Papir og fotopapir

Printer og fotopapir

Noen hverdagsprodukter kan vi ikke helt klare oss uten. Papir til skriveren for eksempel. Vi anbefaler at du har tre papirtyper liggende hjemme, så du har det når du trenger det: Helt vanlig kopipapir, til de utskriftene som ikke teller så mye. Et bedre skriverbestemt papir til de viktige utskriftene som søknader o.l. Til sist en liten bunke med fotopapir, slik at du kan skrive ut de gode minnene med ordentlig fotokvalitet.

Vi selger papir fra de store produsentene – både merkespesifikt papir og papir fra rene papirprodusenter – eksempelvis Brother, Canon, Epson og Xerox.

  • Utskrifter på fotopapir gir tilnærmet samme kvalitet som når du får bilder fremkalt i fotobutikken. Bare husk å kjøpe papir beregnet til din skriver.
  • Vanlig papir tilpasset din spesifikke skriver har veldig god utskriftskvalitet, selv om dette ikke er fotopapir.
  • Spesialprodukter som etiketter o.l. finner du også i sortimentet vårt. En smart måte å merke for eksempel matbokser og drikkeflasker.

Fotopapir

Når de gode minnene skal printes ut, da er papiret avgjørende. Selvfølgelig med tanke på den generelle kvaliteten, slik at bildene varer lengst mulig. Da tenker vi på fargeekte printer, syrefritt papir som ikke gulner og slike ting.

Men vel så viktig er det med riktig papir, til den aktuelle skriverteknologien.

For alle skrivere virker ikke på samme måte. Faktisk kan to skrivere fra samme produsent, kreve helt forskjellig papir.

Skrivere fra forskjellige produsenter, vil nesten garantert ikke kunne bruke hverandres papir om hverandre.

Grunnen ligger i hvordan fargen absorberes i papiret. Noen teknologier baserer seg på at fargen blir liggende i overflaten, mens andre faktisk legger opp til at fargen skal trenge inn i kjernen. Da skal det ikke mye fantasi til, for å skjønne hvordan resultatet blir hvis du bytter papiret i disse to skriverne.

Den gode nyheten for deg: Vi selger papir til en rekke forskjellige skrivere!

 

Skriverbestemt papir for bedre kvalitet

Skriverprodusentene lager også sitt eget spesialpapir til vanlige utskrifter. Resultatet, det blir faktisk mye bedre, da papir og farger er optimalisert for hverandre.

Utskriftene står langt bedre på et slikt papir. Hvilket vil si at svart blir helt svart, fargene blir vibrante og fargemetningen nær perfekt.

Slikt skriverbestemt papir koster noe mer enn vanlig kopipapir / skriverpapir. Dog ikke avskrekkende mye mer og resultatet blir altså mye bedre.

Vanlig kopipapir / skriverpapir

Til sist har vi det helt vanlige kopipapiret, hvor papiret egentlig bare har litt endret struktur for å tåle blekkfarger. Skal du bare skrive ut vanlige dokumenter, til gjennomlesing, eller ting som skal brukes der og da, så fungerer dette bra nok.

Etiketter

Det finnes et hav av forskjellige typer etiketter som det kan skrives ut på. Normalt leveres etikettene klebet til et A4 ark, så kan du tilpasse utskriften så den treffer papiret riktig.

En veldig grei måte å få etiketter til matbokser og drikkeflasker.

(Vi selger også etiketter som ikke er beregnet til å kjøres i printeren, men da er dette tydelig merket på produktet.)

Andre rekvisita til hjemmekontoret

Vi fører også mye forskjellig av generelle kontorrekvisita fra leverandører som Babyliss, Leitz og Pilot – bare for å nevne noen. Tape, notatbøker, lamineringsplast, kulepenner osv av smått innen kontorrekvisita. Og selvfølgelig har vi kontormaskinene i sortimentet vårt – makuleringsmaskin, lamineringsmaskin, kalkulatorer og slikt.

Så når du skal ha kontorrekvisita, kan det være smart å kikke innom vår nettside først, da vi har et rikholdig utvalg til gode priser.

Kanskje trenger du noe smått til kontoret allerede i dag? Se utvalget vårt her Hjemmekontor og kontorrekvisitter

Er det varmt på hjemmekontoret?

Hjemmekontoret er som regel ikke bygget til det formålet. Som oftest er det soverom som blir brukt, eller en bit av stua. Så en ting mange sliter med på hjemmekontoret er temperaturen. På sommeren blir det rett og slett varmt, da rommene ikke er laget for å være arbeidsrom.

Litt trekk kan hjelpe, men midtsommers er det bare en ting som virker – det er en portabel aircondition

Så kan du få ned temperaturen fra «så varmt at du ikke kan jobbe», ned til «behagelig arbeidstemperatur». Forskjellen er merkbar og særlig på de varmeste dagene.

Jeg har i hvert fall ikke angret på at jeg satte opp en airconditionmaskin, som kan senke temperaturen litt på de særlig varme dagene! De fleste enhetene har kun kjøling, mens noen maskiner kan også brukes til oppvarming av værelset.

Se utvalget her: Aircondition

Kundeservice hjelper deg gjerne

Hvis du har noen spørsmål til sortimentet vårt, eller mer spesifikt; lurer på valg av papir til skriveren så må du gjerne kontakte vår kundeservice. Du kan nå dem på telefon, e-post eller via Facebook. Vi har sågar en enkel chattefunksjon her på siden.

Du finner kontaktinformasjon i menyen i bunnen av denne siden.

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat