Høyttalere

Trådløse høyttalere

Trådløs lyd er det nye sort! Slipp ledninger og vær helt fleksibel på hvor høyttalerne skal stå. Perfekt til et multirom anlegg, eller hvis du ønsker å ta med deg musikken utendørs.

Trådløse høyttalere kommer i forskjellige størrelser, til forskjellige formål. Fra helt små høyttalere som brukes sammen med mobilen, for å gi et noe bedre lydbilde enn mobilens innebygde høyttalere klarer.

I andre enden av skalaen finner du toppytende høyttalere, slike som lydentusiastene vil ha, med fyldig og krystallklar lyd.

I vår produktrekke av høyttalere finner du alle varianter, til en pris som vil få deg til å smile anerkjennende.

Vi selger høyttalere fra blant annet B&O, Bose, Harman/Kardon, JBL og Sony. Men det er bare noen – vi fører faktisk hele 30 merker og har mer enn 300 høyttalere i sortimentet vårt.

  • Trådløse høyttalere er praktiske med tanke på innredning, da de lett kan flyttes og du slipper å trekke ledninger (utover til strøm)
  • Ta med deg godlyden utendørs – batteridrevne høyttalere gir deg muligheten til å nyte gromlyd til hagefesten, når dere er på stranden eller som behagelig taffelmusikk til familiemiddagen
  • Mange spennende designløsninger gjør høyttalerne til et dekorelement

Ta godlyden utendørs

Ut på tur

Trådløse høyttalere kommer i mange forskjellige størrelser og fasonger. De minste og mellomstore høyttalerne har en meget praktisk side ved seg – de kan lett tas med når du skal ut og kose deg. Parken, stranda, verandaen eller et helt annet sted; ta med deg trådløse høyttalere, så kan du og vennene nyte god musikk eller radio i flotte omgivelser.

Det er vel neppe nødvendig å påpeke, men musikken eller radioen strømmer du enten fra mobilen eller fra en mp3-spiller.

Bare husk etiketten utendørs, hvis dere er et sted med mange andre mennesker. – Ikke alle vil høre på akkurat det samme som dere, og ikke nødvendigvis med samme lydstyrke. Sånn, da var moralprekenen unnagjort ;)

 

Fest i hagen

Sommer og deilige aftener med behagelig temperatur. Det er synd å flytte festen innendørs bare for å høre på musikk, når det er så behagelig utendørs. Kjøper du høyttalere som er vann- og støvtette, og med god batterikapasitet, kan festen fortsette langt ut i de små timer utendørs.

Ser du på høyttalerne på denne siden, vil du se flere aktuelle kandidater av denne typen. Utendørs høyttalerne er som oftest laget som party-høyttalere, med bredt lydbilde og kraftig lyd. Noen har sågar innebygd lysshow.

Til festbruk anbefaler vi kraftige høyttalere av typen «festivalhøyttalere», med dyp kraftig bass og diskant og mellomtoner som kompletterer lydbildet.

Musikk til grillmåltidet

Praten går alltid lett når familie og venner samles til grillfest i hagen. Men det er allikevel behagelig å kunne sette på litt musikk, gjerne dempet som god gammeldags taffelmusikk. Stemningen stiger automatisk fra god til enda bedre, når musikken strømmer ut av høyttalerne.

Når de trådløse høyttalerne skal fungere som bakgrunnsmusikk, trenger de ikke være sånn ekstremt kraftige. Noen mellomstore høyttalere med et rikt lydbilde.

- Har du terrassevarmer? Se eget avsnitt lenger ned.

Trådløst er praktisk innendørs også

Det er ikke bare utendørs det er praktisk og smart med trådløse høyttalere. Skal du sette opp en multirom løsning (lydstyring i flere værelser), er det utrolig praktisk å slippe å strekke ledninger gjennom flere rom.

Med en trådløs løsning, trenger dere bare å tenke på å strekke ledninger til strøm – ikke føre ledninger til lyd gjennom flere værelser, inn til stereoanlegget.

Dessuten er det enkelt å utvide et multirom lydanlegg, når dere bygges opp trådløst. I praksis er det bare å kjøpe nye høyttalere og koble de til.

Boligens «designsjef» vil helt sikkert være glad for å slippe skjemmende ledninger på kryss og tvers. «Økonomisjefen» vil nok også smile fornøyd, da det er langt billigere å sette opp en trådløs løsning, enn å skulle betale en elektriker for å strekke ledninger. (Ledninger til lyd kan du strengt tatt strekke selv, men en erfaren elektriker gjør det penere enn vi klarer selv.)

Hvis dere skal kjøpe og sette opp et multirom anlegg fra «scratch», er det viktig å kjøpe et anlegg som er fleksibelt nok til å dekke alle ønskede værelser og som lett kan utvides.

Trenger du ny router?

Når du skal sette opp trådløse høyttalere, enten enkeltstående eller som en del av multirom anlegg, er det viktig med god trådløs dekning i boligen. Du skal også tenke på dekningen utendørs – er den god nok til at dere kan ta med høyttalere ut og nyte musikk til grillfesten?

Hvis den nåværende installasjonen hangler litt med å levere gode nok signaler til hele boligen, eller utendørs, bør du vurdere å oppgradere det trådløse nettverket ditt.

Enten ved å kjøpe en kraftigere router (Wi-Fi sender) eller sette opp et nettverk av routere. Sistnevnte er å foretrekke, da du vil få like god dekning i hele boligen. Setter du Wi-Fi punktene opp ut mot hagen, får du også dekning utendørs.

Da får de trådløse høyttalerne gode nok signaler til å levere kontinuerlig lyd av topp kvalitet.

Se mer her: Trådløst nettverk (router)

Terrassevarmere – forleng utesesongen

Det er et velkjent faktum, at sommeren i Norge ikke er sånn alt for lang. Men det er ikke nødvendig å bare overgi seg og trekke inn, så fort det blir ett par grader for kaldt.

En god terrassevarmer er så effektiv, at dere lett kan utvide utesesongen med flere uker, både på våren og høsten.

Vi selger flere forskjellige varianter, til montering på vegg, mast eller frittstående.

Så med terrassevarmer, noe godt på grillen og deilig musikk fra den trådløse høyttaleren, kan dere virkelig nyte høstkveldene. Og det lenge etter at gradestokken sier at dere egentlig burde sitte innendørs.

Kjøp terrassevarmer

Ønsker du hjelp til å velge trådløse høyttalere?

Vi har en gjeng ytterst kompetente medarbeidere på supportavdelingen, som gjerne hjelper deg med å finne det rette høyttalersystemet til ditt behov.

Ideelt sett bør du tenke litt gjennom hva du ønsker å få ut av din løsning – skal du bare ha lyd i ett rom, repetere lyden i to rom, skal det være lyd utendørs – eller skal det være en fullverdig multiromløsning? (Men selv hvis du synes dette blir litt «gresk», skal vi nok hjelpe deg i mål!)

Så tar du kontakt med kundeservice og sammen finner vi en god løsning, slik at du kan få et lydopplegg som dekker dine ønsker og behov.

Du kan kontakte oss på telefon, via e-post eller Facebook. Vi har sågar en chattefunksjon her på nettsiden du kan benytte. Se eget menypunkt i bunnen av denne siden for vår kontaktinformasjon.

Ønsker du å få hjelp «ansikt til ansikt», er du selvfølgelig hjertelig velkommen innom i en våre mange butikker. Du finner oss i nær sagt alle byer i Norge.

Powers gode priser – slik får du gromlyd til grompriser

Når du handler hos Power, nyter du godt av at vi har butikker i Norge, Sverige og Danmark. For når vi kjøper inn varer, gjør vi det like gjerne til alle landene på en gang, og det blir det volum av – og dermed veldig gode priser.

De gode prisene, gir vi videre til deg. Slik at du for eksempel kan kjøpe trådløse høyttalere billig.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat