Hjemmekontor og kontorrekvisitter

Hjemmekontor

De aller fleste har en avdeling i hjemmet sitt som fungerer som et lite hjemmekontor og arbeidsrom. Noen har et eget rom, andre har en krok i stua. Uansett hvor din krok er, og om du er student, husmor eller jobber hjemmefra, så har vi kontorrekvisitter som skaper orden, og som effektiviserer ditt arbeid. Blant vårt utvalg i kategorien hjemmekontor og kontorrekvisitter finnes du kalkulatorer til både enkle og avanserte utregninger. Vi har skrivesaker, skrivepapir og tape. Hva med en liten og smart makuleringsmaskin som sletter dine sensitive opplysninger? Eller lamineringsmaskiner for dine bilder? Valget er ditt, vi har utvalget!

Et hjemmekontor er perfekt for de som ønsker å arbeide hjemmefra, som for eksempel et enkeltmannsforetak eller noen som kan være fleksibel med hvor vedkommende arbeider fra. På et hjemmekontor er det da også viktig med det rette kontorutstyret og det finnes mange ulike produsenter på markedet i dag som har produkter med god kvalitet.

Power har mange ulike kontorrekvisitter til hjemmekontor, alt fra kalkulatorer til notatbøker. Vi har også mange av de mest kjente merkene på markedet, som BIC, Casio, Scotch, Pilot og Post-It. Du er derfor sikret utstyr til ditt hjemmekontor i god kvalitet.

  • Power har et stort utvalg av ulike kontorrekvisitter til ditt hjemmekontor.
  • Vi har også mange ulike Casio kalkulatorer som passer til ulike behov, om det så er til eleven i huset eller til ditt arbeid.
  • Det er alltid prisgaranti på kontorrekvisittene til hjemmekontor hos Power.

Power gir deg muligheter for ditt hjemmekontor

Når du har din nære arbeidsplass hjemme hos deg er det alltid et must å ha noen kontorrekvisitter som er av kvalitet og som kan hjelpe deg å utføre jobben du gjerne vil. Det er sånn du får mest ut av din tid på ditt hjemmekontor, siden man ikke alltid kan få den roen man ønsker.

Det er derfor Power har et stort utvalg av ulike merker fra de største produsentene på markedet, som gjør det mulig for deg å være effektiv, men også ha kontorrekvisittene i lang tid fremover. I tillegg kan også arbeidet bli utført bedre, ved å bruke de riktige verktøyene til ditt hjemmekontor.

Power sitt produktutvalg av utstyr til et hjemmekontor omhandler de kjente pennene fra BIC, markører og whiteboard penner fra Edding, Tip-Ex, Scotch tape, de klassiske Pilot penner og Post-Its. Power har også et stort spekter av Casio kalkulatorer etter behov. Vi har alt fra de billigste versjonene som kan utføre rundt 252 ulike funksjoner innen statistikk, brøk og annet, til Casio kalkulatorer som har er avanserte utregninger og muligheter med en grafisk fargeskjerm. Vi har også mange ulike notatbøker, både i linjert og i ruter med spiralblokk, og i størrelse A4 og A5.

Vi har også ulike makulerings- og lamineringsmaskiner fra produsenten Eletra. Dette er perfekt for ditt hjemmekontor om du trenger å laminere papir, eller bredere tykkelser som CD, kredittkort og annet. Du kan også velge om du ønsker en lamineringsmaskin som er til A4 ark eller A5 ark, eller om du vil at de ting som skal lamineres, skal være i strimler eller i kryss.

Noe man heller ikke tenker så ofte over er benstøtte når du arbeider. Vi har noen benstøtter til hjemmekontor, som har ulike høyder, ergonomiske vinkler, anti-skli og mye mer for å gi deg den største komforten på ditt hjemmekontor.

Hvorfor kjøpe kontorutstyr til ditt hjemmekontor hos Power?

Power har som sagt mange av de mest kjente merkene for kontorrekvisitter til ditt hjemmekontor, så du vet at du får kvalitet til å arbeide effektivt og at de kontorrekvisittene vil holde lenge. Vi har også et stort spekter med utstyr til ditt hjemmekontor, så du får både et stort utvalg og med kvalitet.

Ikke nok med det, har Power en prisrobot som justerer prisene i nettbutikken, og også i de digitale prisskiltene i fysiske butikker, ut fra de beste prisene på markedet. Hos Power vil du derfor få et stort spekter kvalitetsutstyr til ditt hjemmekontor og med prisgaranti.

Trenger du hjelp eller har noen generelle spørsmål angående utstyr til hjemmekontor på Power, er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice. Du vil få svar innen 48 timer. Du kan også besøke oss på din nærmeste Power butikk og finne en medarbeider som kan hjelpe deg videre med spørsmål til ditt hjemmekontor. Vi har erfarne medarbeidere som vet mye om det store utvalget vi har.

Skal du å bestille utstyr til ditt hjemmekontor som et foretak, har vi også en kundeservice til bedrifter. Bedriftsavdelingene er tilgjengelige på mange av Powers lokasjoner rundt omkring i landet. Vil du i gang med et innkjøp raskt og effektivt, kan du være trygg på at Power har det mest effektive logistikksystemet på markedet og koordinerer innkjøpet i hele Norden.

Rask levering til ditt hjemmekontor!

Er du klar til å komme i gang med ditt hjemmekontor og vil gjerne få alt av kontorrekvisitter tilsendt så raskt som mulig? Power er nemlig Norges raskeste nettbutikk og du kan få alt av utstyr til ditt hjemmekontor tilsendt innen 3-7 virkedager. Du kan også spore din levering og se hvor langt utstyret er, om du er ekstra klar til å komme i gang med arbeidet.

Hele 30 dagers åpent kjøp
Som en privat kunde har du også rett på å få pengene i retur 30 dager etter kjøpsdatoen. Om du nå finner ut av at du ikke vil ha noen av kontorrekvisittene til ditt hjemmekontor allikevel, så kan du sende dem i retur om produktene er i god behold. Du kan lese mer om vår kundegaranti på denne siden.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat