Værstasjon

Få full oversikt over været med en værstasjon

Vi har veldig mye vær i Norge! Med disse smarte værstasjonene kan du følge med på hva slags vær du har hatt, men enda viktigere; hva slags vær du trolig vil få!

Værstasjonene måler i sin enkleste form temperatur og luftfuktigheten, mens de mer avanserte har målere som står ute og måler nedbør, vindstyrke og vindretning samt temperatur og luftfuktighet. Dermed har du alle data som kan fanges lokalt.

Vi selger værstasjoner fra produsenter som SmartWares, Kønig og NETATMO.

  • Lar deg følge med på været som har vært og spår også været som kommer
  • De mest avanserte værstasjonene kobles til husets styringssystem
  • På inne-enheten kan du lese av alle relevante data, slik at du alltid har styr på været

Velg hvor avansert visning du skal ha

Med våre værstasjoner kan du følge været akkurat så detaljert som du bare ønsker. Enten du vil ha et enkelt system som forteller temperatur og luftfuktighet eller om du vil gå Meteorologisk Institutt i næringen, har vi det du trenger.

Enkle værstasjoner

De enkleste værstasjonene våre viser temperaturen og luftfuktigheten. I stabilt innlandsklima er ofte det nok til å forutsi været den neste dagen, eller kanskje til og med de neste dagene. Særlig om man kombinerer det med et rutinert blikk på skyer og vindretning, kommer man langt med disse to parameterne.

Dette er også svært prisgunstige løsninger, hvor du ikke trenger å punge ut med så mange hundrelappene.

Vi har flere slike løsninger i sortimentet vårt, og vi er særlig fornøyde med noen uvanlig stilfulle varianter – som faktisk pynter med sitt elegante design.

I klar motsetning til de trauste utgavene man har blitt vant til å se opp gjennom årene…

 

Avanserte værstasjoner

De litt mer avanserte værstasjonene har visning av temperatur inne og ute. Dessuten har de som oftest hygrometer og kan dermed måle luftfuktigheten. Utesensoren er som oftest trådløs på de avanserte systemene.

Denne typen værstasjoner har alle et display innendørs som viser aktuelt vær ute og så spår de været. Dessuten viser de fleste også klokkeslett og dato. Den fungerer dermed både som en værstasjon og som en noe avansert kjøkkenklokke (eller hvor du nå foretrekker å ha den).

Komplette værstasjoner

Vi selger også komplette værstasjoner. Da er det ikke bare snakk om å måle temperatur og luftfuktighet lenger. Her kan du gå «all in» og måle alle relevante data og dermed få en rimelig nøyaktig værmelding. Du kan rett og slett bli ditt eget mini Meteorologisk Institutt og treffe vel så godt med din egen værmelding.

Dette utstyret har de mest avanserte modellene våre:

  • Vindmåler av typen anemometer som er utstyrt med «værhane». Dermed måler den vinden svært nøyaktig.
  • Hygrometer som måler luftfuktigheten utendørs, viser dessuten hvor mye nedbør som har falt
  • Temperaturmåler

På denne type værstasjoner kan du typisk lese av all aktuell informasjon om været, så som den såkalte windchill-faktoren, gjennomsnittlig vindhastighet, trendvisning av været og enhetens værvarsel. Noen har sågar visning av soloppgang og solnedgang samt klokke med datovisning.

Normalt så er denne type enheter trådløse, så du slipper å strekke strømledninger og nettverkskabel.

Værstasjonen koblet til husets styringsenhet

Vi har også værstasjoner som kan kobles opp til husets sentrale styringsenhet, slik at dere får all informasjon samlet på ett sted. Da kan du også logge deg på fra mobilen og se hva slags vær du har hjemme!

Så tenker du trolig hva du trenger det til? Det kan faktisk være veldig praktisk: du er på vei hjem fra en reise og ser at det er litt småkjølig inne og veldig kaldt ute. Vel, da skrur du på varmen, så du kommer hjem til en behagelig innetemperatur. Så kanskje du skal vurdere å ha en slik en på hytta også?

Hvilken værstasjon skal du velge?

Vi anbefaler ikke at du løper ut og kjøper den mest avanserte stasjonen, hvis du ikke har bruk for det. Med så avansert funksjonalitet, er det typisk til siste sjekk før friluftsaktiviteter, eller hvis du har en jobb i en primærnæring at du trenger alt dette.

De fleste kan nøye seg med enklere modeller, med visning av temperatur inne og ute. Kanskje også med et hygrometer, så du har styr på luftfuktigheten.

Har du allerede en styringsenhet i hjemmet, så vil vi nesten anbefale at du går for full pakke og installerer en av de mest avanserte målerne.

Noe annet utstyr som kan interessere deg?

Aircondition til varme og/eller fuktige dager

Er det varmt og fuktig vær? Begynner du egentlig å bli litt lei av høy temperatur og ditto fuktighet? Da er det kanskje på tide å gå til innkjøp av en portabel aircondition.

De enkleste modellene har bare kjølefunksjon, som er det de fleste trenger. Mens de mest avanserte portable aircondition enhetene har både kjøling, varme og avfukting.

Fjernkontroll og tidsstyring gjør maskinen brukervennlig og reduserer strømregningen.

Se hva vi kan tilby av aircondition enheter

Styringsenheter til hjemmet

Med avanserte styringsenheter til hjemmet kan du oppgradere boligen til å bli et smarthus. Med styringsenheten kan du regulere varmen i huset, slå av og på lyset (automatisk eller manuelt) og dessuten koble til alarm og brannvarsler.

De fleste enheter styres via mobilen eller enhetens display.

Styringsenhet og kontrollenheter er alle trådløse, slik at du sparer kostbar installering utført av elektriker e.l.

Les mer om startsettene til styringsenheter her

Trenger du veiledning?

Skal du kjøpe værstasjon og lurer på noe? Kanskje du trenger litt veiledning om muligheter i et smarthus? Ta kontakt med vår kundeservice, så guider de deg videre med rådgivning om aktuelt utstyr, hva som er nødvendig og hva som kan være kjekt å ha.

Du treffer vår kundeservice på telefon, e-post eller via chattefunksjonen her på hjemmesiden.

Kontaktinformasjonen til kundeservice finner du nederst på denne siden.

Du er selvfølgelig hjertelig velkommen innom i en av de mange Power-butikkene også. Så kan vi ta en snakk om værstasjoner og smarte hjem – og alle mulighetene dette byr på.

De lave Power-prisene!

Daglig gleder vi kundene våre med lave priser. Vi kjøper nemlig inn stort og besparelsen, den går videre til deg og våre andre kunder. For å være helt sikker på at vi ligger riktig an med prisene våre, har vi utviklet en prisrobot som skanner alle konkurrentenes priser – slik at du kan være enda tryggere på at hos Power får du gode produkter til lave priser.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat