Sommermagasinet

Den perfekte grillfesten

Den beste måten å bruke sommeren på, er å samle en gruppe venner og familie og nyte god mat i godt selskap. For mange lages sommerens absolutt beste godbiter på grillen. Det beste med denne fantastiske innretningen er antakelig at det er så enkelt å lage store mengder med mange ulike smaker på en gang. Den kan brukes fra å lage ukomplisert hverdagsmat til enkelt å lage finere retter til fest. Med våre produkter og tips kommer du til å stå for de beste grillfestene denne sommeren!

Les mer
Slik rengjør du grillen

Før grillsesongen starter, er det lurt å rengjøre grillen ordentlig og vaske bort støv og skitt som har samlet seg opp under lagring. Grundig rengjøring er ekstra viktig hvis grillen ikke ble rengjort ved slutten av forrige sommer. Når dette er gjort, kommer du langt med enkel og rask skrubbing etter hver bruk. Litt avhengig av hvor ofte du bruker den, kan det være nødvendig å gjenta en mer grundig rengjøring én gang eller to. Husk at for en elektrisk grill er reglene for vedlikehold svært annerledes.

Les mer
La en robot klippe plenen din

La roboten gjøre klippejobben for deg, så kan du bruke tiden din på å nyte andre aktiviteter med familie og venner.

Les mer her
Sjekkliste for en vellykket sommerferie

Reiser i alle varianter er noe av det beste med sommeren. I sommerferien drar mennesker på stranden, på helgeturer på landet, kjøreturer og reiser til utlandet med venner og familie. Uansett hvor du skal i sommer har Power alt du trenger til en fantastisk tur.

Les mer

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat