Innbyttekampanje; få opptil 2000,- tilbake*

ASUS ZENBOOK PRO 15 UX580GE-BO022T 15.6" TOUCH LAPTOP

ASUS ZenBook med den revolusjonerende ScreenPad™

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • Intel® Core™ i7-8750H Processor
 • DDR4 16GB Ram
 • PCIEG3x4 NVME 512Gb M.2 SSD
 • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
 • 15,6" Full HD LED skjerm
 • ScreenPad™
 • AC WiFi og Bluetooth
 • Bakbelyst tastatur + fingeravtrykksleser
Før: {{p.previousPrice | currency}} {{p.previousPriceVat0 | currency}} *
{{p.productPrice.formatIntPrice()}} {{p.productPriceDecimal.formatDecimalPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatIntPrice()}} {{p.productPriceVat0.formatDecimalPrice()}}
Vis pris: Med MVA / Uten MVA
* {{p.previousPriceDisclaimer}}
Finansiering er kun mulig for privatpersoner.
Produktet er tilgjengelig for kjøp fra:
{{product.AddToCartDisabledTo | dateFormatter: 'd.M.yyyy HH:mm'}}
{{product.AddToCartDisabledText}}

Legg til i bryllupsønskelisten

Her kan du legge inn produkter i bryllupsønskelisten.

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getAggregateRating, 4ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • LOCAL, getReviews, 2ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Beskrivelse

ASUS Zenbook Pro 15

 

Allerede nå kan vi si at det aldri har funnes en datamaskin som har vært så sofistikert og full av ny teknologi som den nye Zenbook Pro 15. Chassiset er fremstilt av en enkelt aluminumsblokk ved hjelp av dreiebenk, prosessen er raffinert, og resultatet er et chassis som både er lett og robust. Blant våre nyheter presenterer vi den adaptive ScreenPad™, som gjør at du og laptopen kan samhandle på en helt ny måte, Harman/Kardon-lydsystemet er best i klassen, intensiv stillegående kjøling av maskinvaren med doble vifter og tre varmeavledende rør, tynn NanoEdge rundt FHD-berøringsskjermen – og det hele drives av en uhyre kraftig 8. generasjons Core i7-prosessor. Med Zenbook Pro 15 trenger du ikke å sitte ved skrivebordet og vente på fremtiden – du kan ta den med deg og røre ved den.


Zenbook Pro 15 UX580

En helt ny måte å samhandle med ScreenPad™ på

Vår nye, revolusjonerende ScreenPad™ er en styrepute med integrert skjerm, og den fungerer både som sekundær 5,5 tommers FHD-skjerm og som adaptivt grensesnitt som endrer seg ut fra hvordan du bruker datamaskinen din. Når du jobber med to skjermer, får du ikke bare større skjermflate, men også en ekstra dimensjon av multitasking. Vanligvis trenger man et skrivebord og en ekstern skjerm for å kunne jobbe slik, men for første gang kan du gjøre det hvor som helst med en laptop. ScreenPad™ tilpasser seg etter hvilket program du bruker – så hvis du for eksempel jobber med et Excel-ark eller kikker på Youtube, så kommer det opp bestemte funksjoner på ScreenPad™. Du kan også flytte over funksjonaliteten fra telefonen din til datamaskinen og la ScreenPad™ speile telefonen – så hvis du for eksempel vil ta en konferansesamtale fra datamaskinen til en fast telefon, er det ikke noe problem. Den støtter også alle multitouch-funksjonene til Windows precision drivers og kan brukes med penn. ScreenPad™ gir deg mulighet til større effektivitet og en nytenkende brukeropplevelse når du jobber med din nye Zenbook Pro 15.


Zenbook Pro 15 UX580

Ytelse

Den nye Zenbook Pro 15 er utrustet med Intels 8. generasjons Core™ i7-8750H-prosessor. Den har seks kjerner, 12 tråder, turboboost opptil 4,1 Ghz og 9MB SmartCache – kort og godt: Den er et svært kraftig arbeidsjern. Prosessoren jobber sammen med NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti-grafikkortet, som er i gamingklassen, og i fellesskap utgjør de en kraftig kombinasjon. GPU-en støtter DirectX® 12 og leverer all den ytelse du trenger til de mest intensive oppgaver som 3D-gjengivelse, 4K-videoredigering eller gaming. Uansett om du er en designer, spillutvikler eller gamer, kommer du til å få glede av ytelsen i Zenbook Pro 15. Windows 10 flyter sømløst på en kjapp 512 GB PCIEG3x4 NVME M.2 SSD og deg tilstrekkelig med armslag til ordentlig tunge arbeidsprosjekter. For å klare å drive disse tunge komponentene i et tynt og lett chassis har våre ingeniører skapt et avansert avkjølingssystem med doble vifter og tre varmeavledende rør som sørger for maks. ytelse – uansett hva du driver med eller hvor du er.


Zenbook Pro 15 UX580

Desktop replacement på ordentlig

Den moderne form for produktivitet er å kunne produsere uansett hvor du er – og er du konstant på leting etter en stikkontakt, er ikke dette den beste måten å bruke tiden på. Zenbook Pro 15 har et høykapasitetsbatteri og avansert kjøling som gir 14 timers batteritid – og hvis du likevel skulle trenge å lade datamaskinen i en nødssituasjon, får du 60 % påfylling på bare 49 minutter. For å frigjøre våre brukere ytterligere fra skrivebordet gjør vi UX580 til vår første Zenbook med gigabit Wi-Fi, dual-band 802.11ac standard, slik at man får hastigheter på opptil 1734 Mbps (12 ganger kjappere enn 802.11n). Du får også bedre rekkevidde og mer stabil oppkobling. Zenbook Pro 15 er utstyrt med to USB-C™ Thunderbolt™ 3 for allsidighet og rask tilkobling til alt av det nyeste tilbehør. Så når du må tilbringe tid på kontoret, støtter Zenbook Pro 15 for eksempel eksterne GPU-er eller en dobbel 4K-skjermløsning. Kort sagt – med Zenbook Pro 15 får du mulighet til å være produktiv uansett hvor du er.


Zenbook Pro 15 UX580

Design og skjerm

I Zenbook Pro 15 sitter noen av verdens kraftigste komponenter i et tynt og lett chassis, og grunnen til at dette fungerer, er vår eksklusive ASUS-konstruksjon. Den er smidig og fin, og fargen er vår stilrene Deep Dive Blue som passer inn i alle omgivelser. NanoEdge gjør at forholdet mellom skjerm og chassis ligger på 83 %, og når du opplever den flotte FHD-skjermen, får du en oppslukende opplevelse. Skjermen støtter realistiske farger og 100 % sRGB fargeskala. Zenbook Pro 15 er laget for profesjonelt arbeid, denne skjermen er for fotografer, for dem som jobber med video, grafiske designere og alle andre som vil nyte godt av realistiske farger og et skarpt bilde.

ROG Strix SCAR II


 

 

 

 

Power tradein

*Få opptil 2000,- for din gamle PC

Kjøp ny PC, og send inn din gamle. Vi finner et nytt hjem til den, og du får opptil kr 2000,- tilbake.

Les mer

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat