Webkamera

Webkamera - Det visuelle vidunder

Et webkamera gir deg mulighet til å ha videosamtaler med både venner og familie gjennom tjenester som Skype og Facebook. Webkamera er også et naturlig produkt til PC-en, hvis man ønsker å ta bilder. Hos Power kan du finne webkamera i mange forskjellige modeller. Velg blant våre gode modeller med høy kvalitet.

Et webkamera kan gjøre mange visuelle vidunder og kan føre mennesker sammen, både på hjemmefront og på arbeidsplassen. Med dagens teknologi har de fleste webkameraer fått nye funksjoner og innovasjoner, som blant annet å ha vidvinkler, HD kvalitet, Hi-Fi-mikrofoner, kompatibilitet med Skype og mye mer.

Hos Power har vi forskjellige webkameraer til forskjellige behov og etter prisklasse. Det kommer an på hva du har bruk for. Vi har blant annet merker som BLACK ROCK, HP, Logitech, Microsoft og Trust.

  • Med dagens webkameraer kan du få en helhetlig opplevelse med din familie og venner som er langt vekke.
  • Noen webkameraer er utviklet spesielt til videokonferanser, som du finner på Power.
  • Gjerne spør Power om hjelp til å finne det rette webkameraet for deg.

Hvordan velge ditt webkamera?

Som nevnt, har de nyeste webkameraer virkelig mange nye funksjoner og forbedringer fra de eldre versjonene. Du kan derfor finne ditt webkamera som passer til dine preferanser, formål og nivå her på Power, fordi vi har hele spekteret med webkameraer. Under får du en liten introduksjon til noen områder hvor de ulike funksjonene blir brukt for å gjøre det enklere for deg å finne ditt nye webkamera.

Et webkamera til videokonferanser

Det har kommet virkelig mange nye webkamera modeller på markedet, som er spesielt utviklet til arbeidsplassen og videokonferanser. Power har blant annet webkameraer som gir mulighet for å vise en liten gruppe mennesker som sitter rundt det samme webkameraet, eller et webkamera som er Skype-kompatibel som gjør det enklere og mer dynamisk å holde en videokonferanse.

Vi har også et webkamera med 360° rotasjon og flere modeller med vidvinkel, for å gjøre det enklere for å inkludere medarbeiderne. Har du spørsmål til webkameraer, har Power Bedrift en kundeservice som vil hjelpe til å finne det rette webkameraet.

Et webkamera til vloggers og gamers

Webkameraer i dag kommer med en fantastisk høy oppløsning, som er perfekt for personer som arbeider med video, men også gamers som skal streame under spillet. Spesielt for vloggers er et av de nyeste webkameraer et must, fordi de nyeste har ansiktsgjenkjenning gjennom TrueColor Teknologi, har autofokus som gjør at bildene blir knivskarpe, justerer lysforhold og det er lett for å laste opp filmer på for eksempel YouTube og Facebook. Noen webkameraer har også virkelig fleksible stativ monteringer.

 

Et webkamera for venner og familie

Historien til webkameraet startet jo med å gjøre det mulig for venner og familie å ha en videochat, spesielt over landegrenser. I dag går det selvfølgelig etter pris og kvalitet, for hva man velger av et webkamera til hjemmebruk. Power har alt fra de billigste versjonene, som gir basic funksjonalitet, lyd- og bildekvalitet. Mens de nyeste har alt fra HP til Full-HD kvalitet, vidvinkler, Hi-FI mikrofon og mye mer.

Hvorfor kjøpe webkamera hos Power?

Et webkamera er nok blant puljen av produkter som ikke blir kjøpt så ofte i livet, derfor kan det også være vanskelig å finne det rette webkameraet for deg og spesielt om du ikke har nok informasjon om hvilke nye funksjoner og forbedringer det har kommet for nye webkameraer på markedet for øyeblikket.

Gjerne spør vår kundeservice om hjelp til å finne ditt nye webkamera som passer for deg og dine behov, for våre medarbeider kjenner til det store utvalget av produkter Power har og dette på landsbasis. Du kan finne din nærmeste Power butikk her. Har du ikke mulighet for å besøke butikken, kan du spør vår kundeservice på vår hjemmeside om hjelp og vi svarer deg senest innen 48 timer.

Har du allerede funnet ditt webkamera, kan du bestille det til avhenting hos din butikk etter noen timer. Du får beskjed når den er ditt webkamera er klar til avhenting. Om du bestiller det gjennom Power sin nettbutikk, vil du forvente å få ditt webkamera mellom 3-7 hverdager. Er du nysgjerrig på hvor pakken er, kan du spore din leveranse på denne siden.

Skal du kjøpe et webkamera gjennom en virksomhet, har vi også kundeservice som vil hjelpe deg med å finne et webkamera som passer til deres behov. Noen av Power butikkene har sine egne bedriftsavdelinger, med eget service- og supportsenter.

Prisgaranti på ditt webkamera

Power hjelper deg også med noe annet og det er å finne den beste prisen på markedet. Power har nemlig en prisrobot som arbeider døgnet rundt for å fange opp de beste prisene på webkameraer. Du kan derfor være sikret en god pris, både på nettbutikken og i selve butikkene hvor vi har digitale prisskilt.

Hele 30 dagers åpent kjøp på ditt webkamera

Har du nå plutselig funnet ut av at ditt webkamera ikke lever opp til forventningene, har ombestemt deg eller av andre grunner vil returnere webkameraet, så har du heldigvis 30 dagers åpent kjøp. Det vil si at du vil få pengene i retur på ditt webkamera, om du sender det i retur til oss 30 dager fra kjøpsdatoen.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat