Officepakke

Officepakke finnes i seks forskjellige varianter. Office 365 dekker ett års bruk av alle Office-programmene til enten en eller fem brukere. Abonnementet gir deg alltid nyeste versjon av programmene gjennom gratis oppdateringer, inkludert lagring i OneDrive og gratis ringeminutter i Skype. Office Home & Student og Home & Business er derimot permanente lisenser for en bruker. Om du alltid ønsker nyeste versjon av Office anbefaler vi Office 365!

Office-programpakkene inneholder markedsledende programmer for tekstbehandling, regneark og presentasjoner. Dessuten får du med en omfattende e-postklient som også håndterer kontakter og avtaler. Office-pakken dekker dermed de fleste behov, både privat og på jobb. Skylagring er også inkludert i flere av pakkene – dermed kan du bruke filene også mens du er på farten.

Microsoft er utvikler bak den mangeårige suksessen Office. Programpakken er ett av deres kjerneprodukter, dermed utvikles og oppdateres den jevnlig.

  • Office-pakken er nærmest som de facto standard for dokumentbehandling – både privat og på jobb
  • Programmene er omfattende og avanserte, men allikevel enkle å bruke
  • Tilgjengelig på en rekke plattformer, til enheter som PC/Mac, mobiltelefon og nettbrett

Dokumentbehandling for privat og næring

Office-programvaren kommer i en rekke forskjellig sammensatte pakker. Dessuten er det også forskjellige lisensvarianter ute og går, som dekker variasjoner av privat- og næringsbruk, samt kombinasjoner av disse igjen. Så man kan trygt si at Microsoft har satt sammen Office-pakker som passer til alle.

Noen eksempler på pakker er Home & Student (både til PC og Mac), Personal, Home and Business og Home. Som en basis har disse pakkene de viktigste programmene Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Disse fire programmene dekker de fleste behov for dokumentbehandling, henholdsvis med funksjonene tekstbehandler, regneark, presentasjonsprogram og e-postklient.

I pakkene som er beregnet på virksomheter finner man også databaseprogrammet Access og designprogrammet Publisher.Det er også en håndfull mindre programmer som er inkludert i noen av pakkene. Eksempler på slike programmer er OneNote som er et brukervennlig notatprogram og Teams som lar flere brukere samarbeide om prosjekter.

Noen pakker kommer med kun en lisens, og kan dermed bare installeres på en PC, mens andre har opptil 5 lisenser og er dermed langt mer fleksible.

Programmer i Office-pakkene

Nedenfor gir vi en kort beskrivelse av hovedprogrammene i Office-pakkene.

  • Word – Omfattende og brukervennlig tekstbehandlingsprogram som lenge har vært nærmest for en standard å regne i Windows-verdenen.
  • Excel – Regneark med omfattende funksjonalitet, dekker behovet til de aller fleste
  • PowerPoint – Grafisk presentasjonsprogram som guider deg til å lage kreative og stilfulle presentasjoner
  • OneNote – Praktisk og enkelt notatprogram. Kan på mange måter sammenlignes med friheten man har når man skribler sine notater på et ark.
  • Outlook – E-postklient som også omfatter kontakter, kalender og avtalebok.

Office til alle enheter

En av de store fordelene ved Microsoft Office, er at du får programvaren til mange plattformer. Fulle versjoner får du til PC og Mac, mens du får litt reduserte utgaver til mobiltelefon og nettbrett. Du er dermed fri til å arbeide med dokumentene på forskjellig enheter.

Lagrer du dokumentene dine på skytjenesten OneDrive, er du dessuten fri til å jobbe med filene mens du er på farten, på den enheten du har for hånden – det være seg mobilen, nettbrettet eller en bærbar PC.

Ikke låst til Windows-plattformen

Selv om Microsoft står bak operativsystemet Windows, har de ikke lagt noen hindringer i veien for andre operativsystemer. Tvert imot, så hevdes det stadig at Mac-versjonen til Office ligger foran Windows-versjonen.

Likeledes til nettbrett, så er Office for Android og iOS fullverdige med Windows-versjonen. Så Microsoft har gjort et godt stykke arbeid med å lage sin Office-pakke tilgjengelig for alle, også på tvers av plattformer.

Skylagring

Microsoft har også inkludert sin skylagringstjeneste, OneDrive, i mange av Office-pakkene. Typisk får man da 1 TB med lagringsplass. Mange kjenner nok OneDrive fra Windows, og vet da at denne skylagringstjenesten er godt integrert med operativsystemet og enkel å bruke.

Skal du ha en ny bærbar PC til Office-bruk?

Trenger du en ny bærbar PC, med massevis av kraft, slik at du kan arbeide for fullt når du er ute på farten? Da anbefaler vi deg å ta en kikk på vårt utvalg av bærbare – fra helt små og enkle bærbare til veritable kraftplugger som yter på linje med de kraftigste stasjonære PC-ene.

Skjermstørrelsene på bærbare går typisk fra 14 til 17 tommer, med gode eksempler på litt mindre og litt større skjermer.

Operativsystemet setter, som nevnt tidligere, ingen begrensing i forhold til bruken av Office, så om du velger en bærbar med Windows eller OS X operativsystem, det er helt opp til deg.

Prismessig så finner du bærbare PC-er, med akseptabel ytelse for Office, fra 5 000 kroner og oppover til rundt 30 000 kroner. 

Kjøp bærbar PC

Skriver og skanner

Med Office kommer også behovet for å skrive ut tekster, regneark og presentasjoner. Både mens du jobber med revisjoner underveis og de ferdige dokumentene.

Vi har et kjempeutvalg av skrivere, som i mange tilfeller også inkluderer en skanner, i vårt sortiment.

Valget mellom blekkskriver og laserskriver har egentlig blitt et valg basert på personlige preferanser.

Begge teknologiene fungerer stort sett godt til det meste. Men den gamle tommelfingerregelen som sa at til store volum, skal du velge en laserskriver, mens til dokumenter som inneholder bilder og lignende, skal du gå for blekkskriver – den regelen gjelder nok fremdeles. Men ingen regel uten unntak, så dette er ikke en absolutt regel.

Kjøp skriver og skanner

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat