Blekk og toner

Kjøp billige blekkpatroner og tonere

Er skriveren din tom for blekk igjen – og du har glemt å kjøpe ekstra blekkpatroner? Det kan være skikkelig kinkig dersom du har en viktig utskrift som haster! Det kan være viktig å ha utskrifter med god kvalitet, hvor både farget og svart blekk ser pent ut. Hos Power finner du billig blekk til ulike modeller. Vi har blekkpatroner av høy kvalitet som gir deg flotte utskrifter og som ikke koster en formue. Er du lur, kjøper du en ekstra pakning med en gang, slik at du ikke blir sittende med tom blekkpatron neste gang.

Det papirløse samfunnet er visstnok over oss – sies det. Virkeligheten er jo som kjent en annen, så i påvente av en verden hvor ingenting printes – kan du handle billig kvalitetsblekk her på Power.no.

Vi selger kvalitetsblekk. Punktum. Og vi selger blekket til lave priser! Selvfølgelig har originalfargene, fra blant annet Epson, Brother, Canon, Lexmark og HP. Men, det stopper ikke der. Vi har nemlig farger fra nesten samtlige produsenter!

  • Gode utskrifter er av avgjørende betydning for hvordan arbeidet ditt blir tolket. Har utskriften god kvalitet vil innholdet tale for seg selv. Er det derimot en utskrift som glir ut og er utydelig, blir kvaliteten på innholdet automatisk dømt som dårligere. Så velg kvalitet når dere velger farger!
  • Kjøp originalt blekk hvis mulig. Utskriftene får bedre kvalitet og varer lengre. Dessuten får du nesten alltid flere utskrifter mellom hvert skifte, når du kjøper originalt blekk og toner.

Vær sikker når du bestiller blekkpatroner!

Hvis du har kjøpt blekk eller toner noen ganger, vet du at utvalget er enormt stort. Det begynner med antallet forskjellige skrivere. Det antallet er imponerende stort, særlig når du regner deg ett par år tilbake i tid.

Dernest er det jo forskjellige blekktyper til samme skriver, og dessuten et varierende antall med fargepatroner.

Til sammen blir antallet valgmuligheter nesten fjollete høyt.

Så når du bestiller nytt blekk, forsikre deg om at det er riktig blekk til din modell. Så slipper du retur og ny bestilling, men enda viktigere – du sparer tid ved å få rett produkt til rett tid!

Dagens tips: Slik går du aldri tom for blekk igjen!

Er det ikke underlig hvordan man alltid går tom for blekk, når en utskrift haster som mest? Du har trolig lagt merke til det selv. Hvis du har all tid i verden på en utskift, så rusler og går utskriftene helt som vanlig. Og du har tilsynelatende nok blekk (eller toner) til å skrive ut uendelige mengder dokumenter.

Men hvis det haster, da skifter hele bildet automatisk. Litt før siste halvdelen av et dokument er skrevet ut, går printeren tom for blekk. Tingenes iboende…

Visste du at det faktisk er en måte å slå denne trenden på? Kjøp dobbelt opp av blekk første gang, så bestiller du alltid nytt blekk når du skifter. Dermed er du én skiftesyklus foran – og kan smile gjennom dagen, i stedet for å forbanne den tomme skriveren.

Originalt blekk eller toner – alltid å foretrekke

Når du skal kjøpe blekk eller toner til skriveren din, er det fristende å gjøre kjøpet så billig som mulig. Løsningen da, er å eksperimentere med kopiblekk.

Vi anbefaler deg å være varsom med dette. En ting er at produsentene ofte sier at det er et brudd på garantibestemmelsene. Litt mer i den lavpraktiske enden, så har ikke kopiblekket samme kvaliteten.

Dette er særlig synlig på bilder som bruker en stor del av fargespektrumet.

Dessuten viser tester utført av uavhengige testere, at kopiblekket raskere blir blast.

Trenger du snart ny printer?

Hvis printeren din begynner å dra litt på åra, er det nok på tide med ny skriver. Riktignok har det ikke skjedd ekstremt mye på hvordan printere virker, men noen forbedringer er det. Særlig når det gjelder forbruk av blekk, har det vært stor utvikling.

Blekkbruken er nemlig kraftig redusert på mange nye skrivere, og da dette er den største kostnaden ved å ha en printer, er det kanskje på tide å vurdere helt ny skriver?

Du finner mange aktuelle kandidater her: Kjøp blekkskriver

Hvis du trenger høyere hastighet på utskriftene, og noe lavere driftskostnader, kan det være lurt å velge en laserskriver

Men vær obs på at dere bør regne på hvilken type, blekkskriver eller laserprinter, som faller billigst ut.

Har du nok fotopapir?

Blekk er ikke det eneste som går tomt i tide og utide. Fotopapir er annen ting vi som oftest glemmer å bestille – og da snakker vi av erfaring.

Og vi regner med at du har forsøkt å skrive ut et bilde på vanlig papir. Resultatet var neppe imponerende bra? Fotopapiret er nemlig laget på en slik måte at fargen skal trenge inn på helt riktig måte. Hvis det trenger inn for mye farge, blir utskriften alt for sterk.

Trenger det inn for lite farge, ja, det blir det ikke mye futt i bildene.

Riktig mengde, det er det originalpapiret klarer så godt :)

Kjøp fotopapir

Finner du bare ikke ut av hva du skal bestille?

I vår kategori for blekk og tonere er det mer enn 3000 produkter. Har du ikke styr på hva du skal kjøpe da, så blir det vanskelig å finne riktig produkt.

Heldigvis har vår kundeservice stått i denne situasjonen før, nemlig det å guide våre kunder frem til den rette toneren eller blekket.

Vi trenger å vite merke og modellbetegnelse for å finne frem til den rette typen. Så du sparer vår og din tid, hvis du har dette klart før du kontakter oss.

Hvordan komme i kontakt med oss?

Nederst på denne siden, i menyen i foten, finner du menypunktet Kundeservice.

Klikk der, så finner du vårt telefonnummer, e-postadresse og Facebook-adresse. Dessuten så finner du en fane i bunnen av siden, hvor du kan starte en chat med kundeservice.

- Og du må selvfølgelig gjerne komme innom i en av våre mange butikker. Så får du kyndig hjelp fra en av våre dyktige medarbeidere.

Hvordan i all verden kan vi være så billige?

Hvis du har vært inne på flere sider allerede, vil du nok legge merke til prisene våre. De er lave! Du lurer kanskje på hvordan vi kan holde disse prisene, og svaret på det ligger i måten vi er bygget opp på som kjede. Vi har nemlig avdelinger både i Norge, Sverige og Danmark.

Når vi skal bestille varer, så bestiller vi til alle butikkene samtidig. Og siden et slikt kjempevolum gir lavere priser, ender vi godt ut! Prisfordelen ved å handle stort, gir vi videre til våre kunder – dermed kunne du få billig blekk i dag!.

Chat

Hva kan vi hjelpe deg med

Chat