høyttalerne blir, om mulig, enda litt kulere – og personaliserte med beskyttelsesutstyret.

  • Når du har kjøpt kule høyttalere, så ønsker du jo å ta vare på dem. Det gjør disse produktene.
  • Tilfører ditt preg på høyttalerne, da dette er veldesignede produkter – som faktisk hever det estetiske uttrykket
  • Gjør bærbare høyttalere mer forberedt på en tur ut i det fri, med effektive beskyttende covere

Så du tør å ta med høyttaleren ut i det fri

Bærbare høyttalere er et fett konsept. Ta dem med ut når du skal ut i parken eller på stranden med vennene, så setter dere bare på litt chill musikk fra mobilen – og stemningen er på topp.

Et ekstra stort pluss er det jo, at de bærbare høyttalerne er laget for å se kule ut. Men det er også litt av hemskoen, for da ønsker du jo ikke at de skal bli ripete…

Løsningen er imponerende enkel. Flere av høyttalerprodusentene har begynt å lage beskyttende cover til sine produkter, så du pakker rett og slett høyttalerne inn i et cover før du går ut av huset med dem.

Det er litt forskjellige løsninger ute og går på disse coverne, men felles for dem alle er at de er laget med god passform og ditto beskyttelse.

Og som vi vel har nevnt, så gjør de høyttalerne litt mer personlige.

Beskytt gromlyden på en estetisk måte

Men også inne i boligen finnes det stilige og effektive beskyttelsesprodukter. Til designhøyttalere som Bose og B&O, får du noen gjennomført fete produkter, som hever det estetiske en smule og som tar vare på investeringen din.

Disse beskyttelsesproduktene kommer i form av deksler i forskjellige former og farger, eller beskyttelsesringer som tar av for støtet hvis du skulle svinge inn i dem med støvsugeren, eller kanskje når du tar noen litt for avanserte dansemoves. Det kan jo skje. Og da er det godt at de dyre høyttalerne har fått på seg en «beskyttelsesdrakt».

Gi høyttalerne en kul og annerledes plassering

Visste du at det finnes et hav av produkter som gjør at du kan flytte høyttalerne bort fra bokhylla eller gulvet? Rett og slett få godlyden flyttet opp på veggen, eller opp i takhjørnet for den saks skyld.

Gjort riktig, så ser det ikke bare gjennomført og kult ut. Det vil rett og slett gi deg bedre lyd i stua, da du kan få satt opp høyttalerne på lydens premisser – og ikke ut fra hvor det er ledig plass i bokhylla eller reolen.

Vi fører også enklere produkter, i form av høyttalerben. Ved å sette høyttaleren opp på ben, med et vibrasjonsdempende materiale i foten (oftest myk gummi), vil du også få bedre lyd i stua. Støy som oppstår på grunn av vibrasjoner blir da effektivt eliminert.

Prøv det selv, det er faktisk veldig effektivt, særlig når lydnivået star innstilt på party-nivå.

Du finner mange forskjellige løsninger her: Stativ og montering

Du har vel overspenningsvern?

Når du først har kjøpt deg kule høyttalere, som du kjøper beskyttelsesutstyr til, så husk også å beskytte mot peaks i strømnettet. For er det en ting som virkelig tar knekken på elektronikk, så er det utilsiktede svingninger på strømnivået i boligen.

Og selv om vi er velsignet med et veldrevet kraftnett i Norge, så skjer det fra tid til annen at det kommer en «karamell» - og det liker elektronikken svært dårlig.

Et overspenningsvern eliminerer disse plutselige svingenene.

Til velkjente lave Power-prisene

Et uttrykk vi ofte bruker, er «de velkjente lave Power-prisene», men hva består det av, og vet du hvordan vi kan være så billige?

Vi tar prisnivået først. For å få gode priser til en elektrobutikk, må du kjøpe inn i store kvanta. Det gjør vi til monn, når vi kjøper inn til alle våre butikker i Norge, Sverige og Danmark samtidig. Med så mange butikker blir det store kvanta, og dermed får vi lave priser. Det gir vi videre til deg, så du kan handle billig hos oss.

Dessuten så har vi en prisrobot som aktivt følger med på alle prisene til konkurrentene våre. Dag og natt tråler den markedet etter de beste prisene, så når en konkurrent setter ned prisen på en vare, kan vi også velge å gjøre det.

Dermed kan vi fortsette å være den mest fremoverlente elektroforhandleren i Norden. Og du kan handle elektronikk, til fantastisk gode priser!

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat