Varmeprodukter

Hvilken ovn bør jeg velge?
Hvilken ovn bør jeg velge?

Vi hjelper deg med å velge riktig type oppvarming til ditt hjem. Det aller viktigste å ta hensyn til er størrelsen på rommet som skal varmes opp, samt å sørge for at ovnen man velger har god nok kapasitet. Velger du en ovn med for lite kapasitet risikerer du å bruke unødvendig mye strøm. Les mer i vår guide under og finn din gulvovn, panelovn, vifteovn eller skotørker i vårt store utvalg!

Oljeovn

Oljeovner er stillegående og sprer varmen jevnt utover hele rommet. Selv om det kan ta noe tid før rommet er varmet opp holdes nivået på temperaturen konstant, også en god stund etter at den er avslått.

Vifteovn

En vifteovn er perfekt for rask oppvarming og gir best komfort når du er i nærheten av ovnen. Vifteovner anbefales ikke å brukes som en hovedkilde til oppvarming, men heller som en ekstra varmekilde når det er kaldt.

Konvektorovn

Fordelene ved konvektorovner er altså at de er flyttbare, og gir en rask oppvarming av rommet. En konvektorovn er i likhet med en vifteovn frittstående, men følger de samme oppvarmingsprinsippene som en panelovn. I tillegg er konvektorovnene utstyrt med justerbar termostat. Konvektorovn skal alltid brukes under tilsyn med folk i huset.

Panelovn

En panelovn er perfekt for oppvarming av rom man bruker ofte. Denne ovntypen går aldri av moten og grunnen er enkel: Panelovn er en effektiv varmekilde som sørger for jevn varmefordeling og optimal temperatur døgnet rundt, uten å oppta noe særlig plass. Dagens panelovner kommer i flere ulike design og ofte med smarte løsninger som hjelper deg å spare inn på energiforbruket ditt.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat