Penn og stylus

Penner

Hvis du bruker tabletten til å skrive eller tegne på kan et tastatur eller penn gjøre jobben mye enklere. Hos expert har vi tastatur og penner til alle av markedets tablets. Med et tastatur kan du lett gjøre tabletten om til en liten Laptop og med en penn er det mulig å tegne de flotteste illustrasjoner.

En penn eller en stylus er ditt perfekte verktøy for å skrive, tegne eller illustrere på en touch screen, som en tablet. Det finnes virkelig mange ulike typer i dag, som gjør det enklere, mer fleksibelt og gir en større presisjon til å utføre det du ønsker.

Hos Power har vi noen av de største produsentene for penner og stylus, som for eksempel Apple, Asus og Microsoft. Du kan derfor finne din penn som passer dine behov, i viten om at du får god kvalitet og presisjon.

  • De nyeste pennene gir et utvidet spekter med kreativ frihet, med innovasjoner som trykksensorer eller Bluetooth tilkobling, som du også kan finne hos Power.
  • Skal din nye innovative penn matche en ønsket pris? Power har penner i alle prisklasser, og uansett hvilken penn du finner, har den en prisgaranti.
  • Er du usikker på hvilken penn du skal ha? Da tar du bare kontakt med vår kundeservice eller snakker med en av våre medarbeidere i en av de 170 butikker rundt omkring i landet.

Hvilken penn skal du ha?

Som sagt finnes det virkelig mange ulike penner og styluser på markedet, og det kan være vanskelig å finne din rette penn for livet. Power kan hjelpe deg å finne den rette, om det så er en penn som bare gjør jobben og til en god pris, eller en penn som lar deg utfolde din kreativitet til et større nivå og hvor du føler hver krone gir deg tilbake det du har hatt behov for, for å skape nye mesterverk.

Skal du ha en penn som bare “gjør jobben”, altså bare å være kompatibel med de fleste touch skjermer og er universal i bruk, så kan du finne det hos Power. Men på tross av at de er universelle, så er de fremdeles presise og skader ikke skjermen. Med andre ord en penn for deg som trenger bare et sort, enkelt og prisgunstig verktøy til din tablet og andre touch skjermer.

Er du en Apple bruker, har Power både en simpel penn for deg, men også den ultimate pennen som tar din kreativitet og fleksibilitet til neste nivå. De enkle Apple pens er fremdeles presise og vil gi deg en kreativ frihet, og kommer i ulike farger som brun, blå og sort. Du kan også finne ekstra Apple penn spisser hos Power, så du kan enkelt skifte ut.

Skal du slå på stortromma, kan du finne en Apple penn som gir deg mye mer. Du kan måle ulik type kraft mens du skriver, gjennom noen trykksensorer eller analysere hvordan din hånd er plassert. Du kan også finne presisjon helt ned på pikselnivå og den er virkelig responsiv, og blir nesten en forlengelse av deg selv.

Fra de andre store merkevarene har vi Asus, som har sin egen penn for produsentens Asus-tablets. Den kan kobles til mange ulike APPs og har som de andre high-end penner, eksepsjonell presisjon, kompatibilitet, fleksibilitet og lang batteri levetid. Microsoft har sin egen Surface pen, som har også de samme egenskapene, og gir mulighet for 250 nivåer av trykkfølsomhet, trådløs Bluetooth tilkobling og mye mer.

Hvorfor kjøpe en penn hos Power?

Skal du finne en penn eller en stylus, men er usikker på hvor du skal starte? Eller bare er ute etter mer informasjon om hvilken penn som passer best for deg, ut fra sortimentet hos Power? Power sin kundeservice er alltid klar for å hjelpe deg og du kan lett kontakte oss her, og det vil kun ta under 48 timer innen vi svarer din henvendelse fra det tidspunktet du sendte den inn.

Du kan også besøke oss på din nærmeste Power butikk, hvor medarbeiderne er klare for å hjelpe deg videre. Det kan også oftest være enklere å få direkte hjelp, så du kan se alle mulighetene du har og snakke omkring hvilken type penn som passer deg best ut fra sortimentet i butikken. Vi har hele 170 Power butikker rundt omkring i landet, og nok også i nærheten av deg. Du kan finne en oversikt over butikkene her.

En god penn til en god pris!

Power har en liten snerten ting, men som gjør en stor jobb, og det er vår prisrobot! Den jobber på hele tiden og har en klar misjon, og det er å finne markedets beste priser. Derfor kan du besøke vår nettbutikk og i våre fysiske butikker, og være i god viten om at du får den beste prisen på din nye penn. Vi har nemlig også digitale prisskilt i våre fysiske butikker, som endrer ut fra den beste prisen.

Få din penn raskt hjem

Power er også Norges raskeste nettbutikk og du kan få din penn sendt hjem allerede mellom 3-7 virkedager. Det du også kan gjøre er å bruke Power sin Click & Collect. Om du kan se din penn er på lager, kan du bestille og hente varen som regel innen 2 timer. Du kan betale i butikken.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat