Barn og baby

Barn og baby – nyttige produkter

På denne siden har vi samlet en rekke nyttige produkter til deg som har en baby eller små barn i huset. Felles for alle disse produktene, er at de gjør hverdagen litt enklere og/eller gir større trygghet.

Mange av oppgavene som kommer ved å ha en baby i huset, de er rutinepregede tidstyver. Tid du heller kan bruke sammen med den lille. Heldigvis er det en rekke produkter på markedet som forenkler disse oppgavene, eller gjør dem helt for deg.

Vi selger gode hjelpemidler fra produsenter som Beurer, Netgear og Philips. – Og så selger vi trygghetsskapende Baby Call, med eller uten video – slik at du kan følge med på den lille, uten å måtte være i samme rom.

  • Gode og praktiske hjelpemidler som tar hånd om mange av rutineoppgavene ved å ha en liten baby i huset
  • Økt sikkerhet med baby call eller baby monitor
  • Følg barnets utvikling med vekt og høydemåler

Babycall

Når du har babyer og små barn i huset, er en babycall helt uunnværlig. Som kjent, har du en enhet hos barnet og en enhet der hvor du oppholder deg. Babycallen gir deg en sikkerhet i at du kan høre hvorvidt den lille trenger hjelp eller trøst.

Vi anbefaler at du kjøper babycall som benytter DECT-teknologi, da det gir best lydkvalitet (en- eller toveis) og dessuten er avlyttingssikret – så slipper du at naboene tilfeldigvis kan lytte med, eller at naboens babycall slår inn på deres enhet.

Vi anbefaler også at dere kjøper toveis babycall. I beste fall faller junior til ro igjen, bare ved å høre din stemme. Eller du kan få sagt fra at du er på vei for å hjelpe. Bare det alene får ofte barnet til å falle til ro igjen.

Baby monitor

Mange foreldre vil gjerne ha litt ekstra funksjonalitet utover en babycall – de vil ha muligheten til å se barnet og følge med på at det har det fint. Da er babycall med kamera løsningen – også kalt baby monitor.

Funksjonaliteten er i bunn og grunn den samme som på en babycall, men barneenheten har et kamera i tillegg og foreldreenheten har en monitor. Med infrarødt kamera kan dere følge med på minstemann også i mørket.

En babycall med video, eller baby monitor, skal være sikret. Slik at ingen utenforstående kan fange opp signalet.

Brystpumpe

For mange mødre er en brystpumpe en absolutt nødvendighet. Når brystene leverer mer melk enn junior trenger, så skal det ut på ett eller annet vis. Brystpumpen er da den beste løsningen.

Men det er også veldig praktisk med en brystpumpe når mor trenger å være borte fra babyen noen timer. Så kan det bare tappes litt melk og settes på flaske, så kan far, bestemor eller barnevakten gi melken når barnet trenger mat.

Og du, hvis du har hørt skrekkhistorier om hvor smertefullt det er å bruke brystpumpe, så er det basert på de gammeldagse metodene. Dagens elektronisk styrte modeller simulerer babyens måte å suge ut melken på og er faktisk mindre smertefullt da man slipper bitingen.

Babyvekt og høydemåler

Vi liker alle å følge med på barnets vekt og høyde. Og i noen tilfeller er det også nødvendig av medisinske grunner å følge med på barnets vekt. Uansett grunn, så anbefales det å kjøpe en dedikert babyvekt. De er laget for å finne riktig vekt, selv om babyen ikke kan ligge stille.

Bare legg barnet på vekten, så «filtrerer» vekten bort svingninger som skyldes bevegelse, og du står igjen med et brukbart resultat.

Den elektroniske høydemåleren er et effektiv alternativ til den gode gamle måleren som du henger på veggen. Resultatet får du bare sendt over til mobilen, så kan du følge utviklingen i vekst over tid.

Vi har separate høydemålere og babyvekt med integrert høydemåler.

Flaskevarmer og matlagingsmaskin

Barn skal som kjent ha mat til alle døgnets tider og det er faktisk ikke alltid like morsomt å stå der med kjelen og varme opp flasken, for så å dryppe dråper på hånden for å utføre temperaturmålinger med tvilsomt resultat.

Alternativet er befriende enkelt. Sett flasken med morsmelk, eller melkeerstatning, opp i flaskevarmeren. Trykk på startknappen. Etter noen ganske få minutter er melken klar til å drikkes. Med riktig temperatur. Enkelt og sikkert.

Matlagingsmaskinen er en forenklende maskin som tar hånd om alle stadiene når det skal lages hjemmelaget babymat. Kutt opp ingrediensene i passende biter, ha dem i kannen og start med damping, miks og mos av maten.

Velg selv hvorvidt det skal være mos eller stuing med småbiter. Enklere blir det ikke å lage babymaten! Og du kan nyte tryggheten du får, ved å vite akkurat hvilke ingredienser som er brukt i maten.

Sjekk at den modellen du skal kjøpe tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Flaskesterilisator

Jeg har enda til gode å møte noen som synes det er spesielt spennende, eller morsomt, å stå og koke flasker. Men, de skal jo desinfiseres, så man går til verket…

Hvis du gjerne vil slippe denne kjedelige rutinejobben, kan jeg glede deg ved å fortelle om den digitale dampsterilisatoren.

Skyll av flaskene, sett dem i flaskesterilisatoren, trykk på knappen… Etter noen minutter er flaskene helt renset for det som måtte være av bakterier. Uten bruk av kjemikalier!

Lusefjerner

De mildt sagt irriterende kløende krypene blir stadig mer utbredt. Har dere først fått lus i familien, skal det handles raskt, slik at dere kan bli kvitt dem umiddelbart. Valget står da mellom kurer bestående av kjemikalier, eller å bruke en elektrisk lusefjerner.

Den elektriske varianten virker ved å sende svake elektrosjokk. Disse er så svake at vi mennesker kan ikke merke dem, men for en lus er det kraftige saker, som effektivt tar livet av dem.

En kjemikaliefri måte å ta livet av lusene på!

Også nyttig for deg med baby i huset:

Få bedre inneklima med en luftrenser

Inneklimaet i mange norske boliger er langt dårligere enn det som anbefales av helsemyndighetene. En luftrenser fjerner effektivt støv og partikler fra luften vi omgir oss med. De mest effektive luftrenserne fjerner støv, allergener, midd og bakterier fra luften – faktisk mer enn 99,5% av alle partikler i luften renses effektivt ut. Noen luftrensere fjerner til og med generende lukter.

Les om luftrensere, og se om ikke du også skal investere i en for å få bedret inneklimaet: Luftrensere

Robotstøvsuger

Med en baby i huset, tipper vi du har nok å fylle tiden din med. Så hvis det er på tide å skifte husets gamle sliter av en støvsuger, bør du kanskje vurdere å gå for en tidsbesparende robotstøvsuger. Så får du støvsuget så ofte du føler at du må, og ikke så ofte du orker. (Det er som regel et gap mellom disse to variablene!)

Effektive robotstøvsugere kan lett holde flere rom frie for støv, fnugg og smuler – hele uken!

Spar masse tid ved å kjøpe en robotstøvsuger

Chat

Alle felter må fylles ut
Hva kan vi hjelpe deg med

Chat