Skannere

Har du mange gamle bilder liggende som du kunne tenke deg å få digitalisert? Har du behov for å få dokumenter og kontrakter inn på datamaskinen? Synes du kanskje skannerdelen på multifunksjonsskriveren din ikke gjør jobben godt nok? Her hos Power har vi et godt utvalg i skannere, slik at du alltid finner en som passer ditt behov. Hvis du har gamle lysbilder eller negativer liggende finnes det egne maskiner for å skanne disse. Noe annet å tenke på, er at det finns skanner med OCR, som gjør at de gjenkjenner bokstaver og gjør skannede dokumenter redigerbare.

 

En skanner er så mye mer enn kun å skanne inn en side fra en bok eller noen viktige dokumenter. I dag kan du få en skanner til å skanne inn negativer eller skjøre dokumenter, til skannere som har fargeskanning i høy hastighet til grafiske formål.

Power har merker som Brother, Canon, Epson og IRIS som er noen av de beste produsentene på markedet. Vi har derfor et stort spekter med utvalg av skannere til ulike behov og med kvalitet.

  • En skanner kan i dag enkelt sende det du har skannet inn til en nettsky eller til Internett.
  • Power har skannere som passer til hjemmebruk, på arbeid eller til grafikere.
  • Trenger du en skanner, men vet ikke helt hvilken du skal ha, så kan Power hjelpe deg til å finne den rette.

Hvilken skanner trenger du? Finn ut her!

Det finnes virkelig mange ulike typer skannere ute på markedet, som dekker alt fra behov på hjemmebane, på arbeidsplassen og til andre prosjekter som grafikk og foto. Power har et stort utvalg av skannere som passer til ulike behov. Under får du en liten introduksjon til de ulike områder hvor du trenger en skanner og ulike funksjoner som vil hjelpe deg videre i jakten på din nye skanner.

En skanner til personlig bruk

Skal du bruke en skanner hjemme, kan det være lurt å finne ut av hva du skal bruke den til. Er det til å skanne inn bilder, bøker, blad eller kanskje har du et hjemmekontor hvor du trenger å skanne inn dokumenter? Eller kanskje har duen hobby og skal skanne inn gamle, men også nye, bilder?

Da har Power noen skannere som har høye dots-per-inch (DPI), som viser til oppløsningen. Jo høyere DPI, jo bedre oppløsning. Vi har også mange skannere som gir mulighet for å skanne inn dias, negativer og film. Du kan deretter enkelt sende bildene og filene over til en nettsky, som Dropbox, OneDrive eller sende det på mail.

Mange av de passer også perfekt til deg som arbeider generelt med foto eller grafikk. Ikke nok med det vi tidligere nevnte, så har vi også blant annet skannere med 600 DPI som gir virkelig god oppløsning til dine bilder og en skanner som arbeider med A5 format og som gir opptil 200 bilder per minutt.

 

Trenger du en skanner som tar større ting, har Power også et utvalg av skannere som skanner inn 3D-objekter og andre fysiske ting som bøker.

En skanner til bedriftsbruk

Skal du ha en ny skanner til din bedrift, så kan du få ulike skannere til ulike behov. Det kommer an på om hvor store eller små volum av dokumenter du skal ha og hva dere har bruk for på kontoret. Kanskje er det et helt spesielt bruksområde, som å lage søkbare PDF-filer eller ha optisk tegngjenkjenning.

Har du et enkeltmannsforetak og reiser mye, eller har medarbeidere som er på farten, så har Power bærbare eller mobile skannere. Dem er lette, kompakte og robuste. De kan enkelt settes i en koffert og medbringes dit du har behov for å skanne.

Med en mobil skanner har du mulighetene for blant annet ha en automatisk arkmating mellom 10-20 ark, USB-drevet skanning, skanning av ID-kort og god DPI løsning, avhengig av hvilken type bærbar skanner du velger.

Hvorfor skal du kjøpe en skanner hos Power?

Det finnes et hav av muligheter for hvilken skanner som passer best til deg og Power er her for å hjelpe deg til å finne den riktige. Vår kundeservice og medarbeidere kan mye om det store utvalget av skannere vi har i Power og du er derfor i gode hender om å finne din skanner som passer dine behov.

De kan også hjelpe deg med å komme frem til hvilke behov du faktisk har, som du ikke visste om, ut fra det du skal bruke en skanner til.

Du kan alltid sende oss en e-post om du har noen spørsmål og kundeservice vil besvare din henvendelse innen 48 timer (hverdager) fra du sendte inn henvendelsen. Om du vil få direkte hjelp til å finne din skanner, kan du alltid besøke oss i din nærmeste Power butikk. Vi har 170 Power butikker i Norge og du kan finne oversikten her.

Trenger du en skanner på vegne av en bedrift? Vi har også kundeservice for bedrifter og er her for å hjelpe deg videre. Om det er snakk om å finne en skanner ut fra ulike behov dere har eller frakt av en skanner eller flere.

Prisgaranti på din skanner

Power har sin egen prisrobot som arbeider døgnet rundt for å fange de beste prisene på skanner markedet. Prisene varierer og svinger hele tiden, spesielt i elektronikkbransjen, og du er derfor sikret den beste prisen på markedet hos Power. Prisene er både oppdatert på nettbutikken, men også i selve butikkene. Hvordan? Power har nemlig digitale prisskilt som gjør det mulig å oppdatere skanner priser automatisk.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat