Gadgets og leker

Gadgets og leker

Har du lyst til å bygge din egen robot, eller trenger du et transportmiddel på batterier? – Hva med en DJ-controller – kunne det være noe?

Dette er Powers absolutt morsomste kategori. Her finner du alt det «nødvendige» utstyret, som du bare må ha, men slett ikke trenger i det hele tatt.

  • Perfekte små gadgets for underholdning, enten du er inne eller ute
  • Praktiske små transportmidler – drevet av batteri – med god rekkevidde og høy fart
  • Avanserte byggesett som kan programmeres eller styres med mobilen
  • Musikkinstrumenter og DJ-controllere – kanskje en sped drøm kan oppfylles?

Eksempler på hva du kan finne her

Gadget utvalget vårt skiftes ofte ut. Helt nye dingser blir plutselig moderne, eller en skikkelig dille. Da er vi ikke sene om å få de på plass. Derfor gir vi ikke en full utbrodering av alt vi har i sortimentet vårt, men derimot en liten beskrivelse av noen produkter vi ønsker å fremheve – produkter som er meget populære nå for tiden.

En trend som bare vokser i styrke, er underholdning og dingser som du styrer fra mobilen eller som interagerer med mobilen på ett eller annet vis. – Så mobilstyrt moro, det finner du mye av her!

Byggeklossenes digitale utfordrer

Den gamle treklossen ble først utfordret av en lys ide fra Danmark. Byggeklosser som kan stables ved hjelp av små knotter. Det var genialt og ble en verdensomspennende suksess.

Nå er tiden inne for en ny utfordrer. Men det er ikke snakk om ett produkt, mer en trend som brer om seg, med byggesett som skal bygges og siden programmeres. Du bygger altså din egen robot. Kanskje en bil. Eller kanskje noe helt, helt annet – noe som ingen helt vet hva er enda…

Disse byggesettene har flere motorer som kan styre bevegelsene. Noen har sågar lys og de kan snakke forhåndsprogrammerte setninger.

Husk å se på aldersgrensen på disse byggesettene – det er avansert maskineri, beregnet på større barn, ungdom eller kanskje far i huset kupper hele byggeprosjektet.

 

Digitale musikkinstrumenter

Vordende DJs, som nevnt over, kan jo også få selskap av musikere som er i startgropen. Power selger nemlig musikkinstrumenter også. Keyboard, piano, trommer… Kort sagt – mange forskjellige instrumenter for de som lærer å spille, eller som vi ha litt musikalsk inspirasjon fra noen annerledes instrumenter.

Klarer poden å lage god musikk? Vel, vi har i hvert fall utgangspunktet, med de rette instrumentene. Og da går det faktisk ikke lang tid før barna imponerer med nivået sitt.

DJ-controllere for vordende DJs

Drømmen om å bli den neste store DJen i EDM-verdenen er sterk hos mange norske jenter og gutter. Suksessen til en viss herre fra Bergen, skal vel ta noen av æren for dette.

POWER har akkurat det rette verktøyet for vordende DJs – i form av helt enkle controllere, og semi-pro utgaver av DJ controllere.

Med innebygd lydkort, multifunksjonelle pads og selvfølgelig – noen fete scratch wheels i metall, som gir deg full kontroll over dine BPMs mens du lar sporene gli sømløst over i hverandre.

Vi har DJ-controllere fra litt over tusenlappen. Så du trenger ikke vinne i lotto for å komme i gang med din nye kule hobby.

Strømdreven transport av ymse slag

Den siste kategorien vi vil trekke frem er strømdreven transport av forskjellige typer. Ståhjulinger, sparkesykler og noe vi ikke helt vet hva vi skal klassifisere det som. Men det kan transportere deg – med hjul og en elektromotor.

Nyttegraden av disse er varierende – noen er best egnet som leker, mens andre har faktisk god hastighet og rekkevidde. Vi snakker faktisk om at du kan kjøre opp mot 25 kilometer på en ladning – og med en hastighet på rundt 25 km/t.

Så bor du ikke så langt fra jobben, kan faktisk en ståhjuling være et alternativ til bilen. Sommerhalvåret i gjennom vil jo det være ganske så perfekt – bare gå ut og stille deg på ståhjulingen. I de fleste byer vil det være like raskt som å ta bilen.

Trengs det en mobiltelefon? Sjekk nødvendig OS

Skal din neste gadget samspille med en mobil? Mange av produktene som er listet her på gadget-siden vår, har en eller aller form for interaksjon med en mobiltelefon.

Enten så kan de fjernstyres fra mobiltelefonen, eller du kan programmere dem med en app på mobilen.

Hvis dette er tilfellet, bør du sjekke om du kan bruke din mobiltelefon til dette. For selv om de fleste er plattform-uavhengige, med støtte for både Apple iOS og Android, er det faktisk noen som kun har støtte for ett spesifikt OS.

Trenger du forresten en ny mobiltelefon? Da kunne du ikke ha kommet til et bedre sted! For vi har et enormt utvalg av telefoner, fra de enkle innstegsmodellene til avanserte arbeidshester. En ting har de dog til felles – vi selger de til svært gode priser.

Se bare her: Mobiltelefon

 

Er du en ihuga gamer?

Da har vi litt av hvert å tilby deg. Enten du skal ha en toppspecket gamer PC, eller en konsoll, så har vi maskinvaren du er ute etter.

Tilbehøret har vi også – fete keyboards som er backlit med RGB belysning, med mekaniske taster av veldig høy kvalitet og selvfølgelig er keyboardet kablet. Headset som lar deg høre hver eneste lyd i spillet og mus som er spesialutviklet for gaming.

Du finner gamer hardware og tilbehør her: Gaming

Kundeservice venter på deg

Vår eminente kundeservice sitter klare til å ta i mot din henvendelse. Enten det dreier seg om våre morsomme gadgets, eller noe mer praktisk som for eksempel en vaskemaskin, så har de kunnskapen til å guide deg frem til det perfekte produktet.

Vi har gjort det lettvint for deg å kontakte kundeservice; her kan du nå dem:

  • Via vår chattefunksjon her på nettstedet
  • Du kan sende en e-post
  • Vi tar gjerne imot en telefonsamtale fra deg
  • Eller du kan nå dem på Facebook.
  • Kontaktinformasjonen finner du i bunnen av denne siden.

Og det beste av alt, det er å ta turen innom en Power-butikk. Der får du hjelp – og kan se det produktet du ønsker å kjøpe – og konkurrerende produkter.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat