Sensorer - Et tryggere hjem

I dagens utrygge samfunn er det viktig å føle seg trygg hjemme. Med vårt utvalg av sensorer kan du gjøre boligen din ekstra sikkerhet. Enten du bor på bakkeplan eller høyere opp i etasjene, kan det være godt å vite at en sensor forteller deg om noe skjer. Hos oss kan du finne en bevegelses sensor som dekker ditt behov. Velg mellom ulike funksjoner som alarmer som utløses ved bevegelse, vann eller knust glass. Monteringen er enkelt og rekkevidden er justerbar. Med en sensor eller to på utsatte steder, kan du sove godt hele natten.

Det finnes mange ulike sensorer på markedet for å gjøre ditt hjem tryggere. Det er ikke kun bevegelsessensorer mot tyveri eller innbrudd på markedet, men også sensorer for gassalarm, oversvømmelser og vannskader, og vibrasjoner og brudd.

Power har sensorer for alle områder og har produsenter som Housegard, SafeHome og Smartwares. Du kan derfor forvente god kvalitet, ulike løsninger og til ulik prisklasse.

  • Power har prisgaranti på alle sensorer og du kan finne de beste prisene på markedet både på nettbutikken og i de fysiske butikkene
  • Power har produsenten Smartwares, som har et smart-system til å ha hjemme og hvor du kan tilknytte din sensor.
  • Trenger du hjelp til å finne en sensor til dine behov, vil kundeservice hjelpe deg å finne den rette.

Bli kjent med de ulike typer sensorer hos Power

Power har som sagt mange ulike sensorer som passer til virkelig mange områder for å gjøre ditt hjem mer sikkert, men også mer smart. Vi har selvfølgelig bevegelsessensorer mot tyveri og innbrudd, som gjør det ekstra sikkert hjemme. Men en sensor er ikke kun til sikkerhet mot tyveri, men det finnes også sensorer til gassalarm, ved vannskader og oversvømmelser og vibrasjoner.

Power har Housegard, SafeHome og Smartwares som gir god kvalitet, er enkelt å montere og gir mange muligheter for sikkere og smarte løsninger hjemme. Les videre for mer informasjon om disse produsentene og du er et skritt videre til din nye sensor hjemme.

Housegard

Housegard hadde sin oppstart i 1991 med det formål om å skape brannsikre hjem. I dag har Housegard både sensorer til brann, men også gassalarmer. Du kan derfor finne gassalarm hos Power som oppdager brennbare naturgasser, som blant annet Propan, LNG og LPG. Alarmen er selvdiagnostiserende og har en lydsignal på hele 85 dB når alarmen går av. Den er enkel å montere og kommer med feste, plugger og skruer.

SafeHome

SafeHome ble lansert i 2008 og lager systemer for alarmer og overvåkning som er enkle å montere. SafeHome har derfor et stort utvalg av ulike sensorer og dem finner du også på Power. Vi har blant annet en trigger alarm når noen åpner en dør eller et vindu, ved et enkelt system på to enheter. Vi har også en sensor som utløser en alarm om det er bevegelser i rommet og har en justerbar sensitivitet.

Bruker du en del tid i badekaret eller er ditt område i faresonen for oversvømmelser, kan det være en idé å kjøpe en sensor som utløser en alarm når det forekommer vannskader eller vann blir oppdaget. SafeHome har også en sensor mot vibrasjoner eller glass brekkasje.

Smartwares

Smartwares lager produkter og systemer for å gi deg både et sikkert hjem, men også et komfortabelt hjem. Smartwares har sin SmartHome Startsett eller Home Wizard hvor du kan koble til ulike Smartware sensor del-systemer. Nesten som et nettverk av systemer for å gjøre ditt hjem dynamisk ut fra dine ønsker.

Power har mange Smartwares sensor del-systemer, som omhandler blant annet trådløse og magnetiske brytere til vinduer og dører. Med denne funksjonen kan lysene bli skrudd av og på automatisk ut fra hvordan du bruker vinduer eller dører. Sensoren er magnetisk og sender signaler trådløst til en mottaker. En annen sensor er bevegelsessensoren som gjør at lyset blir skrudd på når noen beveger seg.

Du kan også koble de fleste sensorer tildin smarttelefon eller nettbrett for å motta varsler, når du kobler den til Home Wizard.

Ønsker du derimot å ha en sensor utendørs, har vi hos Power også trådløse sensorer. Det finnes en trådløs sensor for bevegelser utendørs for en ekstra sikkerhet, men Smartwares har også en smart løsning på hvordan å skru utelampene ut fra for eksempel soloppgang, eller når det blir mørkt ute. Alt dette kan programmeres.

Hvorfor kjøpe sensorer hos Power?

Som du ser har Power et stort utvalg av sensorer for mange ulike behov. Ikke kun til å gjøre ditt hjem sikkert, men også smart. Derfor kan du for eksempel finne en sensor mot tyveri og innbrudd, eller en smart sensor som skru utelysene av og på ut fra din egen programmering. Du kan derfor finne en sensor som passer ditt behov hos Power.

Power vil også gi deg god hjelp til å finne sensorer som passer deg og på tross av at flere av sensorene er enkle og montere, så kan du høre med Power kundeservice om veiledning og om hjelp ved montering. Du kan eventuelt møte opp i butikken for å snakke ansikt til ansikt. Du kan finne din nærmeste Power butikk her. Har du ikke mulighet for det, kan du spør spørsmål om din fremtidige sensor på kundeservice her.

Sist, men ikke minst, får du prisgaranti på alle sensorer hos Power. Vi har en prisrobot som arbeider døgnet rundt for å skanne markedet for den beste prisen sensorer.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat