Alarmer og varslere

Alarmer og varslere

I en verden hvor ikke all vil ens beste, kan det være en god løsning å sikre seg selv og boligen med alarm. Her finner du alarmer til personlig bruk når du er ute og går og alarmer som sikrer boligen.

Alarmene vi selger kommer fra velrennomerte leverandører som Housegard, Kønig, Safe+ og Safehome.

  • Personlige alarmer til bruk utendørs – med høy sirene som skremmer og tiltrekker oppmerksomhet
  • Alarm til boligen – kjøp en avansert, men brukervennlig sentral og bygg ut med de sensorene du trenger til din bolig
  • Alarm som varsler om vannlekkasje: Noe du skal vurdere, kanskje flere steder i boligen!

Personlige alarmer til utebruk

Enhetene i denne kategorien er så små at du kan gå med dem i hånden. Eller de er laget slik at du kan feste alarmen ett sted på klærne dine, i nøkkelknippet eller andre steder.

Mekanismene er litt forskjellige, men noen er laget slik at du bare kan kaste alarmen fra deg, så begynner den å ule i det den treffer bakken. Andre alarmer skal ha ett trykk på en knapp før de begynner å ule.

Men én ting har de felles: De lager ekstremt høy lyd!

I sortimentet vårt har vi faktisk små håndholdte enheter med alarm-lyd på 130 decibel.

Så hvis du føler deg utrygg når du ferdes ute, bør du bare vurdere å gå til anskaffelse av en slik alarm. Skulle det verste skje, så du er nødt til å utløse alarmen, vil alarmen kunne kjøpe deg tid til å komme deg vekk.

Last ned en trygghetsapp til mobilen

Vurder også å laste ned en av de mange trygghetsappene på markedet. Legg den inn på mobilen, og sett opp hvem som skal kunne «følge» deg når du er ute og går – og eventuelt varsles om noe skulle skje. Disse appene har også hurtigknapp for å ringe nødnummeret.

Med kombinasjonen av alarmen du kjøper hos oss, og sikkerhetsappen som lastes ned til mobilen, har du gitt deg selv det beste utgangspunktet for å ferdes ute.

Alarmsystemer til boligen

Alarm er ett av de beste sikringstiltakene til boligen. I vårt sortiment finner du alarm grunnpakker – typisk består disse av en sentral som styrer alle tilkoblede enheter og to sensorer, men her er det variasjoner ute og går så sjekk den modellen du ønsker å kjøpe.

Men alle systemene har det til felles, at de kan bygges ut med en lang rekke sensorer. Dermed kan du sikre vinduer, dører og dessuten hele rom (med bevegelsessensorer).

Alarmene kan dele opp hjemmet ditt i soner, slik at du kan slå på alarmen i en eller flere soner, og bevege deg i andre soner, uten at alarmen går.

Alle alarmsystemer av denne typen kontrolleres med en fjernkontroll og dessuten via kontrollpanelet på styringsenheten. Modellene vi selger går på strøm fra kontakten, men har batteri som backup, i tilfelle strømmen går.

Vannlekkasje alarm

Vi tar også med en annen kategori av alarmer, nemlig de som varsler deg når det er vannlekkasje. Setter du en slik opp ved vannrør, oppvaskmaskinen eller vaskemaskinen, vil den automatisk varsle med sin sirene om det oppstår en vannlekkasje.

Alarmer av denne typen koster ikke mye og har potensiale for å spare deg for titusener av kroner – kanskje enda mer.

Vær obs på at denne typen alarmer først vil varsle når det har kommet litt vann på gulvet. Men de varsler deg så fort de blir våte, slik at de store katastrofene kan unngås.

Vurder også utebelysning

Alarm til boligen er en smart måte å sikre den på. Men du skal absolutt ikke undervurdere effekten av godt utelys. Innbruddstyver er som kjent ikke særlig glade i oppmerksomhet. De vil jo helst arbeide i mørket.

Vi anbefaler utelamper med bevegelsessensor. Slike lamper har kraftige LED-lyskilder, faktisk opp mot 300 lumen på de sterkeste modellene i vårt sortiment. Nok til å lyse opp store deler av området rundt huset og gir innbruddstyven all den oppmerksomheten han ikke ønsker seg.

Du trenger ikke å frykte vanskelig montering av disse lampene. De er nemlig batteridrevet, så det er ikke nødvendig med elektriker eller andre håndverkere. Litt basal nevedyktighet rekker langt!

Batteritiden er dessuten lang – dersom lampen slår seg på 5 ganger om dagen, vil batteriet holde mer enn et halvt år.

Se våre utendørslamper her

Skal du kjøpe mobiltelefon?

Som vi allerede har nevnt, kan mobiltelefonen også brukes aktivt til å sikre deg, når du ferdes ute på steder hvor du er utrygg. Vi har mange mobiltelefoner i sortimentet vårt, som sammen med trygghetsappen vil være en glimrende følgesvenn når du er ute og går.

- Du får trygghetsapper til både iOS og Android, så du står nærmest fritt til å velge modell. Men hvis du skal gå med mobiltelefonen i hånden, kan det kanskje være lurt å velge en modell som ikke er alt for stor.

De øvrige kravene som en trygghetsapp stiller, slik som GPS og muligens gyro, de oppfyller alle nyere mobiltelefoner.

Du finner våre mobiltelefoner her

Har du spørsmål om våre alarmer?

Vår kundeservice sitter klare til å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha om våre alarmer. – Og selvfølgelig, spørsmål om andre produkter i vår nettbutikk!

Du kan kontakte oss via chattefunksjonen her på siden. Men du kan også ringe, sende e-post eller kontakte oss på vår Facebook-side.

Power-butikker finner du dessuten rundt i hele landet – du er hjertelig velkommen innom i en av disse også! Så kan vi sammen se på dine behov.

Lurer du på hvordan vi kan holde så lave priser?

På papiret er det lekende lett. Vi kjøper inn i store kvanta – faktisk for alle våre butikker i Norge, Sverige og Danmark – samtidig. Det gjør noe med leverandørenes vilje til å gi lave priser!

Dessuten overvåker vår eminente prisrobot markedet. Dag og natt skanner den konkurrentenes priser, slik at vi får muligheten til å justere våre, når nødvendig.

På denne måten har vi blitt en av Nordens prisdrivende kjeder på elektronikk, hvitevarer, lamper og så enormt mye mer!

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat