Luftrenser

Luftrensere bedrer inneklimaet betraktelig

Kjøp luftrenser hos POWER - på nett og i butikk. Har du behov for en luftrenser i hjemmet ditt? Dersom du er plaget med allergi og tett nese, eller ofte er forkjølet, kan dårlig luft være synderen. Ved å rense luften jevnlig får du et mye bedre inneklima. Med en luftrenser fjerner du ikke bare pollen, støv, virus og bakterier, men du fjerner også uønsket lukt fra for eksempel matlaging eller tobakk. Her hos POWER har vi luftrensere med ulike funksjoner og romkapasitet. Du finner luftrensere som er best i test, og de aller billigste luftrenserne. Du kan for eksempel velge å ha den stående på soverommet for friskere luft mens du sover. Eller du kan ha den på stua der kjæledyret ditt oppholder seg mest, og dermed fjerne uønskede hår i luften.

Inneklimaet er alarmerende dårlig i mange boliger, og særlig forurensning i form av partikler i luften er et problem. Faktisk så overstiger forurensningen innendørs ofte de satte grenseverdiene mangfoldige ganger. Luftrensere kan løse denne utfordringen, raskt og effektivt.

Her finner du luftrensere i forskjellige prisklasser, fra enkle aromadiffusere som endrer duften i værelset, til ekstremt effektive luftrensere som fjerner nærmest 100% av alle partiklene i luften. Vi selger rensere fra merker som Philips, Blueair, Point og Stadler Form.

  • Gode luftrensere fjerner mer enn 99,5% av alle partikler i luften
  • Renser ut støv, midd, bakterier, allergener og sågar dufter
  • Noen enheter har også luftfukter integrert, slik at riktig luftfuktighet kan opprettholdes

De forskjellige typene luftrensere

Konvensjonell type – kun luftrensing

Dette er den vanlige typen luftrensere. Disse renser luften for partikler. Hvor fine partikler renseren tar, avhenger av filteret som benyttes. De enkleste modellene tar støv og større luftpartikler, mens de mest effektive også fjerner midd, bakterier, pollen, røykpartikler og allergener fra pelsdyr.

Faktisk så mange som 99,95% av alle partikler i luften renses bort av de mest effektive filtrene.

Luftrensing som også tar lukter

Til mange luftrensere kan man kjøpe filtre som også fjerner lukter fra inneluften. Kan for eksempel være praktisk ved åpne kjøkkenløsninger, så slipper matlukten å henge igjen i timesvis.

Luftrenser med aromatilsetninger

Når du allikevel kjører all luften i rommet gjennom en luftrenser, kan det være nærliggende å tilsette en ønsket aroma. Flere av de mer konvensjonelle luftrenserne tilbyr dette som en ekstrafunksjon, men du får også luftrensere som har det som hovedfunksjon.

Luftrenser med luftfukting

Hvis dere plages med tørr luft innendørs, vil en kombinert luftrenser og luftfukter være en god løsning. Luftfukteren stilles til ønsket nivå av luftfuktighet, og vil automatisk slukkes når ønsket nivå er oppnådd. Luftrenseren vil stadig fortsette å rense luften, selv om fukteren slukkes.

Hvis luften blir for tørr igjen, vil luftfukteren automatisk startes igjen. Så dette er en nærmest fullautomatisk prosess, hvor det eneste du skal passe på, er å tilsette vann når det er nødvendig.

Ting du skal være obs på når du kjøper luftrenser

Størrelsen på rommet: På alle luftrenserne står det oppgitt hvor stort areal den kan håndtere. Renseren vil selvfølgelig ha en effekt på større rom, men effekten pr kvadratmeter vil falle.

Støynivået: Er du var for støy, skal du være nøye med å sjekke støynivået. Heldigvis er de fleste maskinene stillegående, men noen maskiner lager jo mer lyd enn andre.

Annen funksjonalitet: Har renseren andre funksjoner, som vil være nyttig for deg? Noen luftrensere sprer en aroma, mens andre har luftfukter eller lufttørker innebygd.

Strømforbruket: Med stadig stigende strømpriser, og miljøbelastningen ved strømforbruk, skal man være obs på strømforbruket til sine elektriske apparater.

Aircondition

Det optimale ville vært en kombinert luftrenser og aircondition, i en og samme enhet. Dessverre er det bare ønsketenkning, men vi selger selvfølgelig portable air condition enheter.

I sortimentet vårt finner du portable air condition enheter med kapasitet fra 15 kvadratmeter og opp til nærmere 100 kvadratmeter.

Mange av de portable air condition-enhetene kan også brukes som varmeovn eller lufttørkere. Praktisk! Vi anbefaler som oftest våre kunder å velge en disse enhetene, da flere funksjoner i én enhet sparer plass.

Les mer om våre portable air condition enheter her: Air condition

NB: Hvis du allerede har en varmepumpe, har du trolig mulighet for air condition i den. Sjekk dette før du kjøper, slik at du ikke kjøper en unødig enhet. Hvis du ikke har varmepumpe, kan du vurdere å gå litt opp i pris, fra en portabel air condition enhet, til varmepumpe - og få billig varme hele året.

Vil du ha sirkulasjon i innelufta?

Hvis du trenger å skape litt sirkulasjon i lufta innendørs, er en skikkelig vifte en god investering. Riktignok så sirkulerer luftrenseren også på innelufta, men en vifte flytter store mengder luft og det til fornuftige priser.

Hvorvidt du ønsker en bordvifte eller gulvvifte avhenger av behovet ditt, men vi slår uansett et slag for gulv-modellene, da de er mer fleksible og har større effekt.

Trenger du ny støvsuger?

Plages du av inneluft med mye støv og små partikler, bør du antagelig vurdere å gå innkjøp av en ny støvsuger. Nye støvsugere vil, i likhet med en god luftrenser, fjerne støv og partikler fra gulvet – og rense ut-luften for partikler.

Så støvsuger du gulvet før du starter opp luftrenseren, gjør du oppgaven til luftrenseren langt mer effektiv. Eller sagt på en annen måte – du slipper at luftrenseren hvirvler opp støvpartikler fra gulvet.

De to enhetene vil dessuten utfylle hverandre svært godt, slik at resultatet blir en tilnærmet støv- og partikkelfri tilværelse i boligen.

Husk at du får hva du betaler for når du kjøper støvsuger. Vær obs på hvor godt støvsugeren renser partikler fra luften den blåser ut. De beste modellene fjerner så å si alt av partikler!

Kjøp ny støvsuger

Puster du oppgitt, og trenger hjelp med å finne den rette luftrenseren?

Slapp av, du er ikke den første som føler dette er en litt ugjennomtrengelig jungel av nye begreper og produkter. De dyktige rådgiverne i vår kundeservice hjelper deg gjerne videre!

Tenker du litt gjennom behovet ditt, før du kontakter oss, vil vi kunne hjelpe deg raskere.

Kundeservice kan du kontakte på telefon, via e-post eller Facebook. Dessuten har vi en praktisk chattefunksjon her på hjemmesiden vår (se nede i høyre hjørne).

Vi slår også gjerne av en prat i en av våre mange butikker. Du finner oss rundt om i hele landet.

Hvordan kan vi I Power holde så lave priser?

Vi har lagt merke til et litt rart fenomen. Noen mennesker blir litt skeptiske når de ser våre lave priser. Men slapp av, det er ikke B-varer eller produkter som er «refurbished» vi selger. Vi selger bare kvalitetsvarer.

De lave prisene skyldes nemlig noe helt annet! «Enormt volum» er fasiten, for når vi kjøper inn varer, gjør vi det til alle butikkene våre i hele Norden. Slikt blir det lave priser av!

Dessuten har vi en prisrobot som jobber ufortrødent med å sjekke konkurrentenes priser. Hvis en konkurrent gjør en prisnedsettelse, kan vi svare med nye priser nærmest øyeblikkelig.

Våre lave priser gjelder både i nettbutikken og våre mange fysiske butikker.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat