Strømforsyning

Strømforsyning

Krever et av datakomponentene dine mer enn PC-en kan takle? Da er det nok lurt med ekstra strømforsyning. Strømforsyningen vil beskytte komponentene i PC-en din mot ujevn strømleveranse, samtidig som du slipper å balansere andre komponenter mellom flere strømkabler. Du vil med ekstra strømforsyning få en stillegående PC som jobber med høy effektivitet. Med modulær strømforsyning kan du selv putte inn de kablene du trenger, har man for eksempel kun én lagringsenhet, trenger man kun én kabel til den og dermed blir kabinettet mye mer ryddig.

Strømforsyning, eller power supply unit (PSU) på engelsk, er viktig når du skal gi nok strøm til din PC og alle de viktige komponenter i maskinen. Om det ikke er nok strømforsyning, vil datakomponentene ikke fungere som de skal og det vil ha mye å si for din PCs effektivitet og hvor mye den kan tåle.

Power har 8 forskjellige merker med strømforsyning, blant annet Asus, Cooler, SilverStone og Enermax. Med andre ord kan du finne en strømforsyning til det forbruket din PC har bruk for, så du beskytter dine data komponenter på den rette måten og at du får en stabil strømleveranse.

  • Power har mange ulike strømforsyninger og du kan lett finne den du har behov for.
  • Er du usikker på hvilken strømforsyning du skal ha, er kundeservice hos Power alltid klar til å hjelpe deg på vei.
  • Alle strømforsyningene på Power er 80 Plus sertifisert.

Strømforsyning - Din PCs & hardwares lille helt

Det finnes virkelig mange strømforsyninger på markedet og Power har utvalgt noen av de beste merkene. Du får blant annet Asus og Enermax sine produkter. Om du er ny til hvilken strømforsyning du skal ha, vil den enkleste måten å gå frem på, å finne ut hvor mange Watt (W) du trenger.

 Dette for at du skal få nok strøm til din PC eller eventuell hardware. Andre valg vil være om du skal ha en modulær, semi- eller full-modulær strømforsyning og hvilken 80 Plus rating din strømforsyning skal bruke.

Watt (W) bruk til din strømforsyning

Du har de forskjellige merkevarene hos Power, så du er sikret god kvalitet, men det det kommer ned til er den riktige mengde Watt (W) du skal bruke. Først og fremst skal du finne ut av hvor mye Watt de ulike komponenter trenger for å fungere optimalt.

Alt av informasjon om Watt finner du på de ulike delene, som kan være RAM, harddisk, hovedkort og andre deler som trekker strøm. Er du usikker på hvordan du skal regne dette ut og finne din rette strømforsyning, så vil Power hjelpe deg videre.

80 Plus rating til din strømforsyning

80 Plus er standard ratingen på alle strømforsyninger og viser hvor effektive de er opp mot energiforbruket. Med andre ord hvor energieffektiv en strømforsyning er.

Derfor kan du finne kun 80 Plus strømforsyninger på Power som en garanti for sertifisert strømforsyninger. Er 80 Plus ikke nok, finnes det også 80 Bronze, 80 Silver, 80 Gold og 80 Platinum. For å finne mer ut om den riktige ratingen til det du har behov for, anbefaler vi åspør om hjelp fra kundeservice. Om du finner den rette strømforsyningen, kan det også hjelpe med å spare unødvendig bruk av strøm og er derfor også kostnadseffektivt.

Modulær, semi- og full-modulær strømforsyning

En modulær strømforsyning har mange kabler inkludert og kan ikke fjernes fra strømforsyningen. Det er en god ting om du ikke er sikker på hvilke kabler du trenger. Det som er det negative er selvfølgelig mengden av kabler, som visuelt ikke så pent og heller ikke praktisk i forhold til hvor mye luft som kan komme inn i strømforsyningen.

En semi-modulære strømforsyning har noen standard kabler festet til strømforsyningen, men det er også mulighet for å fjerne og å tilføye kabler etter behov.

En full-modulær strømforsyning kan enkelt tilføye og fjerne de kabler du ønsker. Som du kan forestille deg. er det også mer plass til ventilasjon og luft gjennomførsel. Det ser også bedre ut visuelt, men er da mer dyrere enn modulære strømforsyninger.

Trenger du mer hjelp til hvilken strømforsyning du skal velge?

Hos Power har vi kunnskapsrike og erfarne medarbeidere, som alltid er klare til å gi den beste hjelpen du har behov for - også for å finne den rette strømforsyningen for deg. Alle medarbeidere i de 170 butikkene rundt omkring i landet kan mye om det store utvalget og du kan derfor spør inntil viktige spørsmål omkring strømforsyning. Du kan finne en oversikt over alle butikkene her og finne din nærmeste Power butikk.

Har du ikke mulighet for å oppsøke en fysisk butikk, kan du også kontakte kundeservice her på hjemmesiden. Svartiden er på maks 48 timer på hverdager, fra det øyeblikket du sendte inn spørsmålet. Du kan også ringe direkte til dem.

Er du også på jakt etter den beste prisen på en strømforsyning, så er du også i gode hender. Vi har nemlig en prisrobot som er på jakt etter de beste prisene på markedet, døgnet rundt. Med andre ord så kan du trygt vandre rundt både i nettbutikken og i selve butikken, i viten om at du får den beste prisen på din strømforsyning. I Power butikkene er det nemlig digitale prisskilt.

Rask levering av din strømforsyning!

Vår netthandel er enkel og når du har bestilt, vil det ikke være lenge til du får din strømforsyning. Power har nemlig Norges raskeste nettbutikk og det tar 3-7 virkedager for produktet å nå din dør.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat