Hovedkort

Hovedkort

Hovedkortet i PC-en samler alle komponentene i maskinen, som for eksempel prosessor, minnebrikke, skjermkort med mer. Derfor blir hovedkortet ofte kalt for Motherboard. Før du velger ut et hovedkort til PC-en din er det viktig at du har bestemt deg for hvilken prosessor du skal ha. Disse to delene må være kompatible med hverandre.

Uten et hovedkort, ingen fungerbar PC. Hvorfor? Fordi et hovedkort, eller Motherboard som det heter på engelsk, er den lille magien i en PC som samler alle komponenter sammen, som for eksempel en prosessor eller et skjermkort, og er brikken som får alle delene til å kommunisere sammen.

Vi har mange ulike typer hovedkort hos Power, blant annet til gaming eller bare en ny til din PC. Vi har merkevarer som Raspberry Pi, Gigabyte, Arduino og Asus.

  • Det er alltid prisgaranti på alle hovedkort på Power.
  • Er du usikker på hvilket hovedkort du skal velge? Kundeservice er klar for å hjelpe med det hele.
  • Power har to av de beste merkevarer for gaming hovedkort.

De ulike merkevarer & hovedkort

Det finne mange ulike merkevarer for hovedkort på markedet og Power har fire av de store merker Raspberry Pi, Gigabyte, Arduino og Asus. Dette for at du skal være sikret det beste på markedet og med de beste prisene der ute.

Hovedkort har også ulike formål, om det så er for å gi deg en større og bedre gamer opplevelse eller om det er noen områder i din PC du vil forbedre, som for eksempel RAM. Vi har også hovedkort som passer til enten nybegynnere eller eksperter. Her får du en oversikt over de 4 merkevarene og et innblikk i ulike hovedkort.

Raspberry Pi

Raspberry Pi er det perfekte hovedkortet til mannen på gata og til lære formål - spesielt til å lære programmering. Grunnen? Fordi denne single-board computeren på en størrelse med et kredittkort, er utviklet til å lære og å forstå formålet med et hovedkort. Et enkelt og lite hovedkort, som har printkort, mikroprosessorer, RAM og mange andre komponenter.

Gigabyte

Er du en gamer, er Gigabyte din nye medspiller. Gigabyte lager hovedkort som de sier tar gaming til gameren, med andre ord gjør det enklere for din indre nørd å komme til neste nivå. Du skal da se etter Gigabyte Auros, som du finner på Power. Ikke nok med det har Gigabyte også andre hovedkort til andre formål.

Arduino

Arduino har utviklet hovedkort med det formål om å gjøre det så enkelt og fleksibelt som mulig for kunder, enten om du er en nybegynner eller en ekspert. Power har deres brukervennlige og enkle serier Uno, Nano og Micro, og den litt mer avanserte Mega på hjemmesiden. Arduinos produkter passer til Mac, Windows og Linux.

Asus

ASUS har ikke kun én, men to serier som er utviklet til gaming. De heter The Ultimate Force (TUF) og Republic of Gamers (ROG). Hovedkortene er utviklet for å gi den beste gaming opplevelsen, blant annet ved å gi bedre lyd og større stabilitet mens du spiller. ASUS har også Tinker-serien,  som er utviklet med det samme formål som Raspberry Pi - en single-board computer. Du finner også ASUS Prime på Power.

Trenger du mer informasjon til å finne ut av hvilket hovedkort du skal finne, anbefaler vi å ta kontakt med kundeservice eller medarbeiderne i din nærmeste butikk.

Hvorfor kjøpe hovedkort på Power?

Power har ikke vært lenge på markedet, men på den tiden har Power blitt en elektrogigant i mange land. Grunnen til dette er at Power er effektiv, er alltid i front med priser, har smarte løsninger og kunnskapsrike medarbeidere. Derfor er du sikret en god opplevelse når du skal kjøpe et hovedkort på Power.

Power har en prisrobot

Med Power sin prisrobot som sjekker de nyeste prisene på markedet, er du sikret at du får den beste prisen på hovedkort. Dette både i nettbutikken, men også i selve butikkene. Med en digital prisskilt er de alltid oppdatert i butikkene over hele landet.

Du får god hjelp til å finne hovedkort

Hos Power får du god hjelp til å finne et hovedkort, både på nettbutikken og i butikkene over hele landet. Det kan noen ganger være vanskelig å finne det rette hovedkortet, men du kan alltid spør kundeservice om hjelp til å finne den riktige. Det samme gjelder i butikkene hvor medarbeiderne er oppdatert på det store utvalget av varer.

30 dagers åpent kjøp på hovedkort

Er du ikke fornøyd med hovedkortet eller trenger å sende det tilbake for en eller annen grunn, så har Power 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at du kan sende ditt hovedkort i retur innen 30 dager fra kjøpsdatoen og få pengene tilbake.

Rask levering av ditt hovedkort

Power har også Norges raskeste nettbutikk og du kan få tilsendt varen raskt til din dør eller nærmeste postkontor. Du kan også spore varen her og se hvor langt den er. Vi har også over 170 forskjellige butikker rundt omkring i landet, så om du ønsker å få direkte kontakt med oss og medarbeiderne, kan du finne din nærmeste butikk her.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat