Veske og sekk

PC-vesker og -sekker

Når du skal «ut av huset» med PC-en er det helt essensielt å ha en god PC-veske eller sekk. Det er eneste måte å transportere PC-en trygt. Som en ekstra bonus, får du med deg andre ting som jobbdokumenter, ladekabel og annet.
Modellene som har kommet de senere årene, ser virkelig bra ut. Så nå er det slutt på kjedelige PC-vesker og sekker.

Vi vet hvor viktig den personlige stilen er, derfor har vi et meget stort utvalg av PC-vesker og sekker. Faktisk har vi mer enn 150 modeller i skrivende stund, med meget forskjellige design. Så du finner definitivt en veske eller sekk som passer til akkurat deg!

Vi fører forresten sekker og PC-vesker fra merker som Samsonite, Asus, Targus og HP – for å nevne noen!

  • Sørger for trygg transport av PC-en når du skal ut av huset
  • Har god plass til annet som du skal ha med – mobilen, dokumenter, lader, mobilt bredbånd router og mye mer!
  • Så ser de bra ut!

Finn din stil

Med litt grovinndeling, kan vi si at det er tre typer PC-sekker og vesker på markedet nå. Den klassiske PC-sekken (som har fått en voldsom design-oppjustering), PC-veske i håndveske design og forskjellige varianter av dokumentmappe eller sleve design.

Så nå har du mulighet for å finne en PC-veske eller sekk som matcher din stil helt perfekt!

Vi har sett litt på de tre modellene nedenfor:

Tre typer PC-vesker / sekker

PC-sekk

Den klassiske løsningen, som har fungert godt i noen tiår allerede, og som stadig fungerer godt. I praksis en vanlig ryggsekk, som er gjort litt mer solid og vanntett. Nesten alle modeller har et eget rom til PC-en, slik at den ligger beskyttet og i ro.

Så har du et rom til de andre tingene du skal ha med ut på jobb. Papirer, kanskje en matpakke og mobilen.

PC-sekkene kommer i mange forskjellige designløsninger. Fra vanlig mørkegrå eller sort design, til mer moderne modeller med forseggjort design og glade farger. Til sist ser vi stadig oftere PC-sekker myntet på gamere hvor det er et mer røft utseende og typiske gamer fargekombinasjoner.

Fordelen ved å ha PC-sekk, er at det er lett å bære med seg relativt mange kilo med PC, tilleggsutstyr og jobbrelaterte dokumenter og lignende.

Fås i størrelser som passer 14 og opp til 17,3 tommere.

Håndveske

En særdeles populær løsning. En PC-veske laget så den mest av alt minner om en vanlig håndveske i klassisk design.

Plassen skal du ikke bekymre deg for. I disse veskene får du god plass til en 13 eller 14 tommer PC, telefonen, make up og dokumenter. Med flere lommer, både utenpå og inne i vesken, kan du også oppbevare småting slik at du faktisk finner dem igjen. Eget rom inne i vesken kan brukes til lagring av de viktige tingene som nøkler, bankkort og mobilen.

Når du skal ha med deg PC-en ut av hus, er dette den stiligste måten for en kvinne – disse går rett hjem, enten det er til styremøtet, et viktig kundemøte – eller du bare vil se godt ut.

Veskene er godt polstret, slik at PC-en ligger godt beskyttet.

Fås i størrelser som passer for 13 tommer og opp til 15,6 tommer.

Sleeve / Case / Laptop bag

Disse slanke og stilrene PC-veskene er populære og da særlig blant menn. Designmessig så spenner de fra helt enkle funksjonelle varianter (kanskje litt kjedelige i utseendet, men som gjør jobben med å beskytte PC-en på en glimrende måte) og opp til meget veldesignede modeller.

De mest gjennomarbeidede står ikke tilbake for damenes PC-håndveske på designfronten; de er stilrene og elegante – klare for styrerommet eller viktige kundemøter – eller hvis du bare vil se godt ut når du har med PC-en.

Fås i størrelser som passer for 11 tommer og opp til 18 tommer.

Sikkerhetsutstyr

Sikkerhetslås

En bærbar PC er et yndet mål for langfingrede med dårlige hensikter. Heldigvis finnes det hjelp å få, som kan sikre PC-en på en slik måte at det i hvert ikke bare å «raske den med seg».

Primært så er det to varianter – enten ved å bruke Kensington-låsen som mange PC-er er utstyrt med, eller bruke en løsning som festes til USB-porten.

Fest den ene enden til din PC og den andre enden til noe tungt og solid.

Vær obs på at noen av de dyrere PC-veskene har låsesystem. Hvis vesken har dette, så står det omtalt i våre produkttekster. Men sjekk dette spesifikt for den modellen du kjøper – så du ikke ender med dobbelt opp.

Innsynsbeskyttelse

Hvis du sitter og arbeider med sensitive ting, er det essensielt å beskytte skjermbildet ditt. Ved å montere på en tynn film på skjermen, kan du hindre innsyn fra andre vinkler enn akkurat rett forfra. I alle andre vinkler vil skjermbildet bli utydelig og faktisk helt uleselig.

Så på enkelt vis kan du beskytte de sensitive opplysningene på skjermen.

Annet du trenger «ute på veien»

Ekstra lader til bruk utenfor hjemmet

Strømløs PC er noe av det kjedeligste som finnes. Og er du ute hos en kunde eller en leverandør, kan det være direkte pinlig. Husker du alltid å ta med strømforsyningen til den bærbare PC-en er det greit nok, da slipper du å gå tom. Men er du som undertegnede, og glemmer det fra tid til annen – da skal du sikre deg med en ekstra ladeenhet.

Vi selger ekstra ladeenheter, dedikerte, til en rekke merker og modeller. Finner du den spesifikke laderen til din PC er det å anbefale, men i sortimentet vårt har vi universale modeller også. De har utskiftbare plugger, slik at de kan passe til stort sett alt som finnes av bærbare PC-er.

Du finner ladekabler her: Kabler og tilkobling

I samme kategori finner du også kabler for tilkobling til skjermer eller prosjektorer. Er du avhengig av dette, kan det jo være lurt å ha en ekstra kabel som kun ligger i PC-veska – slik at du alltid har den tilgjengelig ved behov.

Mobilt bredbånd

Internettilgang er jo helt essensielt for å få utført noe arbeid når du er «ute av huset». Valgene dine står mellom mobilt bredbånd, tilfeldige åpne nettverk eller spørre kunder/leverandører om du kan få koble deg til deres nett.

Åpne nettverk er en lite gunstig løsning, da du ikke aner om det er et reelt nett eller et falskt nett (såkalt «sniffer») som tapper deg for informasjon mens du er tilkoblet.

Dermed står du tilbake med valgene å være selvhjulpen, eller mase om å få låne tilgang.

Kjøper du en 4G router, skal du i hvert fall ikke være bekymret for hastigheten. De fleste er minst like raske som vanlig bredbånd i veggen – og svært ofte er de faktisk raskere.

Batterikapasiteten ligger på rundt 5 timer og oppover. En del modeller kan lades i bilen, så hvis du kjører når du er ute på jobb, bør du se etter dette.

Les mer om mobilt bredbånd

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat