Hos oss finner du utallige modeller i strykejern. Alt fra enkle til mer avanserte modeller. Enten det skal benyttes til daglig husbruk, reiser eller mer profesjonelt bruk, finner du noe som garantert passer til ditt bruk. For mer avansert arbeid har vi strykemaskiner med fantastiske dampfunksjoner og høy betjeningskomfort. Supre modeller for ethvert behov. Våre strykejern passer inn overalt. Du vet hva du trenger og hos POWER finner du nøyaktig det du er på leting etter. Alle våre modeller er unik med sine helt spesielle funksjoner, dampstyrke og wattstyrke. Er du på leting etter strykejernet som fjerner de vanskeligste rynker, finner du det hos oss.

Hvis du har noe skrukkete tøy, så har vi strykejern som løser problemet! Sortimentet vårt spenner fra enkle modeller for de som stryker tøy helt sporadisk, som gir et godt resultat, til de mer proffe modellene, laget for de som stryker mye og som ønsker et strøkent resultat (bokstavelig talt)!

Vi selger strykejern fra alle de store produsentene, for eksempel AEG, Bosch og Philips.

  • Damp og høy ytelse gjør strykingen rask og effektiv
  • Moderne løsninger som ledningsfrie modeller kommer for fullt, og de har svært rask opplading
  • Keramiske såler gir bedre resultat på kortere tid

 

De enkle og billige strykejernene

Dette er modeller som er gode nok for dem som stryker tøy litt sporadisk. Disse strykejernene har alle nødvendige fasiliteter, slik som damp og høy effekt, men de er ikke like effektive i bruk som de mer proffe modellene.

Godt strykeresultat sikres ved konstant og kraftig damp, og selv mange av disse «innstegsmodellene» har dampstøt, hvor det sendes ekstra damp for å håndtere de vanskeligste skrukkene. Og det dampstøtet ikke klarer, det fikser nok litt presisjonsarbeid med tuppen.

Et slikt strykejern, i prisleiet opp til 600 kroner, dekker behovet for de som stryker litt tøy en gang i blant. Du får som sagt godt resultat med dem, men bruker nok litt lenger tid enn med de dyrere modellene. Men hvis strykingen består av en skjorte og bukse i ny og ne, så er ikke tidsbruken så viktig.

 

De mer proffe modellene

Dette er modellene for deg som vil arbeide raskt med strykingen og som vil ha et kompromissløst resultat. Skal du ha en skjorte, bukse, skjørt eller bluse som ikke bare er «bra nok», men som har sylskarpe kanter, så skal du nok litt opp i prisleie.

Går du for de dyrere modellene, dem som har priser fra 600 kroner og opp mot 1 500 kroner, så får du litt mer intelligente løsninger, alt går litt raskere og resultatet blir bedre.

Disse strykejernene er mer forseggjort og mer gjennomarbeidede detaljer gir en bedre arbeidsflyt. Høyere effekt på strykejernet gjør at det blir raskere varmt, og kan holde bedre på varmen under strykingen.

Strykeplaten er som regel keramisk på de dyrere modellene. Den keramiske strykeplaten er ripesikker, glir godt og retter dermed ut de vanskelige rynkene raskere og gir et mer smooth resultat. Dessuten er en keramisk såle enklere å holde ren.

 

Ladebase: Noe vi ser blir mer og mer utbredt på de dyrere modellene, er at de er trådløse med kraftige og intelligente ladebaser. Hver gang du setter fra deg strykejernet for å rette litt på plagget som strykes, setter du det i basen som er en hurtiglader. Dermed lades batteriet kontinuerlig, slik at du kan arbeide uten en forstyrrende ledning, men allikevel med høy effekt.

De raskeste ladebasene gir full oppladning på en håndfull sekunder, så du vil aldri oppleve å måtte stå og vente på at batteriet skal bli ladet opp igjen. De naturlige pausene i strykearbeidet er faktisk lange nok.

 

Intelligent ledningshåndtering: De nye modellene som kommer på markedet, har også smarte løsninger for håndtering av ledningen. Vi kjenner det jo fra gamle dager; når strykejernet settes inn i skapet, ligger det alltid en ledning og flyter – og den skal jo helst ikke snurres rundt strykejernet, da den brekkes for mye.

Men med inntoget av ladebasene er dette problemet løst, for ladebasene er utformet slik at ledningen trygt kan snurres rundt og festes. Så, det er slutt på irriterende ledninger som alltid er i veien!

 

Enda kraftigere dampstøt: Vi nevnte på de billige modellene at dampstøt er effektivt når de vanskeligste rynkene skal glattes ut. Dampstøt finner du også på de dyrere modellene, men med enda mer effekt. 150 gram damp er ikke uvanlig, og den rynken som står i mot 150 gram damp og en glatt keramisk såle, den finnes knapt ;)

Praktiske detaljer du finner på de fleste toppmodeller: Dryppstopp sørger for at strykejernet ikke drypper, lysindikatorer varsler om lading, temperatur og vannpåfylling og automatisk kalkrens er rimelig standard.

 

Alternativer eller supplementer til strykejernet

Strykesystem – for deg som skal ha det beste!

Hvis du virkelig bare skal ha den beste løsningen som er tilgjengelig, så er det et strykesystem du skal kjøpe. De er ikke helt billige, men hvis du stryker tøy ofte og har plagg i garderoben du ønsker å behandle så forsiktig som mulig – da skal du vurdere et strykesystem.

Med strykesystemet kan du stryke tekstiler du aldri ville drømme om å gå løs på med et konvesjonelt strykejern – for eksempel tekstiler med teflonsåle, trykte motiver – til og med paljetter kan du stryke.

Strykesystemene har dampstyring på en måte som vanlige strykejern ikke er i nærheten av å matche, og de arbeider med et helt annet trykk. Faktisk sendes dampen ut med 4 bars trykk. – Det er slik proffene jobber!

Les mer her: Strykesystem

 

 

Håndsteamer – et godt tillegg til strykejernet

Strykejernet er en fantastisk oppfinnelse, som sørger for glatte og rynkefrie plagg. Men til noen tekstiler blir det litt for hardhendt å gå i gang med strykejernet. Da er en håndsteamer et godt alternativ.

I stedet for en såle som stryker plagget glatt, sender håndsteameren ut kontinuerlige stråler med damp som glatter ut tekstilet. Dette er en mer skånsom prosess, og dermed kan du bruke den på tekstiler som for eksempel silke eller rynkede tekstiler som ikke vil tåle den mekaniske behandlingen til strykejernet, men som kan trenge å glattes ut fra tid til annen.

Håndsteameren er overraskende effektiv til å fjerne rynker fra plagget og det er raskere å hente frem steameren, enn å sette opp strykebrettet og komme i gang med strykingen. Så har du for eksempel et plagg som er brukt en dag, kan du med fordel steame det og få fjernet de rynkene som har oppstått.

Damp har jo også den fordelen at det dreper bakterier og fjerner lukt, så du kan faktisk redusere vask eller rens av de mer ømfintlige plaggene.

Les mer om tøydampere og se aktuelle håndsteamere her

 

Nuppefjerner

Uansett hvor mye du stryker et plagg, vil det se ustelt ut om det har en masse nupper. Derfor bør du ha en god og effektiv nuppefjerner i huset, slik du kan få vekk nuppene fra tøyet.

Nuppefjernerne er svært enkle i bruk – du kan nærmest sammenligne dem med en barbermaskin. Stryk de over tøyet og nuppene fanges opp av fjerneren og kuttes vekk.

Nuppefjerneren kan brukes på forskjellige tekstiler og de er batteridrevne, slik at du slipper å bakse med en ledning mens du bearbeider plagget. Prisen trenger du ikke å bekymre de over; de koster fra rundt en hundrelapp og opp til noen få hundrelapper – et beløp du raskt sparer inn ved at du forlenger levetiden på klærne dine.

Kjøp nuppefjerner

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat