Blender

De aller fleste er glad i å kose seg med noe godt å drikke. Enten det er en sunn fruktsmoothie eller en deilig milkshake. Da er det praktisk med en blender på kjøkkenbenken der du enkelt kan mikse sammen de ingrediensene du liker aller best. Har du ikke skaffet deg en blender ennå så fortvil ikke, vi har en blender som passer for deg. Vi har et utvalg av blendere i ulike størrelser, hastigheter og med blant annet isknuserfunksjon. Kanskje vil du servere vennene dine noe varmt å drikke når det er kaldt ute? Da har vi også blendere som tåler varme. Vi har blender fra kjente merker som Wilfa, Bosch, Braun, Electrolux, OBH Nordica, Vitamix, KitchenAid, Philips og Grundig. Se også de lekre kvalitetproduktene fra Point og Point Pro kolleksjonen, i tillegg til Senz og Kulz produktene som gir deg mye for pengene. 

 

Sommer som vinter er det deilig med noe godt å drikke. Ekstraordinært godt, laget akkurat etter din smak og preferanser. Lag de deiligste smoothies med en blender, eller kanskje du er typen som liker en lekker milkshake? Og du; husk at blenderen kan brukes til å lage deilige supper også!

I sortimentet vårt har vi blendere fra alle de velrennomerte produsentene. Wilfa, Bosch, Braun og Philips er bare noen av merkene vi fører. Alle selges selvfølgelig til de velkjente, lave, Power-prisene. For ekstra prisgunstige blendere, sjekk merkene Senz og Kulz – der kan du gjøre noen virkelig gode kjøp!

  • Med en blender kan du enkelt lage sunne, velsmakende drikker
  • Når du kjøper alle ingrediensene selv, har du full kontroll på at det er de sunne og friske produktene du har i drikket ditt.
  • Her på Power.no finner du blendere i alle prisklasser – fra noen hundrelapper og oppover.

Dette skal du sjekke når du kjøper blender

Motorstyrke: Hvor kraftig motoren skal være på maskinen, avhenger litt av ambisjonsnivået ditt. Skal du lage milkshake trenger du ikke allverdens med kraft, men skal du blende frukt og isbiter sammen, da skal du ha så mange watt som mulig. Vi oppgir watt-styrken på alle blendere vi selger, så dette er det enkelt å sjekke før du handler.

Kapasitet: Se også hvor mye kannen kan inneholde. Igjen så avhenger størrelse av bruksområdet, men vi anbefaler at du kjøper en litt større kanne enn du normalt vil tro at du trenger. For det har seg nemlig slik at når man først har begynt å bruke blenderen, så begynner man ganske raskt å eksperimentere med mer avanserte drikker. Og det vil jo være dumt å kjøpe en maskin med for liten kanne, siden det egentlig ikke har noe særlig å si for prisen.

Hastighet: Jo raskere, jo bedre! Samtidig så trenger du ikke så enormt mange hastighetsvalg. Bare du har ett raskt program, ett middels og ett som blender litt sakte, så er du egentlig godt dekket. Men igjen så advarer vi litt, etter hvert som du får dreisen på blendingen, kan det være at du får lyst på en mer avansert maskin. Vi bare nevner det…

Materialvalg: Til vanlig kjøkkenbruk er materialet egentlig ganske uvesentlig. Estetisk sett derimot, så spiller det jo en viss rolle. Skal blenderen stå fremme, er det kanskje lurt å gå for aluminium – eller plast i en farge som passer godt inn på kjøkkenet. Skal maskinen stå i et skap, så er det litt mindre vesentlig hva slags materialer og farger som er benyttet.

Varmeresistent beholder: Hvis du skal bruke blenderen til å lage iskaffe, eller kanskje en deilig suppe, så skal du kjøpe en maskin med varmeresistent beholder. Tåler ikke beholderen (kannen) varme så godt, risikerer du at den sprekker når du heller oppi varme væsker.

Mest vanlige bruksområder for en blender

Milkshake: Å lage deilig milkshake i en blender, det går som en drøm. Is, bær, melk og eventuelt sjokolade eller syltetøy. Med de rette ingrediensene smaker det ikke bare fantastisk godt, det er også fullt av vitaminer og proteiner.

Smoothies: En god smoothie er like enkelt å lage som milkshaken. Legg dine favorittingredienser i kannen, bland i litt is og youghurt og trykk på startknappe. Raskere kan du ikke få en næringsrik og vitaminfylt drikk.

Suppe: Jepp. Du kan godt lage suppe i en blender. Kannen skal være litt romslig, og du kan ikke gå helt berserk med ingrediensene. Men like fullt, suppe lager du raskt og enkelt i en sterk blender.

Knust is: Du skal lage drinker og trenger knust is. Hva gjør du? Selvfølgelig fyrer du opp din trofaste følgesvenn i kjøkkenet, blenderen. Tyve sekunder senere, har du isen akkurat så knust (grov eller fin) som du trenger.

Alternativer til blenderen

Kanskje er det ikke en blender du har behov for, men en foodprosessor eller juicer. Les mer om disse to produktene nedenfor.

Foodprosessor

Skal du lage større supper enn det blenderen kan håndtere, da er det foodprosessoren som er det rette valget. Men den kan mye mer i tillegg – kutte eller rive grønnsaker, blande deiger, lage saus… Dette er kjøkkenets mest allsidige maskin, som virkelig kan spare deg for mye tid i matlagingen.

Les mer om foodprosessorer

Juicer

Selvfølgelig kan du gå på butikken og kjøpe juice. Men vi vet alle at en ferskpresset juice, laget av deilige råvarer du selv har plukket ut, det smaker bare veldig mye bedre. Kjøper du de beste råvarene, vil du også få en sunnere juice.

En ting er at du kan velge å kjøpe økologiske produkter, og dermed slippe giftsprøytede frukter og grønnsaker. Men i tillegg vil du kunne drikke juicen før de flyktige vitaminene forsvinner.

Vi anbefaler at du eksperimenterer med forskjellige smaker og blandinger. Les gjerne oppskrifter på nettet og tilpass juicen etter din smak, så får du fort noen helt nye favorittdrikker. Sunne, smakfulle og med god smak.

Juicer kjøper du her

 

Chat

Alle felter må fylles ut
Chatten er stengt.
Chat med oss

Chat