El-materiell

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Grid.DynamicProductList.cshtml)
El-materiell

Når vi snakker om el-materiell, snakker vi om skjøtekabler, el-installasjon, batterier, ringeklokker og mye mer. Med andre ord er el-materiell noe essensielt viktig i et husstand, jobben og andre steder, siden vårt samfunn er bygget på bruk av strøm.

Power har et stort utvalg av el-materiell og du kan finne det beste av det du har behov for. Vi har kategorier som skjøtekabler og forgrenere, el-installasjon, ringeklokke og porttelefon, batterier og batteriladere.

  • Power har store merker som Duracell, Eletra, Kønig, Nest og Philips.
  • Du kan enkelt bestille el-materiell fra Power og hente det i din nærmeste Power butikk etter 2 timer.
  • Power kundeservice og medarbeidere vil hjelpe deg med å finne det du trenger av el-materiell.

Et stort utvalg el-materiell på Power

I vårt moderne samfunn er det vanskelig å fungere uten strøm og det er i dag uendelig mange ulike produkter av el-materiell for å gjøre våre liv enklere, lysere, varmere og mye mer. Det finnes derfor et stort utvalg av ulik el-materiell på Power sin hjemmeside og du kan finne produkter innen følgende kategorier; skjøtekabler og forgrenere, el-installasjon, ringeklokke og porttelefon, batterier og batteriladere.

Skjøtekabler og forgrenere

Power tilbyr mange ulike typer skjøteledninger og forgrener for å dekke ulike behov. Dette er et el-materiell som er spesielt gunstig, om du trenger å gi en mulighet til å forlenge strøm til et apparat eller trenger å koble flere apparater til en skjøtekabel. Vi har alt av Powercubes som tar lite plass til 20 meters gummikabler til for eksempel utendørs bruk. Andre merker vi har er Huntkey til Valuelines.

El-installasjon

El-installasjon på Power er el-materiell som omhandler alt fra vanlige sikringer til utendørs bevegelsessensorer som har 67 millioner kodekombinasjoner. Her finner du mange kjente merker som Eletra som tilbyr ulike typer sokkeladaptere om du har en sokkel som ikke passer til en lyspære.

Du kan også finne små praktiske deler som hjelper deg i gang med å montere el-materiell, som klips og innstikklemmer. Skal du oppgradere noe el-materiell hjemme, har vi Königs skjøteledning med innebygd tidsur og vi har også stikkontakter med nedtellingstimer. De er perfekte til apparater som kaffetraktere, strykejern osv.

 

Ringeklokke og porttelefon

Power har også el-materiell i form av ulike ringeklokker og porttelefoner på hjemmesiden fra produsentene König, Nest og Nexa. Om du har behov for å få en helt vanlig ringeklokke eller en porttelefon for en sikrere beskyttelse i huset, så har vi noe som passer ulike behov.

Vi har noen trådløse dørklokker, som blant annet har 4 trykknapper for flere dører og med særegne ringesignal, eller en som gir deg mulighet for en rekkevidde på 100 meter. Når det kommer til porttelefon, har vi blant annet muligheter som APP-styring, nattsyn, Google Home integrering, 7" LCD-display fargeskjerm og mye mer som passer til dine behov.

Batterier og batterilader

Batterier og batteriladere er el-materiell hos Power som vi har et stort spekter av. Vi har rundt 65 ulike typer av el-materiell innenfor denne kategorien og du kan finne produsenter som Duracell, Eletra, Philips, Power og GP. Derfor kan du finne batterier som passer ditt behov, om det så er vanlige AA batterier eller noe helt annet, som button cells batterier.

Hos Power har vi også prisgaranti på alle batterier og batteriladere. Med andre ord kan du hamstre inn en del batterier fra Power, i viten om at du får den beste prisen på markedet. Man vet jo aldri når man trenger batterier til ulike situasjoner. Du kan også kjøpe en batterilader, hvor du setter bare batteriene i og så gjør laderen jobben for deg.

Hvorfor kjøpe el-materiell hos Power?

Power har et stort spekter med el-materiell, som dekker mange behov. Vi har alt fra batterier til trådløs overvåkning. Ved siden av å ha et stort utvalg av el-materiell, har Power også prisgaranti for alle sine produkter.

Ved hjelp av en prisrobot som arbeider konstant for å finne de beste prisene på markedet, er du sikret at de prisene du ser på nettbutikken er de beste der ute. Dette gjelder også for prisene på el-materiell i alle våre 170 butikker rundt omkring i landet, siden alle butikkene har digitale prisskilt som skifter ut fra de store prissvingningene på markedet.

God hjelp fra kundeservice om el-materiell

Trenger du hjelp til å finne el-materiell, vil kundeservice hjelpe deg videre. Du sender oss bare en e-post og du vil få svar innen 48 timer. Du kan også få hjelp i butikken hvor medarbeiderne kan mye om det store utvalget av el-materiell vi har. Det er som sagt 170 Power butikker i hele Norge og du kan finne din nærmeste Power butikk her.

Rask levering av el-materiell hjem til deg

Power har også Norges raskeste nettbutikk og du vil få ditt el-materiell sendt til døren eller nærmeste postkontor mellom 3-7 virkedager. Du kan også spore din levering av el-materiell her.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat