Hodetelefoner og ørepropper

Hodetelefoner og ørepropper med fyldig lydbilde

Vi har hodetelefoner med detaljrikt og fyldig lydbilde, til bruk når du virkelig vil nyte musikken. Dessuten har vi praktiske ørepropper, til bruk på farten.

Vi selger hodetelefoner og ørepropper fra Bose, Kygo, Sony og B&O – for å nevne noen!

  • Praktiske ørepropper, med og uten ledning, som gir god nok lyd for de fleste.
  • Headset er en klasse opp når det kommer til god lyd.
  • Headphones med ekstremt god lyd – for lydentusiaster som virkelig verdsetter et perfekt lydbilde

Vi har disse typene hodetelefoner og ørepropper:

Ørepropper

Utrolig praktisk å bruke, da de settes rett i øret og beveger seg minimalt når du gjør ting, som for eksempel å jogge en tur, går til jobb eller skole, eller er ute og sykler.

Moderne lydløsninger har gitt en enorm kvalitetshevning på øreproppene. Nå er de i stand til å gi en klar og god lydgjengivelse. Det eneste ankepunktet er bassen, den blir fremdeles litt flat i øreproppene – men absolutt god nok for de aller fleste.

Ørepropper av god kvalitet er polstret med silikon, eller lignende myke stoffer, og er behagelig å bruke over lengre tid.

Ørepropper kommer dessuten som egen sportsutgave, med bøyle til å feste rundt øret – slik at musikken definitivt ikke forsvinner mens du spretter rundt.

Øreproppene er nesten alltid utstyrt med en liten fjernkontroll på ledningen, slik at du kan bytte spor og justere lyd, uten å måtte hente frem mobiltelefonen eller mp3-spilleren. Og mens vi er inne på ledningen – de fleste headset er altså koblet med ledning til musikkenheten. Men du kan slippe dette:

Ørepropper uten ledning

Hvis du er av typen som gjerne vil slippe en ledning mellom deg og musikkenheten – så gå for en ledningsfri variant. De kommer enten med en bøyle til å legge rundt halsen, eller som en ren plugg til å sette rett i øret.

Det er ingen tekniske grunner til at det skal være kvalitetsforskjeller mellom disse to variantene, så velg det som passer deg best. (Ett lite ankepunkt med de helt rene øreproppene, er at hvis du mister dem, så kan det være det siste du ser til dem.)

Headset

Headset leverer jevnt over lyd av god kvalitet, med finjustert akustikk som omslutter øret ditt. Med et godt headset får du frem alle nivåene i musikken og de er som regel behagelig polstret, for lang tids bruk av gangen.

Svett i øret? Ja, selv om innovasjonen går fremover på headset også, så kan det forekomme litt fukt. Men vi har en perfekt løsning på det, som er helt gratis! Ta en pause på maks 30 sekunder, uten headset på hodet, så er problemet løst :)

Hvis du skal bruke headsetet til mobiltelefonen, så se etter headset med mikrofon. Du bør også vurdere hvorvidt du ønsker headset med ledning, eller om du er den trådløse typen.

Headphones med overlegen kvalitet

Virkelig topp lyd, hvor du hører hver eneste lille nivåforskjell i lyden. Diskant akkurat så pirrende som den skal være, mellomtoner som bygger opp lydbildet og bassen gir lyden dybde. Hele spekteret trukket ut til ytterkantene.

Hi-fi entusiaster bruker ti-tusener på å gjenskape den perfekte lyden med høyttalere.

Men perfekt godlyd, det får du kun med høykvalitets headphones. Med høyoppløselig lyd som omslutter ørene dine.

Det var slik artisten ville det skulle låte. Det var denne lyden de jobbet møysommelig frem i studioet – til perfeksjon.

Vet du hva? Slike headphones har vi hos Power!

Siden dette er headphones til lydentusiaster, ett nivå over normal hi-fi interesse, fører vi dessverre ikke slike headphones i alle butikker. Men vi har de her på siden og du kan bestille den til din lokale butikk, hvis du helst vil handle dem der.

Ledningsfrie hodetelefoner og ørepropper

Når du første blåtannenhetene kom på markedet, var de egentlig til konstant irritasjon. Lyden kom og gikk litt, fordi enhetene klarte ikke å holde stabil forbindelse via blåtann. Heldigvis er den tiden forbi. Dagens modeller holder kontakten med mobilen, PC-en eller mp3-spilleren, under nærmest alle slags forhold.

Fordelene ved å bruke Bluetooth, eller blåtann om du vil, er å slippe den irriterende ledningen som henger og dingler. Hvis du skal ha litt avstand mellom lydenheten og headsetet, er ledningen aldri lang nok. Skal du ha kortest mulig avstand, kanskje fordi du skal gå en tur og gjerne vil ha lyd på øret. Ja, da blir ledningen for lang, så den henger og slenger.

Med trådløs lyd, er i hvert fall disse irritasjonsmomentene en saga blott!

Hodetelefoner og ørepropper – ikke bare til musikk

Reiser du med offentlige transportmidler, er det ikke bare musikk man bruker hodetelefon og ørepropper til. Det kan like gjerne være du ser på nyhetene, en spennende serie eller kanskje til og med en film. Da er det jo greit å spare alle andre for splatter lydeffekter og lignende. Viktig for deg som ser på, irriterende for de andre ;)

Til slike anledninger er et headset perfekt – da det stenger din lyd inne (så sant du ikke overdriver volumet).

En liten advarsel

Er du tenåring, har du sikkert fått denne beskjeden av mora di tusen ganger allerede. Men vi vil det beste for kundene våre, si vi gjentar det en gang til, til dere og alle andre som bruker hodetelefoner og ørepropper: Ta vare på ørene dine!

Ikke spill for høy lyd over for lang tid av gangen. Dette er særlig viktig når du får lyden så tett og intenst på ørene dine. Høy lyd i dag, tinnitus i morgen.

Så ta vare på ørene dine – du har kun to stykker og de skal helst vare hele livet.

Andre produkter innen lyd her på Power

MP3-spiller

Mange har meldt mp3-spillerens død, men foreløpig lever den i beste velgående. Riktignok har konkurransen fra mobiltelefonen blitt knallhard, men det er fremdeles gode grunner til å ha en dedikert mp3-spiller.

Så hvis du vil ha musikk, uten avbrytelser fra venner, familie og kunder – skaff deg en mp3-spiller. Og la musikken strømme.

Moderne mp3-spillere, som for eksempel Apples iPod, kan selvfølgelig kommunisere både via kabel og trådløst til headset/øreplugger (som støtter dette).

Les mer om mp3-spillere

Mobiltelefon

Den mest brukte enheten til å spille musikk på farten – vår alles kjære mobiltelefon. Den kan lagre tusenvis av sanger, eller strømme musikk fra tjenester som Spotify og iTunes.

Nye mobiltelefoner kommuniserer lekende elegant med headset, men vær obs på at 3,5 mm pluggen ikke nødvendigvis er å finne på en mobiltelefon lenger. Skal du kjøpe headset eller øreplugger, bør du sjekke at den er kompatibel med din mobil – eller motsatt, at din neste mobil er kompatibel med ditt eksisterende lydutstyr.

Se vårt utvalg av mobiltelefoner

Musikkanlegg

Et godt headset brukes selvfølgelig ikke bare på farten, med mobiltelefonen eller mp3-spilleren. Du bruker det like gjerne hjemme i stua, når du skal høre på din favorittmusikk.

Hvis det er på tide å bytte ut musikkanlegget med et nyere – kanskje med bedre forsterker, eller noen nye features, så finner du mange spennende modeller å velge mellom her: Musikkanlegg

Har du noen spørsmål om headset eller ørepropper?

Spør vår kundeservice! De kan ett og annet om lyd og hvilke løsninger du bør velge. De kan kontaktes via chattefunksjonen her på siden, Facebook eller e-post. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å ringe også – kontaktinformasjonen finner du i bunnen av denne siden, under lenken Kundeservice.

Psst: Vi har butikker i hele Norge også, hvis du vil se utvalget, eller diskutere løsninger. Velkommen innom!

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat