MP3-spiller

iPod og mp3-spillere – All musikken du kan ønske deg – når du vil

Mp3-spilleren handler om frihet. Frihet til å høre på den musikken du vil og selvfølgelig hvor du vil. Enorm lagringskapasitet gjør at du kan ha med hele musikksamlingen – og med internettilgang kan du enkelt utvide samlingen.

Her hos Power selger vi først og fremst de elegante mp3-spillerne fra Apple: iPod! Men vi har andre modeller også, fra blant annet Philips og Senz.

  • MP3-spilleren er musikkelskerens viktigste «dings» - du kan ha med hele musikksamlingen, hele tiden
  • Apples iPod-modeller er svært avanserte og kan brukes til langt mer enn å spille musikk

iPod, Apples mp3-spiller

Sammenlignet med de første iPodene fra Apple, er dagens utgaver veldig mye mer avanserte. Med stor skjerm kan de like gjerne vise videosnutter, som å spille musikk. Med et fullverdig operativsystem, kan de utføre en rekke andre oppgaver – for eksempel har de kamera og kan surfe på nettet.

Faktisk kan man langt på vei si, at de er en litt forenklet iPhone, uten muligheten for å ringe.

Så last ned musikk, hent morsomme videoklipp du ønsker å se senere, eller hent noen apper som utvider funksjonaliteten.

Mp3-spillere – ikke bare iPod

Det er lett å tenke på iPod som den eneste gjenværende mp3-spilleren på markedet. Men det er faktisk ikke riktig. I skrivende stund har vi også modeller fra Philips og Senz, mens andre merker stadig er representert med sine mp3-spillere

Riktignok er dette enklere modeller enn Apples iPod. Dette er spillere som minner mer om de originale mp3-spillerne – skreddersydd for å spille musikk.

 

iPod eller mobilen?

Det begynner å bli mange år siden mobiltelefonen ble en fullverdig mp3-spiller. Æraen til mp3-spillerne er dog ikke over enda – se bare på Apples iPod-serie. Den lever fremdeles i beste velgående, side om side med Apples mobiltelefoner.

Men hvorfor er det slik at noen fremdeles velger å ha en ekstra enhet for musikkens skyld?

Grunnene er selvfølgelig mange, men for mitt eget vedkommende, er det friheten. Friheten fra det å alltid være tilgjengelig på mobiltelefonen, men stadig kunne høre på musikk. Jeg kan altså legge igjen mobiltelefonen hjemme og høre på musikk.

Batteriets levetid er en vel så viktig grunn. Musikkspillingen tærer godt på batteriet, så det å få musikken over til en annen enhet sparer mobilbatteriet.

Og spart strømbruk på mobiltelefonen er gull verdt i disse dager, hvor stadig flere funksjoner havner på mobiltelefonen og tærer på allerede hardt pressede batterier.

Størrelsen skal visstnok ikke telle, men hvis du liker å høre på musikk når du trener, gjør husarbeid eller lignende, så teller den plutselig. Du får som kjent MP3-spiller i svært liten størrelse, mens mobilen har vokst i størrelse. Den er altså ikke så praktisk når du skal være i bevegelse.

Så selv om MP3-spilleren ikke kan kalles for grensesprengende lenger, har den absolutt sine bruksområder.

Mp3-spilleren er perfekt til musikk i bilen

Med en mp3-spiller kan du ha med deg hele musikksamlingen i bilen. Bokstavelig talt. Lagringskapasiteten på nye mp3-spillere og iPods er enorm, 64 GB er en relativt vanlig størrelse, og det gir deg mulighet for å ta med tusenvis av låter.

Så med en mp3-spiller i bilen, kan du høre på akkurat den musikken du vil – når du vil. Dessuten slipper du de kjedelige reklamebolkene som du må lide deg gjennom når du hører på radioen.

Hvordan musikken streames fra mp3-spilleren til bilens anlegg, avhenger av anlegget. Du vil ha valget mellom USB-overføring eller bluetooth.

Og når du bruker mp3-spilleren til musikken i bilen, vil mobiltelefonen din være fri til annen bruk. Smart!

MP3-spilleren – en viktig historisk digital enhet

Når Apple lanserte iPod’en visste de nok ikke helt rekkevidden av produktet sitt. Andre hadde lansert mp3-spillere før dem, men Apple sin iPod sprengte alle rammer og ble en kjempesuksess som snudde opp ned på musikkbransjen.

Men det stoppet ikke med musikkbransjen. Vi hadde lært oss å konsumere medier på en helt ny måte. Sammen med mobiltelefonen, er nok MP3-spilleren en av de viktigste digitale enhetene i vår tid.

 

 

Andre produkter som kan interessere deg

Skal du kjøpe ny mobiltelefon?

Akkurat som vi er gode på MP3-spillere her i Power, er vi også gode på mobiltelefoner. Veldig gode!

Vi holder oss kontinuerlig oppdatert på hva som rører seg på mobilfronten, slik at vi kan ha de siste nyhetene på plass i butikkene våre, så fort de blir lansert i Norge.

I sortimentet vårt finner du ikke bare de feteste nye telefonene, vi har også volummodellene som folk flest velger å kjøpe.

Du finner alle sammen her: Mobiltelefoner

Eller er det en ny bilstereo du skal ha?

Hvis du skal kjøpe både ny mp3-spiller og ny bilstereo, bør du se etter modeller som er kompatible med hverandre. Dermed kan du utnytte mp3-spillerens funksjonalitet til det fulle.

De fleste moderne bilstereoanlegg har både USB-port og mange har bluetooth. Dermed kan du koble opp din iPod til bilens anlegg – og kan nyte akkurat den musikken du vil fra mp3-spilleren.

Se vårt utvalg av bilstereo

Lurer du på noe om mp3-spillere?

Har du noen spørsmål angående mp3-spillere? Eller andre produkter vi selger her hos Power? Vår kundeservice sitter klare til å hjelpe deg med å finne rette produkt.

Du kan kontakte dem via vår chattefunksjon, eller du kan ringe. Følger du lenken i bunnen av siden til vår kundeservice, finner du også e-postadressen og vår Facebook-side.

Og selvfølgelig er du hjertelig velkommen innom i en av de mange Power-butikkene. Der kan du se produktene også!

Powers lave priser

Når vi snakker med kundene våre, er det ikke sjelden at de lurer på hvordan vi kan være så billige. Svaret ligger i de store innkjøpene vi gjør. For når vi først kjøper inn, gjør vi det til alle Power-butikkene i Norge, Sverige og Danmark. Med et slikt volum får vi lave priser, og de prisene gir vi videre til deg.

Dessuten tråler vår prisrobot nettet døgnet rundt, for å holde øye med konkurrentenes priser. Så når de justerer ned sine priser, kan vi følge dem

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat