Store, små, runde, avlange. Variasjonene er mange, og funksjonene likeså. En GPS installert i bilen gjør at du enkelt finner fram, nesten overalt. Det er jo stadig endrede kjøremønster, og i byer som Oslo skjer det endringer nesten daglig. Men de beste GPS’ene oppdatere seg faktisk like hyppig. I vårt utvalg av GPS bil har vi mange kjente og store merker og modeller. Flere har også nyttige funksjoner som jevnlig oppdatere trafikkbildet du kjører i. Vi har også praktiske GPS’er til deg som sykler mye. Lagre dine favorittrute på et bærbart navigasjonsverktøy fra POWER!

GPS står for Global Postitioning System og er din lille helt i bilen som viser vei, for den er koblet til et nettverk av rundt 30 satellitter i bane rundt jorden som kartlegger din neste A til B tur.  I dag finnes virkelig mange GPS på markedet, ikke kun til bilen, men også til din sykkel!

Naviger deg frem til din neste GPS her hos Power. Vi har over 30 forskjellige GPS. Vi har store merker som Garmin, Teasi og TomTom. Ikke nok med det har vi også annet tilbehør til bilen, som bilkameraer og parkeringsskiver.

  • I dag kan du få en GPS som oppdaterer seg like raskt, som det kommer nye utbyggelser og endringer til topografien. Du får derfor en stor grad av nøyaktighet.
  • Noen GPSer har også innebygde kameraer som filmer mens du kjører og lagrer automatisk filer ved eventuelle sammenstøt.
  • De fleste GPS er i dag super brukervennlige og smarte, gir smartphone meddelelser og live-informasjon om trafikkforhold.

 

De mange muligheter med en GPS

Power har to av de største produsentene for bil GPS, Garmin og TomTom. Begge produsentene er spesialiserte innenfor GPSer og utvikler GPSer som gjør det enklere å komme fra A til B, med oppdaterte kart ut fra endringer i veiene, trafikkforhold og at du skal trygt komme frem til din destinasjon.

Power har GPSer fra både Garmin og TomTom med markedets beste priser. På grunn av  vår prisrobot som konstant analyserer markedet for prissvingninger, er du sikret markedets laveste pris. Du kan derfor trygt se videre på vårt sortiment av GPSer.

Garmin

Garmin ble grunnlagt i 1989 og er en Amerikansk produsent  for navigasjonsenheter og GPS. I dag er Garmin et av de ledende produsenten for denne bransjen.

På Power kan du finne over 10 forskjellige Garmin GPSer og du kan derfor finne en GPS som passer dine behov og i den prisklassen du ønsker.

Du kan derfor finne de billigste modeller med funksjoner som nøyaktig navigering gjennom Direct Access funksjonen og du får varslinger om skarpe svinger, om det er dyr på veien, fotobokser og mye mer. De er brukervennlige og har god screen touch.

 

Lenger oppe i prisrangeringen, finner du GPS som har både navigasjonsmuligheter over hele Europa og på verdensbasis, men også et innebygd kamera som kan filme når du kjører og dokumentere det som skjer på veien. Det er gratis å oppdatere kart, du kan koble smarttelefon varslinger til GPSen og bruke taleaktivert navigasjon til Garmin DriveAssist.

TomTom

TomTom er også en av de ledende produsentene for navigasjonssystemer og GPS på markedet. Firmaet er fra Nederland og ble grunnlagt i 1991.

Du kan finne rundt 20 TomTom GPSer på Power og som med Garmin, så finnes det virkelig mange muligheter og de kommer i ulike prisklasser.

De billigste modellene har noen oppdateringer av kartet hvert år, men her skal kommer det an på modellen hvor mange oppdateringer du får. Du kan få oversikt over fotobokser, parkeringshjelp og de kan lagre steder du har besøkt oftest for å gjøre det enklere for deg å finne frem. De fleste er for Norden eller Europa.

De dyreste modellene har alt fra livstids-verdenskart og fotobokser, du kan koble til din TomTom MyDrive app, styre GPSen med stemmen, du kan få data inkludert så du kan roam uten kostnad og mye mer.

For å finne mer ut om hva hver GPS dekker av geografi og hvor mange oppdateringer som er tilgjengelig, gjerne spør vår kundeservice eller medarbeidere om hjelp.

Teasi

Trenger du en GPS for din sykkel eller til dine skiturer? Teasi er en produsent som lager GPSer spesielt for friluftsentusiaster og er din perfekte partner-in-crime om er aktiv med terrengsykling, står på ski eller elsker fjellturer.

Annet biltilbehør

Ser du etter flere produkter til din bil enn en GPS? Da har Power også annet tilbehør som stativer til din GPS, parkeringsskiver, bilkameraer og mye mer.

Power har også ryggesensorer fra Garmin og har opptil 4 kameraer som kan brukes på samme tid. Dette gir en ekstra sikkerhet ved blindsoner.

Har du spørsmål angående biltilbehøret, er det bare å kontakte oss på kundeservice.

Hvorfor kjøpe en GPS på Power?

Hos Power kan du få et stort spekter av GPS og en som passer til dine behov. Det finnes mange muligheter og du kan derfor spør vår kundeservice om hjelp for å finne den som passer deg. Du kan alltid ta kontakt med oss på kundeservice og få svar innen 48 timer fra du sendte inn henvendelsen.

Gjerne kom å få hjelp med oss på din nærmeste Power butikk, hvor medarbeiderne har mye kunnskap om de ulike GPS produktene.

Du får også markedets beste pris på en GPS hos Power, siden vi har en prisrobot som undersøker markedet for priser og prisene er konstant oppdaterte på nettbutikken og i våre fysiske butikker.

Antall produkter: {{totalProductCount}}

Filtre

{{option.TargetName}}
{{product.StockText}} Få på nettlager 10+ på nettlager 50+ på nettlager 100+ på nettlager {{product.StockText}} {{product.StockDeliveryDateJS | date: 'dd.MM.yyyy'}} Bestillingsvare 10-14 dager Ikke på nettlager {{product.StockText}} Click&Collect Click&Collect