Drone og dronetilbehør

Drone - Ditt flyvende kamera

For ikke så lenge siden ble en drone sett på ubemannet luftfartøy brukt til militære oppgaver som var for kjedelige, for skitne eller for farlige. I dag kan du finne innovative droner til mannen på gata og kan brukes til mange kreative prosjekter til fotografering, videoer for de eventyrlystne eller bare som et leketøy til å utforske nye områder.

På Power kan du få mange ulike droner, til forskjellige prisklasser og vi har merker som DJI, GoPro, Parrot, Powervision og mange flere. Vi har også tilbehør til droner.

  • Kommersielle droner kommer med mange muligheter i dag, som blant annet avanserte GPS-systemer, automatisk returnering og kameraer med HD oppløsning.
  • Power har en drone til alle behov, alt fra en selfie drone til en avansert drone som er utviklet til undervannsbruk.
  • Det finnes også briller for droner, så du kan følge med på hvor din drone filmer.

En økning i kommersielle droner

Det er ikke så lenge siden droner ble tilgjengelig for alle mann og det er i dag et stort utvalg av droner på markedet. Det stopper heller ikke der og innovasjoner er forankret i denne utviklingen, og du kan derfor forvente flere unike løsninger til droner.

Power har selv et stort utvalg av de beste droner på markedet og vi har kjente merker som DJI, Dobby, GoPro, Parrot og droner i den høyere ende fra Powervision.

Du kan derfor finne den perfekte drone for deg og i alle prisklasser, om du nå vet hva du har behov for eller er på utkikk etter å investere i dette lille luftfartøyet.

Trenger du kanskje hjelp til å finne din drone? Da kan Power hjelpe deg videre og vi har medarbeidere som er godt kjent med det store utvalget av droner og tilbehør til droner på siden. Du kan finne din nærmeste butikk på siden eller sende oss en henvendelse på kundeservice. Du får svar innen 48 timer. Du kan også lese videre for mer informasjon.

Hvilken drone skal du ha?

Vi har som sagt mange ulike typer droner og i ulike prisklasser. Om du er usikker på hvilke muligheter du har, kan du lese litt videre for å få en liten oversikt over de viktigste komponentene og funksjonene ved en drone.

 

Hastighet, flyvetid & rekkevidde

Det kommer an på prisklassen til en drone, men du kan få en hastighet på en drone helt opp til 64 km/t. Flyvetiden kan variere mellom 13 minutter til 30 minutter til en drone, og de fleste ligger på 16-20 minutter. Droner har også ulike rekkevidder for styringskontroll, og rekkevidden går fra rundt 1,2 kilometer og helt opp til 7 kilometer som gir deg mange muligheter.

Værforhold

Du kan også finne en drone for deg som har en indre adrenalin-junkie og eventyrer i deg. Power selger også droner som passer til ulike værforhold og er sertifisert med IP68 som gjør den vannfast og kan brukes i regn og snø. Skal dronen flyes gjennom kratt og trær, så finnes det også droner med obstacle avoidance eller systemer for å unngå hindringer automatisk.

Kamera- og videokvalitet

Der finnes droner hvor du kan feste ditt eget kamera eller GoPro til, men det fleste droner kommer med egne kameraer og videoer. Du kan derfor finne mange kameraer med ulik kvalitet, men de fleste i dag kommer med FullHD kvalitet, med 30-60 fps for video og HDR foto, bildestabilisator og bilder med opptil 16 megapiksel oppløsning.

Andre drone funksjoner

Det stopper ikke der, og du kan også finne en drone som har funksjoner som return home hvor dronen selv kommer i retur. Power har også droner med avanserte GPS-systemer og systemer med følg-meg modus, hvor dronen automatisk følger dine bevegelser, uten at du trenger å bruke din mobil eller en kontroll for å styre dronen.

Er du glad i å ta selfies, har også drone markedet sin egen selfie drone fra produsenten Dobby. Den er liten, har ansiktsgjenkjennelse og Electronic image stabilization (EIS). Du kan finne denne på Power.

Drone tilbehør

Power har også tilbehør til droner, og du kan finne alt fra egne backpacks til ulike droner på markedet, ekstra propeller, ladere, en koffert til ulike deler for dronebruk, og goggles så du kan følge med hva din drone filmer. Det finnes ulike goggles på markedet i dag og du kan finne noen av dem på Power.

Hvorfor kjøpe din drone hos Power?

På Power vil du få god hjelp til å finne en drone som passer perfekt til dine behov og du kan ta kontakt med oss i butikken eller sende en henvendelse til kundeservice. Hos Power har vi også prisgaranti på alle droner og du har hele 30 dagers åpent kjøp på din drone. Om din drone er i god stand, kan du levere den til Power innen 30 fra kjøpsdato og få pengene i retur.

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat